Искам да кажа ... (50)_17.08-23.08

• 49 976
  • 952
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Аз страх от кучета и котки нямам и никога не съм имала. Под по-лек вариант имах предвид техническата част. Много по-лесно се гледа котка.
Аз те разбрах и това, в комплект със страха ми към кучета ме води по-скоро към взимане на котенце.

Мише, ама мен въобще от кучета ме е страх  Grinning Иначе померанчетата са много сладки.

# 556
  • Пловдив
Моят кот е много толерантен към деца. Изтърпява много мачкане.

# 557
  • Euskal Herria
Имахме котарак и ротвайлер, голяма любов бяха. Ротвайлерът към нас беше много любвеобилен, обаче пазеше къщата и всички от семейството от външни хора. В смисъл - ако решеше чужд да влезе, без някой от нас да присъства. Или при разходки вечер навън - не даваше някой да се доближи много близо до мен.

# 558
Как бе, аз съм с 8 годишно йорки, никакви проблеми е нямало. И са доста чисти и спокойни животинки, разбирай че можеш да не го изкараш два месеца от вас и няма да избеснее от неизразходена енергия и да ти оака целия апартамент. То не се и препоръчват разходки за тях през зимата. Но впечатленията ми се затвърждават и от други приятелки с йоркита. Аз сега съм метнала око на английски булдог  Heart Eyes

Цвети, каквото и да избереш ти пожелавам да е с благ характер, това е основното. Хигиенните навици, лаене, драскане и праватизиране на половината покъщина подлежат на дресировка.

# 559
Ние имахме кокер и котка. Големи приятели бяха. Шеф на менажерията обаче беше папагалът (жако). Като го пуснех от клетката, всички четириноги се криеха под леглата от страх. Sunglasses

# 560
Ние имахме кокер и котка. Големи приятели бяха. Шеф на менажерията обаче беше папагалът (жако). Като го пуснех от клетката, всички четириноги се криеха под леглата от страх. Sunglasses

Какво можеше да говори?

# 561
Остави какво можеше да говори, лошото беше, че на разсъмване можеше да звъни като телефон.

# 562
 hahaha

Папагали, канарчета и други разновидности не са ли много шумни и мръсни? Никога не съм гледала птици, но с такова впечатление съм останала. Всъщност, имах позната с канарче. Тази животинка не млъкваше и за секунда, дори и през нощта.

# 563
това тема за зимнина ли беше?
  аз направих 9 каси сок за сина ми -ягода,малина,вишна,бъз,сливи
А ,компоти сигурно над 250..различни.Трушиа от чесън,морков,сменеси...соматен сок,мармалади...и още ще правим

# 564
забравих да спомена печен патладжан,печен пипер,маджун(сладко от дини)кисели краставички около 50 буркана...Ако детето ви яде от вашата храна,не е ли по добре да е домашна?
?

# 565
Добро утро!
Янтра, какво стана с извора на терасата ви?
Валери,
Скрит текст:
за колита ти препоръчвам един симбиотик - ПроКомбо, мъжът ми страдаше с неговия стомах, обаче с прокомбото се чувства добре. Можеш да опиташ, ако искаш.
Облякла съм си рокля с дълъг ръкав, а то изгрява слънце. Искам си вчерашното време!

# 566
  • София
Добро утро!!!
Ронита, темата за зимнината приключи преди два дни hahaha много късно се включваш, няма да ти зачетем бройката Mr. Green

По въпроса за домашните любимци : Цвети, по-лесно се гледа котка! Куче ще си вземеш, ако предварително си се примирил за 10...15...та и повече години всеки ден по 2 пъти разходка (освен ако нямаш двор) и много ограничения и отговорности!

Казва ти го човек, който е гледал 18 години йоркшир (в апартамент), после 13 години кавказка овчарка - заради него се преместихме на село, защото при разходката в града кучето (95 кг!) ме разхождаше като знаме Laughing и сега .... померанче  Heart Eyes

Междувременно се сдобихме и с котка, втора вече - ама котките просто искат да си хапват и да се галят, а за разходките и други екстри си се грижат сами! Единственият ми дерт с нея е, че трепе птички!!! Иначе в екстрени случаи можеш да я оставиш сама, или да си я вземеш в една чанта и с една котешка тоалетна и готово!

След всяко куче съм се заклевала, че никога вече няма да си го причиня!?!!
И ето ме пак!
Почивам сама на морето, защото в комплекса е забранено за кучета ... а следващата седмица мъжът ми ще почива, пък аз ще си гледам стоката в къщи...

# 567
Е, ти пък - дай линк, де! Или поне едно заглавие ми подхвърли. Смили се над воайорската ми душица.
newsm78 Не си спомням точно.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=815475.0;topicrefid=20

# 568
  • Пловдив
Добро утро!
Янтра, какво стана с извора на терасата ви?
Нищо, седи си. Не мога да преценя изобщо какво да се направи. Много странно е - от покрива тръгват вертикални тръби за оттичане на дъждовна вода, от всяка тераса се присъединяват подови сифони за миене на терасите. Някъде има запушване, не е ясно къде естествено. Проблема е, че е на много неудобно място и не знам като повикам от ВиК за отпушване как ще стигнат. От друга страна не знам какво става долу в гаражите, или още по-надолу в мазите. За сега седя и мисля. Водата не е гнусна, а дъждовна (е, мръсно-кална е, но не е от тоалетни).

# 569
Засега се въздържаме да вземем коте, едно че ме е страх да не се случи пак агресивно, второ малко да се поуталожат нещата при нас, засега някак не ми се вписва в плановете, но желание имаме. Може би по-нататък, хем Ени да стане малко по-осъзната, а и голяма, чисто физически, че още ме питат дали има 3 Crazy Иначе доколкото знам сиамката е единствената непрепоръчвана котка за дете, по начало са пословични с характера си, макар да са наистина красиви животни.
Пловдивчанки, как сте? Днес ни е първият ''почивен'' ден след 20-дневен маратон. Ако времето се задържи така прохладно, без дъжд, може да излезнем на разходка, искам да взема някои неща, идейки за игри, които видях при логопеда и може да прилагам в домашна среда.

Общи условия

Активация на акаунт