♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡

• 73 975
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • Яко в Матрицата...
Иска да се качат Аслъ. Ама като момиченце е Heart Eyes

Оф, тази не ме кефи... Снмките били както тя ги искала. Много хубава любов, ама щяла да ги покаже на децата. ooooh!

Ч: Я да видим как работиш, Бурак hahaha

Волкан и той се е преработил Rolling Eyes

# 106
.

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 07:11 от лава

# 107
Греда за Чаала в офиса  hahaha
Волкан има крещяща нужда от подстригване!  Naughty

# 108
  • Яко в Матрицата...
Къде е Бурак бей?
Днес не е идвал.
Работил бил, а! Joy
И понеже не намери Бурак, се обажда на Волкан. Да се видели, той бил в клуба.

# 109
Чаала дошла да изненада Бурак,но тя останала изненаданата  Laughing  Още много пъти ще  бъде  така ............ Laughing

# 110
  • Яко в Матрицата...
И той го търси Бурак, ама...
Обикновено е в клуба, ама..
Искала да му направи изненада, ама тя се изненадала. Искала да говри с него, съжалявала за историята с Дениз.
Опа - много си отивали с Аслъ, може пак да са заедно. Той не искал сега връзка.
Не знам какви са твоите чувства, но ти много я вълнуваш, толквоа е очевидно. Той не бил забелязал. След Дениз, момиче като Аслъ ще ти се отрази добре. Мисле за него, щели скоро да станат семейство... Радват се, че родители те им са заедно.

Как го работи тази #Cussing out

# 111
И той го търси Бурак, ама...
Обикновено е в клуба, ама..
Искала да му направи изненада, ама тя се изненадала. Искала да говри с него, съжалявала за историята с Дениз.
Опа - много си отивали с Аслъ, може пак да са заедно. Той не искал сега връзка.
Не знам какви са твоите чувства, но ти много я вълнуваш, толквоа е очевидно. Той не бил забелязал. След Дениз, момиче като Аслъ ще ти се отрази добре. Мисле за него, щели скоро да станат семейство... Радват се, че родители те им са заедно.

Как го работи тази #Cussing out

Голяма гаджък  е  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Бурак е впечатлен от майсторското каране на водно колело от  Аслъ  Simple Smile

# 112
  • Яко в Матрицата...
Много добре карала, може да си ми учител. Оморил се, може ли да си починат hahaha

Аслъ е идвала с баща си там. Спомян си какво с аправели заедно. Като дошла там си спомнила, колко лесно е било всичко в живота им. За майка й било по-трудно, останала сама. Много били вкусни манджите, казва Бурак, ама не били яли макарони, ще му направи...

Май това ще е, което ще е нека да не свършва. Иска Аслъ да си ходят, ама май само на думи: да се връщаме ли? Joy

# 113
  • Яко в Матрицата...
Ама и тия са много сладки - каквото си направила със собствените си ръце за мен...

Оф, Чаала много ме нерви ooooh!

# 114
Чаала  #2gunfire

Има време докато си тръгнат Бурак и Аслъ - не са направили разходка по плажа,,не съм чула песента на Бурай Laughing

# 115
  • Яко в Матрицата...
Волкан нямало да позволи дори и на братчед си да я разстройва Чаала. Ако се появи Бурак, да й звъннел.

И какво прави - пак на мама се обажда. И като се ожени, после пак ли мама ще й решава проблемите. Ох на мама принцесата, нямало да позволи да я натъжава Бурак.

С: Бурак не е лошо момче...

# 116
Чаала: "Мамо, Бурак го няма"
По бетер и от малко дете е  Whistling

# 117
  • Яко в Матрицата...
Селада май ще го обере Joy Иска да се видят, Елчин и тя щала да дойде.

Нихат не е много съгласен да го сватосат така сина му. Прав е човекът Naughty

# 118
В Нихат ми е надеждата да не позволи годежа между Бурак и Чаала. Ама тя много гадна - сега и в дома им ще цъфне  ooooh!

# 119
  • Яко в Матрицата...
Айде, Волканчо разбра, че са заедно.

В: Какви ги вършиш, я!

Гонджа ги надушва още непоявили се - дали не ревнува Аслъ Волкан, така трябва да е hahaha

Общи условия

Активация на акаунт