Есента е близо вече, но не спирам да мечтая за мое мъничко човече - 179

• 35 623
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте момичета.Нека и аз се впиша,пък нека имам късмет и дойде реда ми.Чудесна темичка  Praynig

# 736
Добре дошла! И успех!

# 737
Честит рожден ден поспаланче ! Много здраве ,щастие ,любов и след 9 месеца здрав и пухкав бебок  Hug
На мен ми дойде вчера ,подрани ми с един ден ...

# 738
Лека бременност на всички момичета които чакат да гушнат своите бебоци,надявам се скоро и аз да бъда една от тях.Този месец ми закъснява ,надявам се да е за хубаво Praynig

# 739
Карина, надявам се този път всичко да мине леко с бременността ти и радостта ти да не е кратка, а доживотна!   bouquet
За THS аз лично нямам идея, може би другите момичета от темата могат да помогнат, но в неделя активността не е особено голяма, та дано видят утре!

littlerocknrollqueen - съжалявам за лелката!  Hug

Добре дошла на Карачанова92!

# 740
  • София
Поспаланчо, ЧРД! Здраве, успехи и много любов желая!
За ТСХ мисля, че е нормално да е такова в началото.

# 741
  • Габрово
И аз така съм чувала, че ниските стойности са типични за начална Б.
Много съм нещастна, днес ми прокърви сутринта след с....с и толкоз спря  newsm78, пак засилено белезникаво течение си имам. Но получих нервен спазъм(проблеми на рабоата) и пих ксизал, дано ако пък нещо има да не му навредя.Ще чакам утре да ми дойде, не знам организмът ми е откачил .... уморена съм, отчайвам се вече   Tired #2gunfire

# 742
Здравейте и от мен.Аз бях малко на почивка та не съм се включвала много.  bouquet
Карина,честита бременност и дано да е до финал.
Добре дошла,Карачанова и бързо отишла.
Скорпи,защо не направи един тест преди това за да не се притесняваш.
Отивам да чета какво се е случвало докато си пекох ду..то. Mr. Green

# 743
  • Габрово
Здравейте и от мен.Аз бях малко на почивка та не съм се включвала много.  bouquet
Карина,честита бременност и дано да е до финал.
Добре дошла,Карачанова и бързо отишла.
Скорпи,защо не направи един тест преди това за да не се притесняваш.
Отивам да чета какво се е случвало докато си пекох ду..то. Mr. Green

Ехеее Слънце от кога не си изгрявала тук 🌅 Дано си отпочинала хубавичко.
Относно теста, няма смисъл от уринарен, че този месец бях с късно ОВУ или ми е 9ден или 12 ден, имам подозрения в тестовете за Ову и БТ графиката защото е оралнао мерена.До днес нямах никакво ПМС, а от сутринта гърдите ме болят, глава ме цепи, страшно ми се спи и съм уморена, усещам миризми като хрътка  #Crazy ей туй внушението и търсенето на симптоми е голяма работа  Mr. Green  #Cussing out.Чувствам се бола и температурата ми е 36.9-37.0 не пада и базалната така, за кръвен няма смисъл след туй прокървяване сутринта,явно ми зацапва и утре ще цъфна.
Дано наваксате с двете черти вместо мен.Така ще се разведряяяяя  Heart Eyes

# 744
Благодаря ви момичета! дано този път всичко да е наред!

# 745
Karina, честито! Лека и успешна бременност!

# 746
  • до едно тепе
Благодаря ви за пожеланията  bouquet Дано всяка от вас успее да сбъдне тази така прекрасна мечта да гушка детенце или две Hug
littlerocknrollqueen малко нагорно ще ми дойде с бебета през 11месеца Laughing Може би след година, две, ако се престраша да си пожелая трето дете.  Whistling
Карина този път да е до термин Praynig

# 747
Благодаря Поспаланчо и честит рожден ден! Желая ти най- вече много здраве, щастие и сбъдване на мечтите!!!

# 748
karina31 честито   bouquet
pospalancho  newsm59 newsm67  Gift  bigdance2
Аз няма с какво да се похваля освен с отсъствието на лелята май ще чукне 54 дни  Sad .

# 749
Дими, това е сериозно. Ходи ли на лекар? Представям си как се чувстваш. Под напрежение Sad

Общи условия

Активация на акаунт