Искам да кажа ... (50)_17.08-23.08

• 49 086
  • 952
  •   1
Отговори
# 930
  • Ямбол

Тарти, как да ти ги пратя. много си далече.

Чудя се дали няма да ме изгонят, ако в магазина си спретна рафт с книги от типа предай нататък. А може да ме санкционират, понеже няма да ги продавам.

Идеята за училищната библиотека е добра, но тази година ще сме с нов библиотекар и не знам дали да го товаря с мои ангажименти. А и е библиотека на две гимназии.

Последна редакция: нд, 23 авг 2015, 23:05 от Tatti

# 931
Лиляна, тука има една инициатива за книги за домовете за ДЛРГ. Ако си склонна да подкрепиш.

# 932
  • Ямбол
Знам за инициативата на Юлка(Василиса), обаче тя приключи, освен ако не става дума за друга. Но там искат нови книги и макар моите да са като нови, не посмях да пратя.

# 933
  • дядовата ръкавичка
15-ти септември, нито аз, нито децата, чакаме с радост. Децата не тръпнат по обясними причини, а мен ме убива  ставането в 6.00 часа, особено зиме. Ако можеше да си е вечно лято и  да кажем, около месец - зима, за да покараме ски...
Тази година имам и седмокласничка, съботите и неделите също ще са  уплътнени  Confused.

Не знам, аз ли не съм в ред, но към края на първата година майчинството много ми омръзваше.  Имах възможност, обаче, да работя на половин ден  докато децата станат на 3 години. За мен беше оптималния вариант.

В работата ни направиха импровизирана библиотека. Всеки може да носи и взима каквото и колкото му душа иска. Лиляна, не може ли да организирате нещо подобно в училище? В училището на дъщеря ми също мисля, че има такава. Едно от фоайетата на етажа е отделено за библиотека на свободен принцип, има и кътове за четене.

Последна редакция: нд, 23 авг 2015, 23:04 от Айяла

# 934
Трябва да погледна, но виж и ти в темата, мисля, че още е активна, но за друг дом. Иначе може и не чисто нови. Аз дори антикварна дадох.  Или питай Юлка, тя ще бъде любезна да ти отговори.

# 935
  • София
Бъни и на сестра ми се и е топло, а е младо яре, споко Simple Smile
Да де, Nino, на сестра ти кръвта й кипи, а мен са ме хванали дяволите явно. А аз се притеснявах, че Мартин като влиза в пубертета, аз ще влизам в критическата и ще се изтрепем...

# 936
 hahaha Е, аз затова не ща трето, че даже и деменция може да ме хване докато отрасне, а докторката ми за четвърто даже бленува.  Crazy

# 937
  • Ямбол
Аз казах, че юношеските книги ще ги запазя, а останалите не знам колко са подходящи за деца.

Ще опитам в библиотеките и ще следя тук за подобни инициативи.

# 938
hahaha Е, аз затова не ща трето, че даже и деменция може да ме хване докато отрасне, а докторката ми за четвърто даже бленува.  Crazy

Ами да си роди пък! То на чужд гръб и сто тояги са малко.

Обаче помисли си, едно момченце. Няма ли да ти се хареса? Те каките ще ти го изгледат.

# 939
Да, вярно, а за там юношески са по-подходящи.
А в болниците има ли библиотеки? Чудя се. Или то на нашите болници само библиотека им е кусур.
Айяла, това със ставането е ужас, да.
Аууууу, не ща момче.  Кой знае какъв дивак ще ми се падне. Тия агънца са ми екстра. Ама и те копитца пускат понякога.

# 940
Нино, манастира е действащ, женски, та ... Чакам!

И аз имам същата дилема като Лиляна относно стари книги. Предимно криминалета и библиотека Галактика са. Предлагат ми да ги изкупят по 20- 30 стотинки бройката. Не е до парите. Събирани са цяло едно юношество.

# 941
  • София
Лиляна, можеш да провериш и във вашата болница в някое от отделенията където по-дълго престояват болни дали не искат да сложат рафтове с книги за пациентите.
Видях такъв в отделението за патологична бременност в болницата, в която съм раждала. По времето, когато аз бях там нямаше.
Докато пишех Нино Тино е предложила същото.

# 942
!

Аз да ви питам, ако случайно знаете - как и с какво мога да разтворя изсъхнал силикон? От този безцветния, който като изсъхне стои като найлон.

Пробвай с това TYTAN PROFESSIONAL чистител за силикон - отстранява засъхнал и незасъхнал силикон от различни повърхности.

# 943
  • Sofia
Гледам "Австралия" аз.Изплаках си очите  Sad
Хю голям мъжкар  Heart Eyes

# 944
Сега прочетох, че някакъв пуснал обява, че продава жена си, в ОLX, щото много мрънкала  hahaha
Погледнах да не е моя.
Не е. 

Общи условия

Активация на акаунт