Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 558
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 390
Разбира се, че може..
Но тогава няма да пита редно ли или не тя да му звъни..)

На мен пък сърцето ми се къса за една бивша колежка - от 13-15 г има връзка с женен мъж, и не може да го напусне и тва е. Знае, че иска и заслужава повече, но той така е вдигнал летвата, че не успява.

# 391
Придържайки се към заглавието искам да попитам защо винаги любовницата се възприема като прецакана? Толкова ли е невъзможно една жена също да търси "просто секс"?

Не, не е невъзможно. Просто рядко успява да се задържи на това ниво. Рано или късно възникват някакви чувства и очаквания и... Започва да пуска теми в Бг-мамма.  Laughing
Чела ли си "Опасни връзки"? Нали си спомняш една връзка само за секс как се превърна в нещо друго? Е, това същото съм го виждала на живо с мои познати. Приятелчета, уж само за секс, ама в един момент мъжът се влюбва в друга, любовницата пък пощурява що в друга, ами не в нея, и от играчка стана плачка.
За един мъж няма никакъв проблем да прави просто секс, без чувства. И дори да му се наслаждава. При жените е по-сложно, хубавият секс върви с определени емоции, чисто физическа връзка без никакви чувства не е по силите на всяка жена.

# 392
Скрит текст:
Много клишета в тази тема, мно-го! Мъжът е ловец, иска плячка, а жените, милите, все прецакани... Дрън-дрън. Точно толкова, колкото мъжете искат да си четкат самолюбието, че са ловци, точно толкова и жените си бранят "територията" със зъби и нокти, дори и когато дори не я искат НАИСТИНА. ВСЯКА жена, която познавам, (и с която съм разговаряла по темата) си мисли, че всички бивши гаджета все още страдат неутешимо по нея, и е достатъчно само да им дадат знак, за да зарежат всичко и да хукнат през девет планини в десета, за да бъдат с тях отново... Как пък една не каза "Той ме разлюби и забрави."  Twisted Evil

Няма любовница, която да не иска в някакъв момент, по някакъв начин, да покаже превъзходството си. Та било и чрез телефонен разговор по време на семеен празник. Мисълта, че той става, и казва "Извинете, трябва да проведа ВАЖЕН разговор" докарва на всяка средностатистическа любовница душевен оргазъм. Но ако обектът вземе, че се смути, заеква, или - Анатема! - затвори - ето ти тема в bg-mamma  Mr. Green

Нямам причина да пиша в тази тема. Не съм била, и никога няма да бъда любовница. Самобвлюбен егоцентрик съм, не деля каквото и да било, особено пък чувства. Нито бих изневерила, нито бих приела изневяра. При никакви обстоятелства.

Но пак съм била - под някаква форма-  част от "играта" - в ролята на детето. Баща ми беше сериен изневерител. Нямате представа колко жалък вид има мъжът, когато се прибира след посещение при любимата... Аз дори не знаех къде е бил и какво точно е правил, но начина, по който поднасяше цветя на майка ми (иначе галантен, ВИНАГИ след изневяра се  прибираше с букет  Mr. Green ); начина, по който смотоляваше колко досадно е било заседанието, заради което е закъснял; смутеният му поглед и смачканият вид - това са неща, които и до днес първо ме разсмиват, а после - отблъскват.
Любовниците са жалки и смешни. Нямам други думи за тях.

Жалък и смешен е бил баща ти! Peace За съжаление си го усетила. Любовниците му не са били виновни за  това, че е бил шута на домашните.

+1 Peace

Един мъж може да има любовница и да си гледа семейството без да го ощетява. Peace

Изгонихте авторката и сега си разтягате локуми.
Придържайки се към заглавието искам да попитам защо винаги любовницата се възприема като прецакана? Толкова ли е невъзможно една жена също да търси "просто секс"?

Дори и сексът може да не е най-важното.
Може да се облагодетелства материално, по различни начини.
Екскурзии, подаръци, луксозни заведения.
А сексът да е помежду другото.
Не всички жени се водят само от хормони и нагони. Wink

# 393

Един мъж може да има любовница и да си гледа семейството без да го ощетява. Peace

Това пък как става? Ощетява си семейството и още как - в един момент съпругата винаги научава, децата също усещат нещата.Дори и да не се усетят веднага той ги ощетява емоционално, финансово, дори ако щеш и като реално време прекарано заедно със семейството.
Всеки, който  наранява най-близките си хора по този начин ги ограбва, нанася им психологични травми, насажда неувереност, болка.

# 394
  • Linz
За един мъж няма никакъв проблем да прави просто секс, без чувства. И дори да му се наслаждава. При жените е по-сложно, хубавият секс върви с определени емоции, чисто физическа връзка без никакви чувства не е по силите на всяка жена.
За това направих допълнение- жената може да е достатъчно трезва в преценката си и въпреки възникналите чувства да няма амбиции да става "законната радост". В този случаи връзката има повече шансове за оцеляване на ниво "любовници", не "съпрузи".

# 395
Изневярата не винаги е проява на бездушие. На някои хора просто не им е в природата да са моногамни и наличието на любовница в живота им е нещо нормално. В същото време са чудесни съпрузи, за щастие познавам такова семейство.

А не е ли проява на бездушие да спестят тази информация още в началото на връзката ?

Как пък тези полигамните все за моногамни се представят в началото  newsm78 ?!

# 396

Дори и сексът може да не е най-важното.
Може да се облагодетелства материално, по различни начини.
Екскурзии, подаръци, луксозни заведения.
А сексът да е помежду другото.
Не всички жени се водят само от хормони и нагони. Wink

Знаеш ли колко пъти са ме сваляли разни женени колеги по екскурзии от работата, тиймбийлдинги. И си е личало, че просто искат да чукнат нещо странично, докато са без жената и разполагат с хотелска стая. Направо съм се изумявала с какво самочувствие уж сравнително щастливо женени хора, на които жената им прибира почти цялата заплата, като им оставя малко джобни, се решават да свалят необвързана жена, която нищо не би могла да получи от тях, освен еднократен секс. В краен случай неколкократен, на някоя друга командировка.

Разбирам ги тия с големите финансови възможности, че могат да си позволят любовница, на която да купят къща в Европа, да подаряват луксозни подаръци и пр.,  но някакви прошльовци по каква логика си мислят, че ще получат секс?

# 397
За това направих допълнение- жената може да е достатъчно трезва в преценката си и въпреки възникналите чувства да няма амбиции да става "законната радост". В този случаи връзката има повече шансове за оцеляване на ниво "любовници", не "съпрузи".

Именно.
Любовницата е самопрецакана, ако си постави цел да е №1.
Ако си е само любовница, без никакви планове, може само дивиденти да извлече.
Но не и с някой бедняк, дето ще ѝ предложи само секс в МПС. Mr. Green

wind and fog, умната любовница не позволява съпругата да научи.
Тя няма интерес да губи.

# 398
  • тук-там
И си е личало, че просто искат да чукнат нещо странично, докато са без жената и разполагат с хотелска стая. Направо съм се изумявала с какво самочувствие уж сравнително щастливо женени хора, на които жената им прибира почти цялата заплата, като им оставя малко джобни, се решават да свалят необвързана жена, която нищо не би могла да получи от тях, освен еднократен секс. В краен случай неколкократен, на някоя друга командировка.

Явно изглеждаш и се държиш като такава, която е съгласна да получи еднократен секс и нищо повече. Peace

# 399
Изневярата не винаги е проява на бездушие. На някои хора просто не им е в природата да са моногамни и наличието на любовница в живота им е нещо нормално. В същото време са чудесни съпрузи, за щастие познавам такова семейство.

А не е ли проява на бездушие да спестят тази информация още в началото на връзката ?

Кой конкретно е спестил тази информация и се прави на моногамен, а е полигамен? Или питаш по принцип?

# 400
кукумицинка, мераклии винаги ще има.
Умната жена си гледа нейния интерес, не е толкова дашна. Sunglasses

# 401
  • тук-там

Ох, много мъка.... ooooh!

# 402

Явно изглеждаш и се държиш като такава, която е съгласна да получи еднократен секс и нищо повече. Peace

Ще ми се да кажа, че съм толкова специална и с такова излъчване, че само на мен са предлагали, но пред доста необвързани колежки са си правили устата, което съм разбирала от тях, когато сме ги обсъждали колко са нагли, а много вероятно да са предлагали и на някои, които са приемали и не са го споделили с мен или с други колежки.

# 403
  • София
Привет, много искрена и силна изповед на Birdsflu.
Очевидно обаче, баа ти е имал съвест някаква, която както казва един познат - "съвестта е като женската деввственост - ПРЕЧИ", та отплеснах се - имал е съвест и му е личало, щом чак Ти си го забелязала. Въпросът е, който не си си задавала явно, какво го е накарало да го прави. Явно е имало нещо. Човек със съвест, който ще се терзае, няма да си докарва тия главоболия.
Отделно, сама не знаеш колко изпечени хора има, дори съвсет нямат!

# 404
Е то не е грешно да си поискаш. Grinning
Грешно е да ти откажат.
Това е политиката на мераклиите. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт