♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡

• 73 978
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Добро утро,
в vbox7 има качен фрагмана на ЛПН с бг субтитри .

# 406
  • Пловдив
Гюнайдън, къзлар  Mr. Green

Снощи беше наистина много емоционално - и в темата, и в епизода Simple Smile) Патрон взе да набира смелост, много ме забавлява.
Тинче , права си, тънката усмивка много я владее Баръш, ще го крадем и т'ва е Simple Smile

# 407
Ахаааа, зор ви е за наема/хазяина , smile3503минахте на тънки усмивки,че и престъпление ви се върти в главите......Сакън ,той е на Дефо! Naughty

Добър ден! Хладен ,влажен...живее се! Hug Hug Hug

# 408
Здравейте момичета, някой има ли представа приблизително кога ще качат седма серия на Любов под наем с бг субове.Гледам я на турски, ама нещо доста грешно си ги насосвам май.... Laughing

# 409
  • София
Ахаааа, зор ви е за наема/хазяина , smile3503минахте на тънки усмивки,че и престъпление ви се върти в главите......Сакън ,той е на Дефо! Naughty

Софи, не говори за Баръш и влажност в един пост, че лошо ми става... ooooh! Joy Joy Joy

Горгона, той коя усмивка не владее... Embarassed

# 410

Софи, не говори за Баръш и влажност в един пост, че лошо ми става... ooooh! Joy Joy Joy

Ще звъним на 112 ....или на него ...Ти избирай!

# 411
  • София

Ще звъним на 112 ....или на него ...Ти избирай!
Дай и на двете, за по-сигурно. hahaha
Аз даже си намерих емотиконка. Като напиша Баръш, и ще слагам  bishop след това. Че, както съм тръгнала, ще трябва и да ме опяват. Joy Joy

Последна редакция: сб, 22 авг 2015, 10:45 от t1n43t0

# 412
  • Пловдив
Баръш и влажност в един пост, ахахахаха, не мога,  Тинче, уби ме! Ама си права де  Mr. Green

По отношение на изместването на фокуса на Ясемин към Исо со мислех, че сигурно я подготвят.Като се разбере, че е свила обувките, ще я уволнят и ще трябва той да я гледа  hahaha

# 413
  • София
Баръш и влажност в един пост, ахахахаха, не мога,  Тинче, уби ме! Ама си права де  Mr. Green

По отношение на изместването на фокуса на Ясемин към Исо со мислех, че сигурно я подготвят.Като се разбере, че е свила обувките, ще я уволнят и ще трябва той да я гледа  hahaha
Не съм си доспала и ще видите вие днеска какъв вихър ще съм. Flutter hahaha
Ахахах, ще си купуват ризки взаимно. Joy Поне душът винаги ще работи, ако не друго. Whistling
А Синан как реагира като Исо влезе в кабинета - умрях си. Ясемин обяснява, че Исо "бил само оправил таковата", и Синан: "Какво оправи?" Joy Joy Joy

# 414
  • Пловдив

# 415
# 416
Привет❗ Hug Hug Hug

По късни доби изгледах  отново епизода и допълних някои диалози в постовете ми .
Епизода ми хареса.Елчин  ме изненада приятно.Гледах я в Любовта ми Алабора там играта и беше слаба.Но тук е он нумара беш илдъз.

Хубав ден❕

Последна редакция: сб, 22 авг 2015, 16:53 от лава

# 417
  • София
Привет❗ Hug Hug Hug

По късни доби изгледах епизода и допълних някои диалози в постовете ми .
Епизода ми хареса.Елчин  ме изненада приятно.Гледах я в Любовта ми Алабора там играта и беше слаба.Но тук е он нумара беш илдъз.

Хубав ден❕

С Кадир не им се получи химията, според мен. ooooh! В "Курт Сеит и Шура" обаче беше любимката ми, заедно с партньора й Усхан Чакър (Джелил). Wink

# 418
Привет❗ Hug Hug Hug

По късни доби изгледах епизода и допълних някои диалози в постовете ми .

Хубав ден❕

С Кадир не им се получи химията, според мен. ooooh! В "Курт Сеит и Шура" обаче беше любимката ми, заедно с партньора й Усхан Чакър (Джелил). Wink
химията е една от причините.Копи пейста на облеклото/на Аси/ и сцени от "Гордата Аси" е другата според мен причина за бързото финиширане на дизито.

Последна редакция: сб, 22 авг 2015, 16:56 от лава

# 419
  • Разград

Можи би там повлияха и предварителните писаници че са копирали доста от сериала "Аси" - дори и облеклото на ГГ.

ПП Лава мислим едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт