Искам да кажа ... (50)_17.08-23.08

• 49 089
  • 952
  •   1
Отговори
# 885
  • някъде ... тук ...
Мисията изпълнена - децата вече са си вкъщи, рожденият ден мина, а успяхме и Плиска да разгледаме.
Благодаря за пожеланията, момичета  Hug

# 886
  • Ямбол
Ели, днес ли ти е рождения ден?
Да си жива, здрава и щастлива!

Аз да ви питам, ако случайно знаете - как и с какво мога да разтворя изсъхнал силикон? От този безцветния, който като изсъхне стои като найлон.
Тези, които ни слагаха паркета, при залепването на лайсните са си оставили ръцете, тук там по паркета има капки и размазано от това чудо, което ме дразни. Пробвах с ножче, но пак остава малко. Пробвах с ацетон, като че ли поддава малко, но пак остава. Някой ако знае с какво да го махна, че направо в чудо се видях. А е много грозно, защото като се зацапа отгоре, стои като покапано с мръсно.

# 887
  • София
Лиле, с търкане, каза моят мъж. Това било единственото работещо, като се изключат моторна резачка или ацетиленова горелка  Laughing
Моето голямо момче чете, доста чете. Аз съм много доволна от него. Чете основно фентъзи, но и книгите от летния списък почти ги прочете. Остават му още само 3, а списъка беше от 25 заглавия и то обемни неща.
Напазарувах тетрадки, химикалки и тям подобни училищни пособия. Голям душманин на химикалките е моят син, годишно губи оборота на средно голяма книжарница  Crazy Остават ни само спортен екип и кецове за спорт и нова раница.
АЗ съм в предстартово броене: на 1-ви Емма тръгва на градина, на 15-ти голямото момче - на училище и на 1-ви октомври дребосъчко ще потегли и той на градина.
Първата една седмица просто ще си седя вкъщи и ще зяпам тавана. От сега предвкусвам удоволствието  Sunglasses

# 888
  • ту тук, ту там
Ех, Онче, определено си за завиждане!  Hug

# 889
  • Пловдив
Първата една седмица просто ще си седя вкъщи и ще зяпам тавана. От сега предвкусвам удоволствието  Sunglasses
Много е хубаво Simple Smile Аз изкарах така миналата учебна година. Разни хора ме питат какво правя, дали не скучая. Обаче аз имам пълноценен живот - ходя насам-натам, чета, действам си хобитата. Но в интерес на истината след цяло лято с децата до края на октомври ще реанимирам и ще вкарам къщата в ред.

# 890
И аз искам така. Ще видим как ще и се отрази на малката яслата и може да ми се отвори парашута Simple Smile

# 891
  • Ямбол
Ох, Онна, отчая ме. Колко пъти ги търкам и всеки път си мисля, че съм успяла, а все се появяват. Минават ми мисли за шкурка вече. Ще им се не знаят и майсторите гадни.

Аз досега все в една смяна бях с децата, че и през ваканциите сме си заедно, но моите вече са големи и не ми се мотат в краката.

# 892
  • София
Много е хубаво Simple Smile Аз изкарах така миналата учебна година. Разни хора ме питат какво правя, дали не скучая. Обаче аз имам пълноценен живот - ходя насам-натам, чета, действам си хобитата. Но в интерес на истината след цяло лято с децата до края на октомври ще реанимирам и ще вкарам къщата в ред.
Как ще скучаеш бе, божееее! С такова нетърпение чакам този момент. Ей така, спокойно да седна и да си изпиля ноктите без някой да ме прекъсва 14 пъти.... да не отварям дума за някои по-физиологични нужди  Sunglasses

# 893
  • Пловдив
И като си извадя хоби-кашона да не го нападат хищните хиени и да мога да си направя каквото съм решила. Grinning

# 894
И аз чакам да си почина от моите деца и да се заема с чуждите, а така ми се почива като вас, Онна и Янтра, след началото на учебната година, но не би.  Joy

Ели, ти ли празнуваш? да си здрава!

# 895
Ох, Онна, отчая ме. Колко пъти ги търкам и всеки път си мисля, че съм успяла, а все се появяват. Минават ми мисли за шкурка вече. Ще им се не знаят и майсторите гадни.

Не че да те отчайвам,но имам същото петно на ламината от 2 години ooooh! Като го измия и изтъркам не се вижда и после за нула време почернява от праха и седи като мръсно и ме вбесява.Ако успееш да махнеш твоите ,кажи моля те.

# 896
Лиляна, моят коридор е пълна скръб. Стените са криви, щото баща ми и дядо ми са правили къщата. И има нужда да се изравнят и шпакловат, ама няма да е скоро и съответно лайсните стърчат и луфтовете са със силикон. И тук там прелива. Дразни много, ама сега толкова могли, толкова направили. Обаче последните майстори, дето слагаха лайсните направо ме изумиха. Не им стигнали лайсните и баба им казала,  че на тавана има останали от преди. Аз бях на работа и те ги взели и ги сложили. Обаче те различен цвят, ама яко различен. Просто бях така  Shocked накарах ги да ги махнат и да идат до магазина, който е на 5 мин. и да вземат нови.

# 897
Ми като ползвате кой ви падне.  Peace

# 898
Е правиха на сестра ми ламиниран.  Доволно.  newsm78 мене за некъв тъпир ме взеха. Обаче не бих ги препоръчала никога.

# 899
Само с договор и гаранция.

Общи условия

Активация на акаунт