Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 565
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 360
Тези, дето си го раздават насам-натам, много не се развеждат. Но виж, някой твърдо моногамен 15-20 години, като хлътне по друга като ученик и стой и му гледай сеира.

# 361
И аз имам такива впечатления - развеждат се само аматьорите. Обиграните играчи само сменят играчките, не и семейството.

# 362
Тези, дето си го раздават насам-натам, много не се развеждат. Но виж, някой твърдо моногамен 15-20 години, като хлътне по друга като ученик и стой и му гледай сеира.
Аааа да има нещо вярно  newsm78

# 363
Безсмислено, във форума голям процент от изказаните неща са илюзорни. Да не се окаже само, че тук всички омъжени правят секс всеки ден, във всеки ъгъл на къщата  Laughing Че тогава сериозно ще се замисля тия любовници откъде са се пръкнали
Абсолютно наивно клише е да се смята, че заради липсата на секс и разнообразие мъжете ходят при любовници.
100% съм убедена, че колкото и да се напъва една жена да разнообразява и да се скъсва от секс, някой реши ли да го направи с любовница, нищо няма да го спре, стига да има достатъчно такива жени, които да му вържат. А оказва се, че има - винаги готови и на разположение. Такива, които не са успели да си свият гнезденце и нямат нищо против някой да ги използва от време на време.

Не помня да съм твърдяла, че изневярата е само поради липса на секс.

# 364
  • Ямбол
Безсмислено, във форума голям процент от изказаните неща са илюзорни. Да не се окаже само, че тук всички омъжени правят секс всеки ден, във всеки ъгъл на къщата  Laughing Че тогава сериозно ще се замисля тия любовници откъде са се пръкнали
Абсолютно наивно клише е да се смята, че заради липсата на секс и разнообразие мъжете ходят при любовници.
100% съм убедена, че колкото и да се напъва една жена да разнообразява и да се скъсва от секс, някой реши ли да го направи с любовница, нищо няма да го спре, стига да има достатъчно такива жени, които да му вържат. А оказва се, че има - винаги готови и на разположение. Такива, които не са успели да си свият гнезденце и нямат нищо против някой да ги използва от време на време.

Аз не твърдя, че си твърдяла. Понеже изказваш съмнение от къде ще да са се пръкнали любовниците на мъжете, чиито жени правят много секс.
И на челна стойка да им стоят, нищо не може да ги задържи - това исках да кажа.
Няма смисъл жената да се самообвинява, че нещо не е направила за да се стигне до любовница.
Пусни го гълъба да лети, а той ако е умен и те обича няма да ходи далече, ако ли не, по-добре, че е отлетял.

# 365
Безсмислено, във форума голям процент от изказаните неща са илюзорни. Да не се окаже само, че тук всички омъжени правят секс всеки ден, във всеки ъгъл на къщата  Laughing Че тогава сериозно ще се замисля тия любовници откъде са се пръкнали

Ами то по принцип с това се оправдават,че жената примерно нямала време за него,а той когато си поискал тя била изморена или главата я боли.А любовницата никога нищо не я боли.И щото" не са успели да си свият гнезденце и нямат нищо против някой да ги използва от време на време". Позволих си да те цитирам Лиляна

# 366
Във връзка с темата- наскоро хакнаха и извадиха инфо от един сайт за афери, Ashley Madison:

https://www.scarymommy.com/josh-duggar-had-a-paid-ashley-madison … ecause-of-course/

# 367
Не бих казала, че няма смисъл жената да се самообвинява. Има случаи, в които тя си е виновна. Мъжът не изневерява само заради его или неспособност да си държи гащите вдигнати.

# 368
  • София
Цитат на: Love!

Все съм си мислила, че желанието на "втората" да стане "първа" е не толкова от любов (тя така или иначе си я получава), колкото от желание да натрие носа на първата, да я унижи, да я измести, за да се почувства тя важната....

Не винаги.
Имала съм приятелки, момичета влюбени в женени и по- възрастни мъже.
Какви сърцераздирателни истории им сервираха " любимите", като причина да не се разведат - как не спят въобще с жените си, как не могат да ги понасят, но:
- жена ми е много болна....
- с лабилна психика е и ще се самоубие..
- децата са в особена възраст..
Един беше стигнал дотам, че не можел да каже срамната тайна, която го задължавала още еди колко си време да не се развежда.
Така момичетата си губеха години в чакане.
ПП. Най- тъпо се получава когато секретарката разведе шефа си и го ожени за себе си.
Умната е наясно, че новата секретарка може да я измести, но се надява да не стане така.
По- семпличката се самозаблуждава, че е единствена и неповторима.

# 369
А мъдрата ще издейства по-възрастна секретарка за мъжа си.

# 370
  • Ямбол
Не бих казала, че няма смисъл жената да се самообвинява. Има случаи, в които тя си е виновна. Мъжът не изневерява само заради его или неспособност да си държи гащите вдигнати.
Какви са тези случаи, в които тя да е виновна? Само жената ли трябва да мисли за разнообразието на великия мъж? Ако тя е била пасивна или нещо не е вървяло, то вината не е само нейна. В такива случаи мъжът е този, който не прави нищо за жена си и търси лесното, а жената е ангажирана със сто и едно неща, от които децата са най-голямото и няма време за друго, докато мъжът се чувства свободен и се ласкае с чужди жени.
Правя уговорката, че не при всички е така, но по мои наблюдения в масовия случай така става.

# 371
Имало ли е тема в Татковците "Защо изневерявате на жените си?"

http://www.puls.bg/health/relationships/news_7899.html

От 7 изброени причини, само скандалите виждам като вина на жената - ама едва ли прави скандали без причина, така че и това не е съвсем разковничето.

# 372
Жената, ако не се държи подобаващо, съвсем закономерно мъжът й изневерява, за назидание!  Naughty
Ама защо тогава като се връща от любовницата не и каже,че е изневерил,и да си промени държанието иначе няма да спре да го прави  newsm78

# 373
  • при късмета
Авторката нещо се позагуби

# 374
За чий да се лишава от секс на две места?  Crazy

Ето едно по-сериозно изследване по темата:
http://iwoman.bg/seksi/otnoshenia/12-izn%D0%B5nadvashti-fakta-za … qrata-403746.html

Малък цитат:
56% от мъжете, които имат афера, твърдят, че са щастливи в брачния си живот. Те до голяма степен са доволни от всичко, което имат и не търсят нищо странично, но въпреки това могат да бъдат уловени с друга в леглото, докато отношенията им със съпругата са наред.

Експертите обясняват този феномен и разсейват някои от най-известните митове за изневярата....

Общи условия

Активация на акаунт