Искам да кажа ... (50)_17.08-23.08

• 49 091
  • 952
  •   1
Отговори
# 900
Е, да, тия си бяха от "наще", ама чак па толко. То едното бяло, друго черно, дет се вика. Свирено, де.

# 901
  • Ямбол
Тия са майсторите от магазина, от който купихме паркета. Не ги избирам аз. Ама как да знам, че ще мажат гьотере. Иначе паркетът е добре засега.
Ще се търка, то се е видяло. Накрая ще го мина с шкурка, че много ме дразни.

# 902
От петък се чудя - ако поискам да емигрирам в Северна Корея, по принципни съображения, кое е по-вероятно - да получа виза, или да ме въдворят в психиатрия  Thinking

Трябва да има ред. Дисциплина. Правила. Йерархия.
Туй то.

# 903
На мен  пък не ми се иска да идват училище, детски градини и т.н Даже точно днес обсъждахме това - колко ми е неприятно Северната Корея Laughing на цялата работа-  сутрешни организации, водене, прибиране на децата, следене какво се случва в училище. Не ми е сигурно, не са около близки .

# 904
Бърдс,  вземи ме с теб. И на двете места бих пробвала  Crazy

# 905
Бърдс,  вземи ме с теб. И на двете места бих пробвала  Crazy

Laughing Ами добре, тръгваме  Laughing
Мъжът ми вика "Или ще направиш главоломна кариера там, или ще те убият за нелоялна конкуренция". Обижда ме на диктатура и тоталитаризъм, един вид  Sunglasses

# 906
Нино, ти няма да издаяниш на едното място, не се прави. Ти една диета не изтрая, щото ти отне свободата да готвиш вкуснотии, пък в Северна Корея ще ходиш Laughing

# 907
За психиатрията нищо не казваш, Вал  Twisted Evil  Hug

Хаха, Бърдс, така си трябва и аз съм за реда!

# 908
  • Mediterraneo
Аз не искам да идва училището. Не ми пречат децата из къщи. Аз това лято такава почивка му направих, че чак ме е срам. Голямо лежане, голямо моткане. Ама откога пък не ми се беше падало  Simple Smile
Моите тръгват на училище май на 7 септември. До края на септември са от 9 до 13 часа, от октомври влизат на пълни обороти, до 16.30.

# 909
За психиатрията и аз в редиците. Два дни дъжд ми бяха достатъчни да установя, че хич не съм наред. Не може времето да ми влияе толкова много на настроението. Измърморих си мърморенето за цял сезон.
За коя Оная тема говорите? Някоя за готвене или онази, в която се отделиха девойките?

# 910
Абе ред и дисциплина, бе!

А, на мен не ми влияе времето. Обаче малките днес хем бяха на вън и преди малко ги строих. Играят опасно и много ме е страх да не се пребият по мебелите. Хем в хола сме им направили пространство и се се заврат около масата и ръбове. Разкряках се и мирясаха  Twisted Evil

Дано баща ми да успее поне пролетта да стегне мазето за баба ми, че да може голямото да си има стая. Така и се ще вече да се усамотява. А и да си напише нещо се трябва да е в кухнята.

# 911
Честно казано, не знам. Аз отбирах рецепта онзи ден точно без престояване на тестото. С това тесто сякаш не бих рискувала цяла нощ- има и мая, и сода в него; нещо твърде експлозивно ми се струва  Laughing

Joy  Представих си. Ако баба ми ме ядоса, мисля да набухна едно в хладилника и да и изкарам акъла някоя сутрин. Тестена експлозия!

Благодаря ти много. Ще го пробвам някой ден. Ще стана по-рано и ще процедирам както ти.
За хладилник ще диря друго.

А, забравих - сега гледам във фейса снимки на ремонта в детската, дето беше голямата. Сега ще е малката. Е, евала на директорката!
Тази жена буквално живее за тази градина. Направила е баните и тоалетните сега, за чудо и приказ!
И всичко по градината се ремонтира, става разкоша!
ТОлкова отдаден човек скоро не съм срещала!

# 912
  • гр.Пловдив
Хей дами,страхотни сте,ще ме приемете ли във вашия отбор? Hug

Аз случайно попаднах на темата,но виждам ,че има потребителки на които много симпатизирам и затова реших да се включа  Heart Eyes

И понеже заглавието е "Искам да кажа', реших да споделя какво ме мъчи на прага на есента,а именно,че не ми се ходи на работа,искам да съм домакиня,искам да си гледам детето,да не го записвам на ясла,да си обърна внимание на дома ,на себе си и на ММ.. Cry

Лошото,е че ако напусна работа няма връщане назад,а и имам ипотека с вноска от 410лв за идните 10г,не мога са си позволя,а и ми е супер съвестно да напусна и да натоваря ММ с вноската....в същото време ми е супер гадно и виновно,че не съм си с детето,че си прекъснах майчинството,за да се върна на работа,изобщо се въртя в един омагъосан кръг с гузната ми съвест и витае някакво безкрайно неудовлетворение от всичко ...

Близкото ми обкръжение ми казва да си послушам разума и сърцето,ако искам да напусна ,все някак ще се свием и ще преживяваме,но да имам времето за детето си,дома си ,ММ и т.н, но от друга страна не ми стиска да напусна,защото съм в тази система вече десета година и ако напусна няма връщане назад и всичко отива по дяволите,от друга страна вече ми е дотегнало от всичко,искам почивка и спокойствие,да си гледам детето и къщата....

На другия фронт ме тревожи факта ,ако детето ми  иска или да се нуждае от нещо и аз да не мога да му го купя,да не разполагам със средства,да вися по пейките,да чопля слънчоглед и да казвам,че съм с 2 специалности ,а нямам и 2 дни трудов стаж ooooh!

Май при мен се получава хем сърби ,хем боли Sad

Съжалявам,ако съм ви отегчила,но имах нужда да споделя и много ще се радвам,ако някоя дама си каже мнението или ми даде съвет от собствен опит  bouquet

# 913
Аз пък съм се опънала, гушнала съм лаптопа, хрупам солети и гледам "Гордост и Предразсъдъци". Не че не съм го гледала, но филмът е хубав. Както и мистър Дарси. Heart Eyes
И на темата хвърлям око, разбира се.

# 914
teddynm, добре дошла Hug
Много неприятна ситуация. Нищо не мога да посъветвам, това е решение, което трябва да вземете семейно. Но напълно те разбирам и съчувствам Hug
Аз си гледах децата до две години и половина, но при сигурна работа, платено майчинство. Иначе не знам как бих постъпила...
 Чака ме поредното пържолоядене. Мъжете пекат пак месо на огнището, не признават нищо постно....

Последна редакция: нд, 23 авг 2015, 21:54 от valerie

Общи условия

Активация на акаунт