Есента е близо вече, но не спирам да мечтая за мое мъничко човече - 179

• 35 617
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
  • Габрово
http://prikachi.com/images/591/8327591z.jpg
Sigma Ето линка за аватара, дано свърши работа  Sunglasses

# 721
  • Sofia
Здравейте момичета!

Писах тук малко и за кратко- донесохте ми бърз късмет  Hug, вече съм в Априлки 2016, но ми се появи един проблем, а повечето от вас са прекрасно информирани затова реших да се обърна към вас.
По същество, бях на първи преглед онзи ден. Отношението на доктора няма да го коментирам и това, че едва ли не понеже съм в 6 седмица за него почти не съм бременна, но накрая на 30-40 секундния преглед с вагинален ехограф ми изцепи, че имам двурога матка, която не ми показа къде се вижда. След това опипа с ръка и каза: "Да определено имаш двурога матка, но не е нищо притеснително".  (Бях на обстоен преглед през април при Хаджиева в Сити Клиник, нищо такова не ми спомена, а казах, че планираме бременност). Четейки тук, не изглежда нещо НЕпритеснително. Въпроса ми е възможно ли е да се установи двурога матка с вагинален ехограф и мануален преглед?

Благодаря предварително!Хубав уикенд! Hug  bouquet

Някои лекари виждат вдурогата матка с вагинален ехограф, други не. Зависи от лекаря и от техниката. На мен също ми казаха, че имам друрога матка преди 3 месеца след преглед с вагинален ехограф. При такива съмнения се прави цветна снимка. Тя дава реална представа какво е положението. При теб в момента няма как да се направи снимката.

Чела съм, че бременност с двурога матка е напълно възможна (зависи къде и как се намества плода през месеците), но с по-чести прегледи и засилено внимание от следящия АГ. Сигурна съм, че във форума има момичета, които ще потвърдят от опит  Peace

# 722
  • София
Момичета, съвсем наясно съм с всичко написано. На мен ми върнаха две и ни едно не се хвана. За мен и едно да стане, ще си е чудо. Не знам какво да кажа. Аз бях за - да пробваме и на ЕЦ, и на стимулиран, ако има две на стимулирания, нямам против да върнем две, пък каквото сабя покаже, но така едва ли не да го гоним като самоцел...  Rolling Eyes. Тъпото е, че и този месец явно ще се изтърве.
Замъквам го по-другата седмица при док - хем да се запознаят, хем да пита, каквото не му е ясно и така. Да чуе на лекар гледната точка.

# 723
Зазу, на колко години е твойто мъж?
Защото това са приказки или на непораснал мъж или на мъж, който се е уплашил от приближаващата възможност да стане татко. Залагам повече на втория вариант, може като е приближило времето за процедурите, да го е хванало страх, друг е въпроса, че като си търси човек претекст да отложи това, от което го е страх, не решава проблема.
Аз имам позната, дето се борят от поне две и половина години. Сега след сума ти изследвания на жената, са им предложили да пробват инсеминация и господинът знаете ли какво казал- ами да пробват още малко естествено  ooooh!

# 724
  • до едно тепе
Да почерпя,че пораснах малко  Mr. Green
Скрит текст:
Пожелавам на всички ви да празнувате рождения си ден догодина като мен- с  поне едно малко цвъртящо човече на ръце Hug

# 725
  • В сърцето на любимия човек
Поспаланче - да си жива и здрава, щастлива и обичана жена и майка!
Весел празник   bouquet

# 726
  • София
Поспаланче, честит рожден ден! Желая ти много щастие!  bouquet

# 727
  • София
Blue_cloud, ние имаме дете на 8 г., от 4 години работим за второ, едва ли се е уплашил.

# 728
Честит рожден ден, Поспаланчо  bouquet Бъди здрава, щастлива и обичана  bouquet
Зазу1, и ММ се скатава като стане въпрос за процедури - не знам какво толкова им изглежда страшно (мисля, че тайно се притесняват от похищение на "достойнствата" им Joy) Съгласен е да направи всичко друго, но не и да отиде в "онази" стаичка... а едно време си показа "съкровището" на цяла тумба селскостопански работнички, за да ми открадне две зелки Mr. Green Mr. Green Mr. Green Кога стана толкова срамежлив не знам Thinking

# 729
  • Габрово
Честит Рожден ден   bouquet

Честито ама тихичко Б. на Карина, мини и тука да ни поръсиш лека до термин    bouquet

Отпишете ме от списъка, днес след кекса прокървих, а ми е дата на М, така че  Cry и този път не беше наш,то нямаше и много шанс,ама малко ми е гадничко и БТ си седи и не пада боли ме глава и чак сега ме заболяха гърдите,май не съм оздравяла още напълно. Confused #Cussing out
Успех на нечакащите  Hug

Последна редакция: нд, 30 авг 2015, 12:21 от danger#scorpion@

# 730
Поспаланчо, честит празник! Да сте живи и здрави - ти и твоето семейство!  bouquet

# 731
Поспалане, да си жива и здрава, весело изкарване на празника  bouquet

# 732
Поспаланчо,  newsm59 ! Много здраве и късмет ти желая!  smile3525

# 733
Честит рожден ден, pospalancho!

И аз сега случайно видях, че karina31 е бременна, може би късметлийското списъче наистина е било късметлийско за нея. Тихичко честито ако проверява в темата!

# 734
Здравейте момичета! Имам положителен тест, но ме е страх да го потвърдя, защото вече 2 пъти радостта ми беше кратка. Пожелавам на всяка една от вас , която чака да види тези 2 така очаквани чертички и да им се нарадва много. Благодаря за пожеланията.
Ще съм ви много благодарна, ако ми дадете съвет. Иследвах TSH, за да видя какво е състоянието му. И направо се шокирах 0.029. Доктор Катя Тодорова ми беше предписала елтироксин 1/2 от 50 мг. + селен.Тогава ми беше около 3.6. Спадна до 3.2. После друг лекар ми увеличи дозата, по 1 таблетка от 50мг + 2 таблетки селен. ТSH спадна на 1.1юли месец. Вчера като го изследвах, резултата ме шокира 0.029. В момента нямам възможност да посетя ендокринолог, защото не съм във Варна. Но и да съм, незнам къде да отида. От никой не съм доволна. Какво ще ме посъветвате? Може би да се върна на 1/2 от  50мг без селен?

Общи условия

Активация на акаунт