Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 498
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 510
Love!, а може да му е скучно, да му е прищракало нещо, да си е пчеличка по природа, може и най-концентрирания във връзката мъж да го направи (правопропорционално на хубостта на Пена), може точно тя да отключи пчеличката у него, дори връзката да е прекрасна. Възможности безкрай...

Чак ме хваща страх, като се сетя колко им е лесно на някои жени, само поглед стига. Wink

# 511
Лав,
понякога той само я фиксира, че става и после забравя.
Но ако тя си го е  заплюла - се почва едно постоянно навиране в очите, неволни контакти, отъркване и тн. Ако има намесено и пиене - бариерите съвсем се снижават..

После да не кажете пак, че само мъжете са виновни за завъждането на любовници ....    Laughing

# 512
Това аз не съм го казвала..Wink

# 513
Ако мъжете са женени, те са виновни пред жените си.
Никой не ги изнасилва, нали? Grinning

# 514
Love!, а може да му е скучно, да му е прищракало нещо, да си е пчеличка по природа, може и най-концентрирания във връзката мъж да го направи (правопропорционално на хубостта на Пена), може точно тя да отключи пчеличката у него, дори връзката да е прекрасна. Възможности безкрай...

Чак ме хваща страх, като се сетя колко им е лесно на някои жени, само поглед стига. Wink

Абсолютно, ох и аз го разбрах това, че и само поглед стига. Чак и аз не вярвах, колко лесно става понякога.

# 515
Лав,
понякога той само я фиксира, че става и после забравя.
Но ако тя си го е  заплюла - се почва едно постоянно навиране в очите, неволни контакти, отъркване и тн. Ако има намесено и пиене - бариерите съвсем се снижават..

После да не кажете пак, че само мъжете са виновни за завъждането на любовници ....    Laughing

Ще кажем и още как! Да са се контролирали, нали обичат съпругите си, щом ги обичат и да им се навират най - красивите жени на света, длъжни са да устоят. Това го пиша по скоро на майтап и с ирония, защото знам колко е трудно, а понякога и невъзможно да устоиш, когато привличането е взаимно.

# 516
След всеки секс ескапел да й дава тогава, да я видим Пената какво ще прави. Laughing

Ясно тогава защо мъжете предпочитат Пенки, те били съвсем роботизирани  Shocked Grinning !

Аз едно не мога да разбера, като как си го представяте това ново влюбване на един женен мъж?
Та, значи, живее си наш Иванчо добре с жена си и децата, няма проблеми, щастлив и обичащ в рамките на човешкото възприятие за тези понятия, и ?Изведнъж се появява нова секси колежка/нова секси съседка/нова секси продавачка в кварталната бакалия и хоп-вижда я наш Иванчо и " пада" влюбен до полуда в нея?   Laughing

Ако Иванчо се налага да прекарва голям период от време с Пенка или Марийка, например по работа, то вклюбването или поне хлътването става доста лесно.
Лошото е когато Иванчо няма как да прекрати напълно контактите си (когато например са колеги).

# 517
При наши близки новата изобщо не е по-секси или по-млада от вече бившата му съпруга.
Не зная какво точно се е случило между него и новата му жена /вече са семейни/, какви химия е имало, какви енергии са протекли, но този човек, познавам го от 15 години и винаги съм го намирала за щастлив, сега просто цъфти.
Бившата му сравнително трудно преживя раздялата и поискания развод, защото бяха от днес за утре, но не крие, че към днешна дата се радва на него и щастието му и отбелязва това, което всички останали виждаме.

Влюбването не изисква познаване на отсрещната страна, то, влюбването е спонтанно и често нелогично и ирационално, та дори и независещо от изпитващия го.

# 518
Ами то ние тука хубаво си пишем и разказваме,ама Авторката къде е? newsm78

# 519
На опера ...... Whistling

# 520
При наши близки новата изобщо не е по-секси или по-млада от вече бившата му съпруга.

Влюбването не изисква познаване на отсрещната страна, то, влюбването е спонтанно и често нелогично и ирационално, та дори и независещо от изпитващия го.

Същото се случи с леля ми и чичо ми. Леля ми е красива, изключително младолика и повече от 40-45 никой не би и дал, никога. То кожа, лице, тяло, но дългогодишната любовница, а вече и жена на чичо ми е нейната противоположност, нито хубава, нито слаба, нито младолика, нито нищо, ама химия има и това си е.

# 521
След всеки секс ескапел да й дава тогава, да я видим Пената какво ще прави. Laughing

Ясно тогава защо мъжете предпочитат Пенки, те били съвсем роботизирани  Shocked Grinning !

Ми да, Пената на всичко е готова и за всичко е помислила, затова така се котира. Laughing Робот не робот, Пената не си поплюва.

# 522
Аз също имам едни познати,момчето се ожени направиха си бебе,не след дълго си хвана любовница,но си мислеха,че само те знаят а то всички знаехме за тях,и на скоро се ожениха и детенце си имат,любовницата е много красива нали вече му е жена де по-красива е от бившата ама ей на сега пак и изневерява на обедната почивка  с друга жена не толкова красива ама не знам какво ще стане  Laughing,ако има развитие ще ви кажа.

# 523
  • Linz
"Влюбването не изисква познаване на отсрещната страна, то, влюбването е спонтанно и често нелогично и ирационално, та дори и независещо от изпитващия го."
Точно. В подкрепа на тези думи и на това колко лесно и бързо нещата могат да излязат от контрол, ще разкажа нещо от първо лице.
Не се бях влюбвала от дълги години и мислех, че никога повече няма да ми се случи. Той беше леко невзрачен и донякъде антипод на мъжете, които харесвам. Бях го виждала много пъти, но въобще не го отбелязвах. До един момент. Колкото и нелогично да звучи, любовта ме удари неочаквано точно като тухла по главата. И до днес не знам какво се случи онзи път, когато го срещнах. Но в този момент просто полудях и вече не можех да мисля за нищо друго, освен за него. Отслабнах много рязко. Реших, че трябва да го имам на всяка цена, въпреки, че до тогава не съм изневерявала. Запознах се с него, каза че е женен и има дете на 2 г. Държеше се любезно, но не даваше никакви индикации, че би кръшнал. Тогава по себе си разбрах докъде може да стигне една жена в желанието си да получи някой мъж- една влюбена жена може да стане безкрайно хитра и изобретателна. Не ми прави чест, знам. Та така станах и аз любовница. А той започна да ме търси всеки ден, като за секс дори не се сещаше често. Спирам до тук... В живота човек не може да бъде сигурен никога за нищо.

# 524
Хубаво, влюбили сте се, не можете да се удържите да не си го мушнете с този, в когото сте се влюбили, разумът остава на заден план уж, но само когато ви изнася. Ако беше толкова луда любов, без разум, нямаше ли да искате да напуснете мъжът/жената, с който (която) живеете и да се отдадете изцяло и безрезервно на чувствата към новата любов. Вместо да мислите новият партньор има ли пари, ако се разделите със стария, ще пострадате ли материално и т.н.

Според мен човек може да си контролира, ако не наличието на чувства, то поне външният им израз (секс и виждане с човека), но просто не желае да се ограничава, лаком е. В същото време, не желае и да рискува, информирайки сигурния си партньор, щото любов, любов, ама само само с любов не се живее.

Общи условия

Активация на акаунт