Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 110 860
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 90
да, бе - не си се навряла, влачиха те за краката, нали  rotfImao

# 91
Това не го разбрах. За какво дасе успокояват? Искаш да кажеш, че горкинките мъже са нападнати без те да искат, търсят или????
Това не е ли подходящо успокоение за съпругите дето се правят на незнаещи?

Не. Искам да кажа, че не може да се прехвърля вината само на мъжа, а любовниците да си мислят, че са супер невинни, въпреки, че вземат участие в целият цирк.

Иначе ако става въпрос и законната съпруга може да има вина.

# 92
Не, че няма такива случаи. Чувала съм и за по-фрапантни. Любовницата станала вече на 34, с дете и съпруг, но е любовница от 20годишна. Там чичото ударил едно рамо за 4г. висше, офис и контакти. Но такива не мисля, че биха пуснали тема тук. На колко точно години е нашата авторка, мен лично не ме бърка. Ясно ми е, че с такива разсъждения ще се занимава момиче, а не жена. На всяка жена рано или късно и идва акъла, ако държи на себе си. Затова я посъветвах да си намери някой, който я обича и се грижи за нея. Любовниците винаги са с предимство, могат да си хванат чукалата и да се ометат, когато решат и да бъдат истински щастливи. А оня путьо ще се върне в реалността. Не може да даде много. Освен един между краката, това го имат всички свободни мъже.

# 93
да, бе - не си се навряла, влачиха те за краката, нали  rotfImao
Аз съм по-хард, направо си я представих окована във вериги как я мятат на леглото....     Joy

Loshata , успокоение не ми трябва.Защо, няма да обяснявам.     Laughing
А ти се самозалъгвай и самоуспокоявай колкото си щеш, животът си е твой.  
И един безплатен съвет:ако се обичаш и държиш на себе си, поразрови се из постовете на камъчка.
Ако си умно момиче, ще си направиш съответните изводи и ще си спестиш доста гадории.

# 94
  • София
"Че не са виновни, че са се наврели в чуждо семейство.Обвинявайки само мъжа, така изчеткват съвестта си, че по някакъв начин правят една жена, децата й нещастни.
Кой доброволно би си признал:"Да, аз съм гадна кучка и заради мен има две нещастни деца!"?
Успокояващо е да си повтаряш:"Ама той е виновен, защо ме търси, защо ме преследва?"
Само дето забравят, че в масовия случай не е точно така.А не се налага мъжът да ги гони, те само при вида на "портфейла" са готови, дори без кой знае каква "покана" от мъжа."

Не чувствам никаква вина, не съм се навирала, навряха ме. Вие законните се успокоявайте с "гадната кучка", на мен не ми е нужно. Ега ти, той ще ме преследва, ще ме ухажва, ще ми сваля звезди, а аз до безумие ще му казвам-леле, иди си у дома, виж твоята колко е прекрасна, готви мусака (тая пък мойта и не готви) ега ти, с к'во ли да го натикам при нея  newsm78
Не ти знам масовия случай, моя не е такъв, сори. Не мога да те успокоя.
Не ме е гонил, любовното гнезденце е моя дом, миличка. Той е този дето звъни на вратата. Само да пожелае и може да не звъни нали. Е, да ама не. Портфейла.......
Наистина ли мислиш, че е най-важния в случая. А и ако го виждам, то е щото той си го е извадил пред мен.
ronaldd жена ти не прави анален секс и не гълта???? горкия, ми накарай я де. Или затова си в женски форум, търсиш някоя дето 100 майсторки на мусака да разкъсат после словесно?
Привет, благодаря за вниманието.
Тук съм, защото ми харесва форума, никого/никоя не търся да разкъсвам (?!); Не, жена ми не гуълта и не прави анален секс, а да я „накарам“ някак не ми е в стила. Почти всичките ми приятелки са били мои наборки и общо-взето тези две неща не са правили. Но пък честно казано компенсират с други неща (слава богу не с мусака - не обичам). Последният път, когато имах гадже твой набор (преди 7-8 години), разбрах колко разкрепостени растат младите жени : )))
Дишай по-леко и не се връзвай толко Simple Smile

# 95
Защо се подигравате така? Сигурно не е лесно да тръгваш след всеки, който те повика настоятелно, дори и срещу волята ти, и никакъв контрол да нямаш върху това. Grinning

# 96
Лоша, не нападай законните, миличка. Те не са виновни. Жените в тези отношения сме много различни. Мога да си представя как се чувстваш. Повярвай ми, нито една жена според мен тук не мисли, че ти си шаврантия, а оня е света вода ненапита. Напротив, повечето те съветват да си намериш някой, за когото да значиш всичко, а не да си развлечение. Знам, звучи банално и ужасно, може би защото си се влюбила, но сама ще се убедиш, че тези връзки са чиста загуба на ТВОЯТА енергия и пропиляване на времето.
Ако пък си влюбена използвай тази енергия от любовта в нещо за себе си, защото ще свърши. Съветвам те да не очакваш нищо, ако ще "взимаш", взимай си само от положителните емоции.

# 97
  • ЯМБОЛ
                  А колкото до порастналите деца,които не се травмират...в голяма грешка си.Особено,ако са синове,може и бой да отнесе твоичкия.Друг е въпросът,че може да си е семейна обща "тайна",да си траят всички,че човекът има дебел портфейл и с него си покачва ръста и си осигурява спокойствие.

# 98
Ега ти, той ще ме преследва, ще ме ухажва, ще ми сваля звезди, а аз до безумие ще му казвам-леле, иди си у дома, виж твоята колко е прекрасна, готви мусака (тая пък мойта и не готви) ега ти, с к'во ли да го натикам при нея  newsm78

Някои хора имат принципи. Или трябва да пускаме на всеки, които ни ухажва, та дори и на бракуваните ?

# 99
Честно казано не очаквах в темата да пишат мъже. Не случайно сложих това заглавие. Исках момичета, били, са или не им е чужда идеята да бъдат любовници да споделят какво ги дразни във връзката им, как се чувстват и други такива чужди за изоставените "законни" неща.

Иначе те разбирам (за мъжа говоря) гледали сме филма "Анализирай това" и култовата реплика - "Ама как, тя целува децата с тази уста." Но ако ти се иска все пак и не си гей, честен разговор ще свърши работа. Сексолозите казват, че в 99% от случаите тайните желания на мъжа и жената в двойката се припокриват, само дето ги е срам да си го споделят един на друг.

Не е лесно, предполагам и мъжа ти да тича подир всяка засукана фуста, докато ти си готвиш великолепната мусака. Ама нищо, той все ще се прибере нали. Имайте си го, радвайте му се, ваш си е все пак ..... на хартия.

Ада, и няма да чета старите постове на камъчка, само тя си призна, че е била любовница. Ще зачета мнението и по моята тема.

# 100
  • София
коригирам се - макс. 19-20 г., акъл за повече нема, язък, ако е отгоре....

# 101
  • София
Разкостихте ли вече лИбовницата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 102
Исках момичета, били, са или не им е чужда идеята да бъдат любовници да споделят какво ги дразни във връзката им, как се чувстват и други такива чужди за изоставените "законни" неща.

Именно де, били сме и от двете страни.Ама не "чуваш" това, което пишем.
Не си струва.
Дори и след н-броя "вълшебни" години в лукс и без битовизми.
Ти сега се чувстваш много готина и успешна и макар да почва леко да те човърка от вътре, отчаяносе стараеш да си самовтълпиш колко ти е добре и че така е по-добре..Wink

# 103
Лоша, разсъждаваш така, защото си свободна. И не мога да те упрекна за това.  Hug Обаче, когато дойде време да се задомиш, ще мислиш по друг начин. Точно защото си била любовница. Надявам се с твоя женен пергиш да си говорите сериозни разговори. Както казах, чукане навсякъде. Попитай го някой път, какво го кара да кръшка, ще се изумиш.  Grinning
След тоя опит, който ще натрупаш (пожелавам ти го), ще си промениш мисленето, когато отидеш на пазара за младоженци. Не бъди обаче сигурна в едно - че знаеш какво става вътре във връзката им. Това го знаят само те.

# 104
  • София
Разкостихте ли вече лИбовницата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
напротив - възхищаваме й се, че е много еВлива, тя се сърди и ни псуе поред и наред. Още малко тя ще ги разкости  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт