♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡

• 73 969
  • 739
  •   2
Отговори
# 570
Цитат
1 беше бомба а пък сега не искам да мисля.
Втория- гръмната бомба.
Галя, крайно време е да гръмне /в добрия смисъл/, че после ще има да оправят нещата и да се обясняват...

# 571
Те 1-во да се изяснят и тогава ще ги държат за малко заедно и после зайчето ще изскочи от шапката.
Имам предвид че някой ще каже на Йомер,че Дефне е наета да се ожени за него.И тогава гонене ще има и обяснения.

# 572
  • Пловдив
Вторият фрагман на Ашк-а трябва да излезе довечера, чакам и аз с интерес.

Галя, добре дошла, чок гюзел аватар  Mr. Green

# 573
Горгона добре съм те заварила  Hug Hug Hug Hug Hug
И да кажа на всички добре съм ви заварила  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
2-ят фрагман дано е по-добър от 1-ят.

# 574
# 575
  • Разград
Çilek Kokusu - Aslı & Burak // Zaafımsın

https://www.youtube.com/watch?v=ZY9nI51of7A

# 576
  • Разград
Kiralık Aşk - Defne & Ömer // Yağmur

https://www.youtube.com/watch?v=krVh-wY1m80

# 577
# 578
Здравейте!

Хубави клипчета сте сложили.

Имам предвид че някой ще каже на Йомер,че Дефне е наета да се ожени за него.И тогава гонене ще има и обяснения.

Преди няколко поста бях написала,рускините са превели ,че в 11 или 12 епизод Йомер ще научи......от Ясемин. Та наистина ще му дойде като бомба,защото е толкова влюбен в Дефне....и очаквам да избухне той самия,или ще му спретнат пътуване  за известно време

# 579
Предполагам че ще избухне че той както не може.
И аз така разбрах че ще разбере май от Ясемин ама май Йомер ще ходи да иска Дефне за жена.
Ама не е ясно как ще разбере Ясемин.

# 580
Здравейте!

Сега се прибирам от работа и не съм ви следила, има ли фрагмани на семейството и любовта....
Гледам има и нови попълнения, ами добре дошли!

# 581
Ясемин има очи и уши във фирмата,, бръмбара,, е Дария, слухти постоянно.

Това ли са младоженците newsm78
Тя изглежда по-възрастна за годините си.Има  късмет  момичето.
Берк е божествен,много симпатичен млад мъж

Фрагманът за семейството -обещано довечера

# 582
Славена  Hug Hug Hug Hug

# 583
Sinem Öztürk обожава Ясемин

http://www.dizifilm.com/haberdetay.asp?newsid=225166
Гугъл превод
Скрит текст:
Йозтюрк, "много силни чувства на любов и омраза. Те ме мразят толкова много в това как обожавам жасмин. Имахме публиката подвижния страстна афера. Аз играя вещици в съвременната Пепеляшка история.
Събитията включват Любовта търси и мощност богомолците зрителите към сърцето е толкова прекрасна докосвания, беше приета серия от нашите герои отдясно и беше много обичан, но ме ... Аз извадих върху мен от мълния като отрицателен елемент в масива. Мога да покажа моята игра и аз съм много щастлив да бъда един проект вътре всепроникваща, "каза той.

# 584
  • Яко в Матрицата...
Резюмето на Ягодките Heart Eyes

Решението на Бурак да се раздели с Чаала създава объркване

Останали сами в къщата, Аслъ и Бурак прекарват един страхотен ден и все повече се сближават. Аслъ започва да вярва в чувствата на Бурак. Докато всичко върви добре, но ги очаква една лоша изненада. Чаала, която не може да приеме раздялата с Бурак, започва да търси причините за това и не го оставя. Решението на Бурак да се раздели с Чаала кара обкръжението й да се задейства. Волкан иска помощ от Аслъ във връзка с Еда и това се разбира погрешно от някои хора.

Общи условия

Активация на акаунт