♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡

• 72 952
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Това се предполага да е новата асистентка в кухнята на Йомер.
Ама явно ще се люпят семки.

# 631

Оф я, все по интересно става

В кухнята пак се вихри Дефото, Гале

# 632
Малко сте! newsm18 Силни сте! newsm18 Млади сте! Оправдани са ви емоциите , ами аз де се вра на моите години  Embarassed Embarassed Embarassed ooooh! ooooh!" между  шамарите"!?!?!?! newsm78
Скрит текст:
Дано внука ми не ме чете!!!!Срам и позор !!!

# 633

Оф я, все по интересно става

В кухнята пак се вихри Дефото, Гале

.......или той си представя?

# 634
София, кой ти говори тук за години...пък за хубавото умната жена винаги има око и ухо...пък и внука ти какво ще дири в бг мама.... Млади сме и това е

Сакън, стига си е представял, че да не си развихря аз фантазията, такъв еп мога да им спретна

# 635
Ще видим кой ще се вихри в кухнята.
Ама Йомер ще има нова асистентка.
Той си представя няма как да ходи да му прави закуска тъй като все още не се е завърнала като негова асистентка.
А предполагам че Дефнето ще го отреже  и офиса му и той ще ходи у квартала.

# 636
Kiralık Aşk 11. Bölüm 2. Fragmanи в youtube

# 637
А дали новата асистентка няма да е старата newsm78

# 638
На 0:05 има още една рижа глава/коса ????? Нещо огледален образ ли е ,а Дефо е права ......!?!?!

ПОПРАВКА ...на 0:03 се вижда в профил

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 22:19 от sofia26

# 639
Предишната е с черна коса.

# 640

Рени  Hug Heart Eyes чок тешекюлер  newsm51 newsm51 newsm51 Страхотен фрагман.  Simple Smile Йомер толкова сладко казва "Кач таби кач"  Heart Eyes

Рени   bouquet

А как се превежда "Кач таби кач" - "Колко предмета колко"  newsm78 Май нещо Гугъл ми дава грешен превод  Thinking

# 641
  • Пловдив
Абе Дефо една такава, все едно тайно е дошла за закуската, каквото се стресна, все едно не очакваше да го види..

Кач , таби, кач -Бягай, разбира се, бягай

# 642
  • Яко в Матрицата...
Абе Дефо една такава, все едно тайно е дошла за закуската, каквото се стресна, все едно не очакваше да го види..

Кач , таби, кач -Бягай, разбира се, бягай

Да, тя му казва буквално, ми аз да бягам тогава (да си ходя). И той й отговаря така...

# 643
  • Разград
İlişki Durumu: Karışık 8.Bölüm Fragmanı

# 644
Горгона   bouquet
Аз мислех, че "кош" е "бягай" , а "табики - разбира се". Явно греша при писането или още при слушането  Crazy

Интересен епизод ще е в петък - любов, гонитби, може би и сватосване ( Нериман и бабата на Дефне бяха заедно )  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт