Есента е близо вече, но не спирам да мечтая за мое мъничко човече - 179

• 35 621
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
  • В къщурката на хълма на феите
Два дни беснейте на воля - моя милост заминава на тиймбилдинг - не се косете за темата и да мине 50 стр. няма страшно.. Приятни почивни дни  bouquet

# 706
Приятно изкарване!
Скитърче, как си?

# 707
  • Габрово
 PartyДобро утро момичета, весел и късметлийски ден 🍀 👭.
Mecani приятно тиймване.  Crossing Arms
Skeeter мерси  Hug

# 708
  • София
Няма да правим никакви изследвания. Мъжът ми искал близнаци, защото после едва ли ще се наемем с нови опити, а те няма как да станат на ЕЦ. И сега не ще да дава кръв  Confused.
Понякога ми иде да се гръмна, за да не се мъча повече.

# 709
  • София
Ее стига де, кви са тия лигавщини! Я го раздрусай малко тм! Crossing Arms

# 710
  • София
Не знам какво да кажа вече. То едно не става вече 4 години... Rolling Eyes

# 711
  • София
Здравейте,момичета,отдавна не съм писала,но установих,че времето прекарано в бг мама,не ми се отразява добре,само се филмирам и си въобразявам някакви неща,за това реших да го сведа до минимум  Laughing Като цяло съм добре,пия си лекарствата,нямам някакви оплаквания и си чакам прегледа на 08.09.Днес обаче така за мое спокойствие реших да отида да си пусна ЧХГ и ТСХ,като ЧХГ ми е 16024.7,което мисля,че е добре,по мои изчисления трябва да съм в 7 г.с.  newsm78 ТСХ - 2.68, за него вече не знам дали е добре,защото чета различни неща,1 от които,че в първите месеци трябвало стойността да е до 2,как мислите вие?Нямам оплаквания,не съм имала до сега проблеми с щитовидната жлеза,но все пак реших да го направя. Rolling Eyes

# 712
Еееее Зазу ,хайде сега близнаци  newsm66,то и при ЕЦ може да станат ,как се получават еднояйчните,като започнат да си измислят оправдания направооо #2gunfire
А  за Бургас,нямаш голям избор,можеш да отидеш в Дева Мария ,ако мога да помогна пиши на лични.

# 713
  • NE
seangelova Скача ТСХ след импалнтация, но в понеделник отиди на консултация с ендонринолог. В начална бременност е желателно около 1 да е хормона.

# 714
  • Габрово
Мацки на 19г преди близо 10г. като бях Б. правих изследвания,които давах на АГ и незнаех даже за какво са  Laughing Joy и да имах сложно раждане, две седмици преди Т и може би, ако знаех повече щаях да избутам до термин, т.к имах сухо раждане,водите са ми изтичали по малко. И след 4час напъни, системи и половин час с пълно разкритие излезе само главата и до там.Върна се навътре и по спешност ме срязаха. Та по същество, тогава толкова мн. изследвания не са ми били направени и явно съм си имала някакво отклонение, което ако е било следено щях да си родя нормално. Така че и при най-малко отклонение от нормите съвета ми е бърза консултация с АГ  bouquet Лека Б Ангелова

# 715
Зазу, на ТМ му кажи, че това, че ще върнат 2 ембриона, съвсем не е гаранция, че ще се хваната и двата, даже е по-скоро изключение. На мен, на зълва ми, на една близка приятелка - и на трите ни в Надежда върнаха по две ембриончета, и се хвана само по едно. Да не говорим пък колко по-рискова е бременността с близнаци и колко повече фалове могат да станат с нея. То е казано - повече сълзи са пролени от сбъднати желания, отколкото от несбъднати, така че нека не си прави уговорки с Господ, а да приема каквото му се дава, и не се лакоми за повече.

# 716
  • София
Тъкмо щях да кажа, че няма гаранция, че при стимулирано инвитро ще станат близнаци. Що за глупост!

# 717
То в такъв случай всички щяхме да имаме близнаци.

# 718
Кой ще ми оразмери това за аватар и да ми намери нещо подходящо за подпис  Praynig

# 719
Здравейте момичета!

Писах тук малко и за кратко- донесохте ми бърз късмет  Hug, вече съм в Априлки 2016, но ми се появи един проблем, а повечето от вас са прекрасно информирани затова реших да се обърна към вас.
По същество, бях на първи преглед онзи ден. Отношението на доктора няма да го коментирам и това, че едва ли не понеже съм в 6 седмица за него почти не съм бременна, но накрая на 30-40 секундния преглед с вагинален ехограф ми изцепи, че имам двурога матка, която не ми показа къде се вижда. След това опипа с ръка и каза: "Да определено имаш двурога матка, но не е нищо притеснително".  (Бях на обстоен преглед през април при Хаджиева в Сити Клиник, нищо такова не ми спомена, а казах, че планираме бременност). Четейки тук, не изглежда нещо НЕпритеснително. Въпроса ми е възможно ли е да се установи двурога матка с вагинален ехограф и мануален преглед?

Благодаря предварително!Хубав уикенд! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт