Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 351
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 810
  • Linz
Краси, защо мислиш, че нещо в брака непременно трябва да куца за да има мерак към друг човек? Желанието винаги си го има, независимо колко идеален е брака. Зависи и колко е сексуален човек де.

# 811
Самият факт, че е допуснал да разбереш, говори, че не си му толкова важна вече. Това е проблемът.

Глупости. Колко време мислиш, че може да се крие една изневяра? Жената до него да не е глупава, че да не се усети, че нещо става и сама да стигне до истината.

# 812
В повечето си връзки съм влизала в такъв  отворен вариант като при Антигона  и всякакви  щения за собственост са ми били неприятни. Заявявала съм го и отсреща са били на същото мнение . Всъщност това  почти по нищо не се различава от заявката за заедност в моногамие и "докато смъртта  ни раздели" ...само дето  с течение на времето в "заедността" хората  понякога променят отношението си - привързват се или отчуждават и още сто неща.. и  спазването  на началния регламент /и в двата варианта/, прави  нещастен поне единия от двойката.

# 813
Аз разсъждавам крайно и си мисля, че когато човек няма семейство и деца, може да си позволи да се отдава на чувства, тръпки, привличания и на каквото се сетиш. И колкото си искаш. Обаче да си улегнал човек, с известен брой години брак зад гърба си, деца и т.н. и да мислиш с оная си работа, ми се вижда несериозно. И не мога да се пречупя в това отношение. Аз примерно дълго се оглеждах, докато намеря мъжа си и си лягам с благодарствени молитви, че имам такъв човек до себе си и ми се виждат странни разсъжденията за тръпките. Да, верно е, един живот живеем и за мен е супер, че съм избрала да е точно с тоя човек. И съм щастлива с крайните разсъждения.
Не съдя, обаче другата гледна точка. Хора сме и нищо човешко не ни е чуждо, надявам се винаги да мислите така и да сте щастливи с вижданията си, защото понякога животът реди низ от събития, които те карат да промениш мирогледа си и страдаш. Желая Ви само хубави емоции. Без значение дали с Пешо, Гошо, или само ще купувате домати.  Sunglasses

# 814
Тарикатите не спазват регламенти, те ги пишат!  15

# 815
Радостина , говорех за  начално-връзкови трепети  бездетни.  Не исках да намесвам деца в такива истории, но всъщност  си права, а и по мои наблюдения, точно когато те /децата/ се появят - регламентите се променят.

# 816
  • Linz
Но пък децата порастват.

# 817
И престанете да набивате, че за изневяра непременно нещо не е наред в семейството.

Добре де, може нещо да не е наред със самият човек, който изневерява Sunglasses .

# 818
Самият факт, че е допуснал да разбереш, говори, че не си му толкова важна вече. Това е проблемът.

Глупости. Колко време мислиш, че може да се крие една изневяра? Жената до него да не е глупава, че да не се усети, че нещо става и сама да стигне до истината.

Ставаше въпрос за случайна, еднократна изневяра, плод на обстоятелства.

# 819

Ставаше въпрос за случайна, еднократна изневяра, плод на обстоятелства.

Такава може да бъде разкрита и по невнимателност. Не защото му е все едно дали половинката ще разбере. Пък и гузният поглед и леката отнесеност са си индикации за нещо случило се или случващо се.

# 820

Не е задължително тя да се усети или той да се държи гузно. А и то се подразбира, че мъжът е бил пиян и не помни, та няма от какво да му е гузно. Може колеги да са ги видели, че се усамотяват или другата да е споделила с приятелка. И оттам нататък е ясно - ще ти кажа нещо, но няма да казваш на никой.  Grinning

# 821
Що пък да е бил пиян? Трезвен не ще да го вдига с друга ли?  Laughing

# 822
Ами нали дадоха този пример, че мъжът може да изневери инцидентно, напр. след "пиянска изцепка" на тиймбилдинг и това не означава непременно, че в семейството му нещо куца. А и доста мъже се оправдават точно с това - бях пиян, не помня и това нищо не значи.
П.П. Това в предния пост, че се "подразбира", че е бил пиян беше казано с ирония, но трябваше да сложа подходящ емотикон.

# 823
  • София
За десети път

- Не може да ме развълнува с коя колко пъти спи и колко често присъства в мислите му. За да се стигне до взаимно съгласие за отворена връзка се изисква да си минал по този път, да си наясно с емоциите и позицията си и да си сигурен, че това нещо не влияе върху отношенията ти с човека до теб, върху теб самия и върху самооценката ти. В противен случай губещия и ощетения си ти, сам допринесъл за собствения си дискомфорт.

- Разбира се, че не му казвам за своите похождения, нито той за неговите. Това какво общо има с полигамията или свободата в едни отношения? Задължително условие ли било? Не знаех, беше ми интересно да го науча от хора, които не разбират такъв тип отношения, нямат близки, които да ги практикуват, но са наясно с основите и произтичащите действия.

- Отворена връзка, за какво си трайкаме? Трайкаш си за нещо, което вършиш когато то е нередно. След като имаме съгласие за секс с други не предполагах, че сме задължени минути преди да го сторим да уведомим лично партньора. Прави сте, всъщност. Той като нищо да е забравил, че е казал "Да, за мен не представлява пречка и проблем."

- На думи съм полигамна, на практика не премълчавам нищо, за което не съм била попитана. Защо трябва да ме пита? Страда от амнезия или просто си е тъп? Като иска обяснения значи ще му бъдат дадени. Но защо, по дяволите, не иска? Защото не е малоумен и знае, че жена му ако излиза с мъж няма да е за да си сравнят прекрасния педикюр.
Брей, че сложно било.
Голямо въртене в кръг, голямо обясняване! Joy
Сега, след като го систематизира, по-ясно, поне за мен, се очерта картинката.
Двама души, делящи едно жилище и консумативи, правещи секс в свободното си от похождения време.
Няма лошо, ма нищо общо с "любов и пеперуди в стомаха", няма.
Като ти дойде " сляпата неделя", ще разбереш колко далече си била от истината... Peace

# 824
ма нищо общо с "любов и пеперуди в стомаха", няма.
Като ти дойде " сляпата неделя", ще разбереш колко далече си била от истината... Peace

Според кого няма? Откъде разбра, че не ме е хващала сляпата неделя? Какво общо има любовта със свободата? Дори и когато бях най-влюбена и наивна съм давала и искала свобода. Двете нямат нищо общо. Не ми е в природата да ограничавам, нито да търпя ограничение.Мога да съм безобразно влюбена, но не и сляпа.

Общи условия

Активация на акаунт