♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡

• 73 977
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Да, вярно, че имаше подобно нещо. Аз бях гледала само първата серия и не се бях замисляла. Ама сега като казвате... Rolling Eyes

# 421
# 422
Какво каза Йомер, когато видя,че Дефне е тръгнала?

# 423

- Ладно Дефне!
- Как бы ни было, я тебя понял!
- Ну посмотрим беги!
- Сколько еще будешь убегать?

Зад камера 11 серия

# 424
 Hug
http://www.vbox7.com/play:a0d472124d

Трейлър 11 еп с бг суб

# 425
Рейтингът от снощи

Total 1 място - 9,51
AB 1 място - 7,75
20+ABC1 1 място - 8,60

# 426
Докато се запиша и сте преполовили темата.  Hug

Снощната серия на "Любов под наем" много ми хареса.

Бях доста разочарована от послените два епизода и това ме "принуди"  Wink да загледамм и другите два летни турски сериала, но те не ме впечатлиха особено. "Статус на връзката" ще си го гледам, че има доста комични ситуаци, пък и Мурат много ми харесва.  Laughing Но "Аромат на ягоди" никак не ме грабна, ама и добре че, щото трябваше все на компа да вися ако и той ми беше харесал.  Laughing

Хубави почивни дни от мен!  Hug

# 427

Добре, Д. Най - накрая те разбрах. Багяй, да видим до къде/ до кога ще бягаш.  Peace

Видях, че горе е качен преводът на руски, ама аз не го говоря и разбирам и сигурно още доста са като мен, заради това го давам и на бг.  Peace

# 428
Аз си чакам поредната серия на Статуса.... Grinning

https://vk.com/videos-95375723?section=all&z=video-95375723_ … 23%2Fpl_-95375723

особено ме радва това:

Хандан настоява, Джан да страни от Елиф.

Джан моли Айшегюл да се съгласи за срещата с журналисти в дома им.

# 429
Не разбрах с Гугъл, какво се сравнява -  политик в парлмента и Баръш

http://gecce.com/magazin/haber/kiralik-askta-bulent-arinca-gonderme

# 430
Здравейте момичетаааа Heart Eyes  bouquet. Като ви чета снощната серия е била доста интересна ивие сте били във вихъра си. Браво на вас Hug за прекрасните коментари и обяснението на епизода. Вие сте невероятни. Сега не ми остава нищо друго освен да чакам превода на руски.

# 431
С Кадир не им се получи химията, според мен. ooooh! В "Курт Сеит и Шура" обаче беше любимката ми, заедно с партньора й Усхан Чакър (Джелил). Wink

Можи би там повлияха и предварителните писаници че са копирали доста от сериала "Аси" - дори и облеклото на ГГ.

ПП Лава мислим едно и също.
Адашче  Simple Smile Hug

На мен ми харесваше  визията на Кадир в "Любовта ми: Алабора", природата ,а и сценарият не беше лош.Нейсе .Очакваме следващият проект на Тембъра.

Dеsolinata  Hug  Heart Eyes

# 432
  • Варна
Здравейте,много весели и НЕнатоварващи сериалчета-и трите,с хубави момчета и момичета,чакам серийките на руски или български...поздрави на всички ви  от компанията!

# 433
  • Разград
Подсказка за 12 епизод. Дали са сбъркали номерата на сериите?

# 434

Общи условия

Активация на акаунт