♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡

• 73 978
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Джан какъв лекар е,  с тези две леви ръце и рана не може да превърже

И трей не пуснаха, аман

Последна редакция: сб, 22 авг 2015, 23:28 от Slawena

# 511
Айшегюл - Мурат аз съм омъжена
Мурат - Да и то за най-добрият ми приятел. Но бракът ти с Джан е фалшиф.

И Джан ги видя и чу разговорът им.
Свърши.

# 512
Ушите му щръкнаха също като на дявол,сценаристите не случайно са вмъкнали тази хрумка с "творчеството " на Айшегюл

# 513
Фрагман йок. Започна американския "Джеймс Бонд".

# 514
Ееее, няма фрагман  Crossing Arms  И финалът го видяхме още на трейлъра - поне да бяха добавили още някоя сцена  Naughty

# 515
Много приятно ме изненада Памир Пекин. Въобще не можех да си го представя различен, мислех, че този лъскав образ на заклет ерген и коцкар му е вечен, ама...променя се. Заради Айшегюл.  Simple Smile

Страхотно го изигра ,много чувство вложи...всичко изписа на лицето си ....Браво !

# 516
Ееее, няма фрагман  Crossing Arms  И финалът го видяхме още на трейлъра - поне да бяха добавили още някоя сцена  Naughty

Дали ще му "светне" или ще стовари всичко върху Айшегюл!?!?!?!

# 517
Murat Ayşegül'e Aşkını İlan Etti! "İlişki Durumu: Karışık 7.Bölüm Sonu"

Серията ми хареса.

Лека нощ. smile3524

Последна редакция: сб, 22 авг 2015, 23:45 от лава

# 518
Софи, какъвто е абдал, Джанчо първо ще си изкара яростта / ревността на Айшегюл Crazy Пък после ще се опомни, че тя вина няма  Whistling Дано да греша, ама ... ще видим Laughing Може във фрагмана да подскажат  Thinking

# 519
Много приятно ме изненада Памир Пекин. Въобще не можех да си го представя различен, мислех, че този лъскав образ на заклет ерген и коцкар му е вечен, ама...променя се. Заради Айшегюл.  Simple Smile

Страхотно го изигра ,много чувство вложи...всичко изписа на лицето си ....Браво !

Пепел случи на мъж Laughing Да си го ползва със здраве  Crazy  Peace

Не вярвам заклет ерген, при това женкар, да спре да се държи по този начин Peace За известно време ще се кротне, но после пак Старата песен на нов глас  Whistling  Не визирам конкретно Мурат, а самия тип мъже - плейбои Peace

# 520
Този пън Джан как не може да види какво злато има за съпруга, никога няма да му е скучно

# 521
Този пън Джан как не може да види какво злато има за съпруга, никога няма да му е скучно

Ще види, иначе ако се осъзнае рано - няма да има много серии Wink

# 522
Маман Медиха защо по едно време я докара почти до рев, от мъка по снахата Mr. Green

# 523
Ох, Show tv са лоши  ooooh!
Star tv качва в сайта си епизодите на сериалите си за отрицателно време след излъчването, а тея Убостници нито фрагман пуснаха, нито са качили серията  Naughty Имам да наваксвам, пропуснах момента, в който Джан чистеше къщата, любопитна съм и защо Айшегюл го е шантажирала  Thinking  Да качват по-бързо еп.7 , че заспивам, яяяяя  Crossing Arms

# 524

Общи условия

Активация на акаунт