Искам да кажа ... (50)_17.08-23.08

• 49 977
  • 952
  •   1
Отговори
# 255
Аз будя малкото и отивам да меся!    chef

# 256
  • София
Що пък да обещава?  Crossing Arms Да и падне реномето на видна форумна пияница на бейлис от лидл! И да се лишава от коктейлчета на плажа? Ми то не може без коктейлче. Трябва си.
Уф, прочух се с тоя лидълски бейлис.  ooooh!
При това си взех една бутилка и съм я снимала в родопското селце. Ще ви постна снимки тия дни.

Нинкеее, аз сега се светнах какво имаш предвид.  Joy

Ето, да се посмеят и другите:
Това не съм аз, ясно! Нищо, че и аз съм руса и дебеличка.

# 257
Аз будя малкото и отивам да меся!    chef

Аз съм си загубила машината за хляб. Не мога да я открия никъде! Пренаредих си всички кухненски шкафове това лято, реорганизирах, но машината за хляб така и не се появи отникъде! Даун ряпа да яде с нейната купа!  Joy

# 258
Що пък да обещава?  Crossing Arms Да и падне реномето на видна форумна пияница на бейлис от лидл! И да се лишава от коктейлчета на плажа? Ми то не може без коктейлче. Трябва си.
Уф, прочух се с тоя лидълски бейлис.  ooooh!
При това си взех една бутилка и съм я снимала в родопското селце. Ще ви постна снимки тия дни.

Нинкеее, аз сега се светнах какво имаш предвид.  Joy

Хората тирада ти посветиха, естествено, че си се прочула!

# 259
Абе тия морски цветя като се заплетат в косата на малката русалка, няма сресване, да не говорим за блатната миризма.

Водорасли с блатна миризма? Оплакване за заплитащи се в коси водорасли също не бях чувала, но форумът обогатява много. Mr. Green Hug

# 260
  • Euskal Herria
Тониии  Joy Joy Joy  Мацката е страхотна, ама и спасителят й не пада по-долу.  Joy Добре се посмях с тоя клип.

# 261
  • някъде ... тук ...
Скрит текст:

Дано времето е с нас в началото на септември.

Ще, ще!!
По гръцко ли ще сте пак?

И аз планирам последната останала отпуска да я взема в началото на септември.
През почивните дни 19-22.09.2015 закриваме сезона и събираме катуна.
Да, за седмица на Евия, но в студио. Сега се оглеждам да останем после още 3 дни на Пелион Simple Smile Все повече се загнездва в мен мисълта да вземем палатката. В къмпинг Папа Неро била ли си?
Иначе и ние ще закриваме сезона на 19-22.09, обаче още не знам къде Crazy

# 262
Ели, сега видях, че си писала за сладкиша, много се радвам Hug
Цвети, това е оригиналната рецепта с боровинки http://www.1001recepti.com/recipe/?recipe_id=2709-lesen-sladkish-s-borovinki
Аз го правя с всякакви плодове, най-често с боровинки, но става и с всичко друго. Заменям олиото с масло, защото на нас повече ни допада. А elleni е добавила и мляко и предполагам, че ще стане още по-хубаво.

# 263
Благодаря, Вал.  bouquet  Не че съм капацитет, но мисля, че с масло резултата би бил в пъти по-добър.
Започнах да преглъщам... 

# 264
  • дядовата ръкавичка
Абе тия морски цветя като се заплетат в косата на малката русалка, няма сресване, да не говорим за блатната миризма.

Водорасли с блатна миризма? Оплакване за заплитащи се в коси водорасли също не бях чувала, но форумът обогатява много. Mr. Green Hug

Check, ще я снимам септември да ти я покажа. Косата й става зелена. И, да, като изсъхнат водораслите замирисват на блато.

# 265
Ами Чек, домъквайте се де

# 266
Като почне лятото ви като нищо. Да обиколя де що жега има преди да се преселя на студеното. Mr. Green

Изсъхналите водорасли миришат силно на водорасли, какво блато?!

# 267
  • Лутаща се
Изобщо не съм в тон с разговора ви, но трябваше да споделя някъде изумлението си.

Преди около три часа видях отсреща, до контейнерите 5-6 големи чували с боклук. Първата ми мисъл беше: "Ей сега циганите ще го разпилеят навсякъде, докато претърсват чувалите".

Час по-късно - циганки попиляха и чували, и дрехите вътре, падна голям оглед и подбиране. Моята мисъл: "Айдеееее, зарязаха боклука разпилян".

Те си тръгнаха и оставиха след себе си "леш".

............до преди малко. Не повярвах на очите си  Shocked

Същите циганки се върнаха със здрави чували за смет и събраха ВСИЧКО, което бяха разпилели.
Оставиха чувалите до контейнерите и си тръгнаха.

Баси, не може да бъде!!! Ей, наистина не вярвах на очите си, докато ги гледах  #Crazy

# 268
  • София
Скарлет, направо звучи невероятно!
Момичета, на какви градуси пускате пералня и перете ли на еко програми?

# 269
Пера цветни неща на еко програми, понякога и бяло. Хубавите препарати изпират добре и на ниски температури.

Не се заяждам, но изказването,  че не е за вярване, че циганките прибрали боклуците в чувалите ми звучи доста расистко.

Общи условия

Активация на акаунт