Есента е близо вече, но не спирам да мечтая за мое мъничко човече - 179

• 35 612
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
  • Габрово
Veseto пепел ти на устата  Close Да не чувам за такива крайни диагнози, но пък няма застраховани, нито аз  Peace
Мисля че ако беше ендометриоза или съмнения за такава мойто АГ щеше да ми каже и двете ми операции са при него и лапарото и секциото разглецдал ме е обстойно а и е завеждащ на АГ дълги години,не е без опит.А и течноста беше временнос с обратна посока,след което си изтече по нормален път.Иначе Estlar мина ми от самосебе си е със силни обезболяващи но без система за ден и от тогава не ми се е случвало.Моят АГ каза да не се тревожа не било и хронично,а по точно инцидентно.Може и дае било породено и от хормонен дисбаланс,т.к беше 2рият месеца след като спрях Линдинет 30, т.e първата ми реална ОВУ. Thinking Crazy
п.п Да се похваля направих сега ОВУ тест и чертатта е супер бледа, спряла е да се насища,т.е пика при мен на ЛХ е бил на 17,18ти, моите 19, 20ден от М.Късничка Овулацийка, ама пък да видим аз отскоро съм с по дълъг цикъл. А и БТ ми отчете 18ти  Party Хахаха само дето последно сме кексили на 14ти хихихих нямам шанс за 30ти,ще седна в доматиту и тоя месец то се е видяло.Мъжа я се прибере утре я вдуги ден,кекса ще е само за кеф  hahaha

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 16:02 от danger#scorpion@

# 31
  • Враца
Хайде и аз да констатирам колко хубаво заглавие Simple Smile Мецани, благодаря за положения труд!  Hug

Аморе,
Това б.о. е абревиатура на без особености. Всичко е ок. А за размера на жълтото тяло към другия яйчник не знам колко е добре да е. Дано се включи някоя от другите момичета да каже. Wink

Аз се доближавам до ову по броене на дни само де, защото от няколко месеца не я зясичам с нищо, но пък горе-долу я усещам. Според вас това, че понякога О ми е на 14 ден, по-често към 18-ти ден, а един два пъти ми се. еслучвало и да е на 21-22 ден (през последната година) дали е нормално. ЛФ си ми е константа, но от тази варираща О варира и деня за цикъл. Та това според вас нередовен цикъл ли е, понеже на АГто казах, че ми е редовен, но сега се замислих, че имах предвид, че ми идва всеки месец просто (което не е малко де) Wink Та това вариране на О може ли да значи някакъв дисбаланс в хормоните, или? Че се чудя ако ми дойде да пускам ли на 3-ти ден всичките възможни за този период на цикъла хормони?

Успех на всички ни! Simple Smile

# 32
  • София
Ааа, не, в никакъв случай не поставям диагноза. Понеже аз съм с ендометриоза и знам доста по въпроса, споделих на какво прилича.

# 33
Меци, прекрасна тема   bouquet 

Лека и безпроблемна на всичките ни бремелинки   Heart Eyes  и стиснати палци на тези, които имат нужда  Hug 

Сега като знам, че няма да стане непорочно, някак си ми се върна удоволствието от с..са  Blush 
И при мен нищо ново : пия АБ за уреаплазмата и чакам др седмица за спермограмата , след това пускаме документите по фонда  Praynig  и живот и здраве Декември/Януари мисля за едно ИМСИ на ЕЦ  Heart Eyes

# 34
  • Габрово
Veseto знам че нямаше това впредвид, моята вметка беше шеговита.Благодаря ти ще си имам едно на ум ако нещо се повтори като насоки за евентуален проблем. Hug

# 35
Меци, благодаря за хубавата темичка, заглавието е  Heart Eyes
Солейс, дай малко инфо какъв ви беше случая. Има в Проблемното тема за инсетата, там момичетата ще ти помогнат дали има смисъл да го правите.
Ангелова, супер стойност. Ако имаш нерви да издържиш до следващата седмица ще  епо-добре  Peace
Естлар на това му казвам гнездови период, с кеф да си го изкараш преди да се е появило   kyllmg
Късметлийка дано са добри резултатите

# 36
Хайде и аз да констатирам колко хубаво заглавие Simple Smile Мецани, благодаря за положения труд!  Hug

Аморе,
Това б.о. е абревиатура на без особености. Всичко е ок. А за размера на жълтото тяло към другия яйчник не знам колко е добре да е. Дано се включи някоя от другите момичета да каже. Wink

Аз се доближавам до ову по броене на дни само де, защото от няколко месеца не я зясичам с нищо, но пък горе-долу я усещам. Според вас това, че понякога О ми е на 14 ден, по-често към 18-ти ден, а един два пъти ми се. еслучвало и да е на 21-22 ден (през последната година) дали е нормално. ЛФ си ми е константа, но от тази варираща О варира и деня за цикъл. Та това според вас нередовен цикъл ли е, понеже на АГто казах, че ми е редовен, но сега се замислих, че имах предвид, че ми идва всеки месец просто (което не е малко де) Wink Та това вариране на О може ли да значи някакъв дисбаланс в хормоните, или? Че се чудя ако ми дойде да пускам ли на 3-ти ден всичките възможни за този период на цикъла хормони?

Успех на всички ни! Simple Smile
Благодаря ти за отговора!  Hug
Аз също понякога засичам О с 2-3 дни по-рано или по-късно и съответно и МЦ варира, но като го казах на моята АГ няколко пъти и тя ме успокои, че това е възможно да се случва понякога и не е някакъв проблем за който трябва да се притесняваме. Важното е да настъпва О и ЛФ да е нормална.

# 37
 newsm75 newsm75 Смуук от близнашкия прашец на Нианка!
ferriy, ако о. на 22 ден е инцидент, по-скоро мисля, че няма нищо притеснително. Аз редувам по-дълги с по-кратки цикли, май означаваше, че единия месец овулира единия яйчник, следващия месец другия яйчник и така! newsm78
Скорпи, дано не ти се случват повече такива неща,че и аз съм с адски болезнен цикъл и мога да си представя от части болката!
solace, ти ЦС имаш ли направена? Ако СГ става и при теб тръбите са ок, може би бих опитала.

# 38
  • до едно тепе
Мецко мерси за темата   bouquet
Дано я напълните с много положителни тестове Hug

# 39
Спомената съм в темата, няма как да не я уважа. Пожелавам да се напълни с положителни тестове, дкбри резултати и хубави вести!  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 много става мъжкия прашец, но вярвам няма да проявявате капризи.  Mr. Green

# 40
  • Бургас
Рости, това ми е част от дилемата.

Дали да правя ЦС. Имам спонтанно настъпила бременност септември миналата година. И една биохимична по-предният цикъл. Изглежда материала минава, и успявам да забременея, нооооо бебе няма. С ММ никога не сме били особено търпеливи и това ни действа яко на психиката. Това е и причината да се обърнем към репродуктивната медицина.

Док. искаше да правим ЦС първоначално. После като разбра за биохимичната се отказа. ММ е с кофти СГ, но не чак толкова зле. Иначе казано сме с дългата диагноза астено...бла..бла..бла..спермия, но всички показатели са на крачка от това да са в норма, но са достатъчно ниски за да можем да кандидастваме за фонда по мъжки фактор. И така има да се взимат решения, а на мен ми викат Солейс-дилемата  Joy хич не мога да се събера и да реша, кое е най-доброто за нас в момента. *емотикон на плясващо се по челото човече, който не мога да окрия в момента*

ПП : Да се овъргалям малко в прашуляка на Есенчето, че мъжкото ми е мечта xD

# 41
  • От Луната
Мецани, благодаря за темата!
Гол запис от мен на 4та страница Sad малко са ми потънали гемиите ...

# 42
  • Габрово
Bananarama благодаря за положителните пожелания да ти се връщат под формата на неусетен М или по точно в 9м липса на М.
Йоли ееее защо така,  Sad няма да униваш все лошо не може ще дойде и доброто, пожелавам ти да си обсипана с много внимание и да имаш търпението без почти никакви нерви да дочакаш свойта радост  baby_neutral

# 43
Solace, а защо не подадете документи за фонда и докато чакате одобрение може да направите още някои изледвания или едно инсе, или пък един естествен цикъл, ама при всички случаи подавайте документите!
Йоли, Hug
Скорпи, предпочитам да ме прескочи за около година! Mr. Green

# 44
  • Бургас
Документите са окомплектовани и приготвени. Понеделник ще ги нося  Peace

Общи условия

Активация на акаунт