Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 110 934
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 530
Значи не съм българка, защото не мрънкам, а правя, каквото ми харесва...
От малка взимам пример от мъжете  Wink

# 1 531
Значи не съм българка, защото не мрънкам, а правя, каквото ми харесва...
От малка взимам пример от мъжете  Wink

...и вземаш какво ти хареса...
Ти пък ЧовечКе, намери от нас да се учиш... hahaha
От нас само изневери и заглеждане по фусти ще научиш... Joy

# 1 532
Стига с това "дърти". Много елементарно е това с "дъртите". Stop Да се опитваш да засегнеш и обидиш жени на възраст показва какъв мъж си. Във всяка тема задължително го ползваш това. Всички остаряваме, може би само ти се подмладяваш. Rolling Eyes Фактът, че си сам и се налага да опираш до разни бивши заради една мусака, говори достатъчно за теб.

За съжаление и аз одъртявам... Joy
Бившата си има съответните достойнства, за да ,,опирам,, явно си заслужава... мусаката...  Joy

Опираш до Бившата за мусака? Сериозно?И тя ти прави? Егати унижението... hahaha

Нека уточня, бивша любовница, не бивша съпруга.
Че що да не ми направи??? Аз как и помагам като има нужда, въпреки че е бивша при това любовница...

Чакай сега, какво мисли настоящия и любовник, че ще ти прави мусака.  newsm78

# 1 533
Стига с това "дърти". Много елементарно е това с "дъртите". Stop Да се опитваш да засегнеш и обидиш жени на възраст показва какъв мъж си. Във всяка тема задължително го ползваш това. Всички остаряваме, може би само ти се подмладяваш. Rolling Eyes Фактът, че си сам и се налага да опираш до разни бивши заради една мусака, говори достатъчно за теб.

За съжаление и аз одъртявам... Joy
Бившата си има съответните достойнства, за да ,,опирам,, явно си заслужава... мусаката...  Joy

Опираш до Бившата за мусака? Сериозно?И тя ти прави? Егати унижението... hahaha

Нека уточня, бивша любовница, не бивша съпруга.
Че що да не ми направи??? Аз как и помагам като има нужда, въпреки че е бивша при това любовница...

Dе да знам, гледам и на нея не й пука щом е с мен на плажа.
Ма аз и не я искам за постоянно - да прави мусаката и тънга-мънга и да си ходи при него ако иска, аз никого не задържам, при мен демокрация  Joy

# 1 534
Скуба, гледай да поддържаш самолета в изправност, че като започне по-често да стои на пистата, вместо да излита, кой ще ти прави мусака тогава? newsm49

# 1 535
Скуба, гледай да поддържаш самолета в изправност, че като започне по-често да стои на пистата, вместо да излита, кой ще ти прави мусака тогава? newsm49

Бе засега излита без чужда помощ ма ще дойде ден дет ше се радвам да не си опикавам обувките... Joy

# 1 536

Ма аз и не я искам за постоянно - да прави мусаката и тънга-мънга и да си ходи при него ако иска, аз никого не задържам, при мен демокрация  Joy

Да бе, да, с тебе на плажа, а ти си пишеш по форумите...  Joy

# 1 537

Да бе, да, с тебе на плажа, а ти си пишеш по форумите...  Joy

Къде е проблема??? Тя си се плицика в басейна, аз си пиша в темата за емигрантите тук, говоря си по телефона, хубавото на безалкохолната бира е че не те успива... Казах ти, при мен демокрация, всеки си прави квото иска без да пречи на другия а мизата е роклА/мусака

# 1 538

Някой със спешна нужда от рокли  Joy

Стига, бе, рокля/мусака е толкова жалко, че боли  Laughing Естественото заключение е, че който предложи по-хубава рокля, получава младото гадже. в което няма нищо лошо, освен още някой скуба-подобен който да дойде да се жалва, че жените не ги бива и стават само за домашни прислужници и е****. Скуба, следващият път като те зарежат, щото ти е ниска мизата, не идвай да ревеш и да се правиш на мъжкар.

П.С. Ако верно има мадами, дето домакинстват за една рокля, аз също почвам да се замислям да си взема една, че ме домързява чат-пат Money

# 1 539

Стига, бе, рокля/мусака е толкова жалко, че боли  Laughing Естественото заключение е, че който предложи по-хубава рокля, получава младото гадже. в което няма нищо лошо, освен още някой скуба-подобен който да дойде да се жалва, че жените не ги бива и стават само за домашни прислужници и е****. Скуба, следващият път като те зарежат, щото ти е ниска мизата, не идвай да ревеш и да се правиш на мъжкар.

П.С. Ако верно има мадами, дето домакинстват за една рокля, аз също почвам да се замислям да си взема една, че ме домързява чат-пат Money

И друго освен роклА си трябва...
И пак не си разбрала - не който предложи по-хубава роклА взема младото а който предложи роклА взема мусаката.
Кат/ако ме зарежат штЪ помолА тебе без роклА да ми направиш мусака...  bouquet

# 1 540

Има рокли от 15лв, има и от 15 000лв.

Аз срещу рокля от втория тип бих се прежалила да хвана ножа и дъската и да накълцам една мусака за половин час.

Erd?  Mr. Green

# 1 541
Много скъпа тая мусака, бре.  Thinking ЦЕла роклА за тава картофи. Ти да не купуваш роклАта от левчето, а? Naughty

# 1 542
Все пак, има рокли от 15лв, има и от 15 000лв.

Аз срещу рокля от втория тип бих се прежалила да хвана ножа и дъската и да накълцам една мусака за половин час. Но няма да я сервирам аз.  Mr. Green

За 15 000 лв ше има буря в кухнята... Joy
За 15 000 лв доживотно мусака и агне за Коледа и Гергьовден и ще се разберем   bouquet

# 1 543

И друго освен роклА си трябва...
И пак не си разбрала - не който предложи по-хубава роклА взема младото а който предложи роклА взема мусаката.
Кат/ако ме зарежат штЪ помолА тебе без роклА да ми направиш мусака...  bouquet

Цъ, както вече казах - ниска ти е мизата, в повече са ми даже роклите. Ако си за 15 000 не ми трябваш Cry Пък и с тия мусаки вземеш да затлъстееш. spoko

И за да има нещо по темата: до тука, който ревна твърдо против любовниците, има семейство. Ти, до колкото разбирам, нямаш. Така че сме взаимно незаинтересовани Whistling

# 1 544
Да бе, да.

Предвид възрастта ми и дълголетието в рода ми, излиза, че няколко пъти седмично ще губя времето, нужно за приготвяне на мусака, срещу 70 ст. на тава.

За такава ставка дори няма да погледна към картофите. А освен това сделката е тава-рокля, без други екстри (като агнета, бури, сервиране на мусаката и аксесоари към роклята).

Общи условия

Активация на акаунт