Искам да кажа ... (50)_17.08-23.08

• 49 125
  • 952
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Аз пък съм се опънала, гушнала съм лаптопа, хрупам солети и гледам "Гордост и Предразсъдъци". Не че не съм го гледала, но филмът е хубав. Както и мистър Дарси. Heart Eyes
И на темата хвърлям око, разбира се.
Обожавам книги и филми за любовните трепети, интрижки и драми по време на викторианската епоха.  Peace

Друго какво исках да кажа. Май беше относно морковите, питките и аграрните въпроси - че са ми супер досадни.  Laughing

# 916
  • Пловдив
Искам да похваля един сладолед с вкус на кафе от Лидъл. Страшно ми харесва. Heart Eyes

# 917
Тединм' добре дошла! Дано вземеш най-доброто решение за теб!

Още не съм прегледала другата тема, но се съмнявам и тя да е моето място. Ще видим!

Като герой във LOTR  се почувствах вчера. На пуст междуселски път дойде питане в коя посока сме и неочаквана помощ.
Цитат
Много врагове ще срещнете, някои открити, други предрешени; а може и да откриете по пътя си приятели, когато най-малко очаквате.

http://chitanka.info/text/29478/20

# 918
teddynm, здрасти!   bouquet

И аз те разбирам напълно, но не мога да ти дам съвет. И аз като Валъри смятам, че ще трябва заедно да го решите в семейството си. Като поговорите.
Иначе и аз сега вече съм в третата година от майчинството. И също искам да си остана още време да си гледам малкото у дома и да си помагам на голямото.
Доброволно няма да напусна обаче работа, защото в сферата, в която работя, няма да намеря друг такъв работодател. Взимам и прилична заплата, но предпочетох да си остана, вместо парите и не съжалявам. Имаме сега някои ограничения, но това е временно.
При мен се очакват в работата промени, които може и да ми направят голяма услуга и да мога да си остана още в къщи, но за сега не е ясно още и чакам да дойде времето.  Praynig
Лошото е, че мъжът ми и той има някакви планове, които все нещо се променят и не можем да се установим в някакво фиксирано и устойчиво положение, но ако той имаше големи и постоянно доходи - не бих ходила на работа поне още 5-6 години.

Hug Всичко ще се нареди.

Естел, стягай се!

# 919
  • Пловдив
Като герой във LOTR  се почувствах вчера. На пуст междуселски път дойде питане в коя посока сме и неочаквана помощ.
Какво стана?

# 920
О, сладолед с вкус на кафе! Ще се пробва!

# 921
  • София
Ели, честит празник, бъди здрава и щастлива!
Янтра, "не барай" на детето бретона, чуден му е, до 15-ти има много време.
Валъри, страхотна питка, да ви е живо и здраво християнчето!
Тарталета, много се радвам, че си започнала работа, нищо, че е за час-два.
Чек, фен съм на майка ти, да знаеш!
Теddy, добре дошла. Аз съм твърдо за връщането на работа на жената, ако семейството няма да се справя добре само с един работещ родител, просто приемаш ситуацията и се опитваш да наваксваш с контактите с детето през времето, в което си вкъщи.
Синът ми чете много, не е фен на задължителната литература обаче. За храненето изобщо не искам да говоря - в стола не хапва, носи сандвичи и превръща всеки лев, който си носи в боклуци от типа на пица, принцеса, чипс  ooooh!
Прекарахме деня в Банкя, всички бяхме по къси ръкави, а аз съм доста зиморничава и като ви чета, започвам да си мисля, че влизам в критическата, в момента съм по потник  newsm78.
Изобщо не чакам 15-ти септември, продължавам да съм без кола (средствата ми са ограничени и не мога да намеря нищо читаво), използвам колата на мъжа ми - сутрин ме кара до метрото и след това имам около 1 км. пеша, а като се включат и децата в картинката, нямам идея как ще се справяме.

# 922
  • Ямбол
Обмислям да се разделя с някои книги. Не са много, но не ми трябват всички.
Дали да питам в библиотеката. Или да ги подаря на някой друг.
Детскоюношеските ще ги оставя за малката, но другите, чудя се къде да ги пласирам.
Повечето са като нови.

# 923
  • София
Бъни, който е с децата, той е с колата - закон на семейната физика Grinning

# 924
Какво стана?
Закара ни и ни върна непознатия човек. Бяхме тръгнали за цигари.
Грях ми на душата, но нямам никаква представа за ориентация и разстояние.  Embarassed Настоях да вървим до съседното село, а пътя не беше малко за пешеходец. Иначе е 10-15 минути с колата.

Ох, Нино ... Откъде да започна?

# 925
  • Euskal Herria
Прибрахме се само да хапнем и пак ще излизаме, нали е фиеста  Grinning. Аз пиша в теми, в които се чувствам удобно - тая, оная, другата... Когато някъде не се почувствам добре, просто ще спра. Не съм разбрала досега да има квота или ограничения кой къде да пише или да чете.

# 926
  • Mediterraneo
Детскоюношеските ще ги оставя за малката, но другите, чудя се къде да ги пласирам.
Повечето са като нови.

Можеш да ми ги подариш, непрочетена книга за мен е чисто нова  Simple Smile

Последна редакция: нд, 23 авг 2015, 22:56 от Tatti

# 927
Повечето са като нови.

Лиле, в училището нямате ли библиотека? Замеси ги в учителската стая, може да има интерес от колегите ти.

# 928
  • София
Бъни, който е с децата, той е с колата - закон на семейната физика Grinning
Бе и аз на тази съм полегнала, но нещо не ми се получава постоянно, защото и мъжът ми няма удобен транспорт за работа  Confused
Лили, библиотеката, ще се зарадва на дарение на книги, така че подарявай ги смело.

# 929
Естел, стягай се за манастира, да се замонашим може даже  hahaha Иначе - не се стягай, нали знаеш, че аз не съм по стягането, а по разпускането на душата.
Бъни и на сестра ми се и е топло, а е младо яре, споко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт