Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 379
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 765
Аз ще направя още няколко кръгчета из кръговото.  Crazy

Егото ти е желязно, докато не знаеш с коя и колко пъти, и колко хубаво му е, и колко често присъства в мислите му.
Умна си, и затова не питаш.
Не му  казваш и твоите похождения, да не би да реагира неочаквано.
Отворена връзка, пък си трайкате.
На думи си полигамна, на практика просто премълчавате секса с други.

Това е изводът от не знам колко страници обяснения или прескачане на въпроси.

# 766
Всеки ходил където ходил и на сутринта пийвате кафенце и си разказвате с милото, какъв секс сте правили снощи с друг човек.

Миличък, много те обичам, а да знаеш снощи тоя като ме награби... лелее...  Laughing

# 767

Егото ти е желязно, докато не знаеш с коя и колко пъти, и колко хубаво му е, и колко често присъства в мислите му.

Една статия за отворените връзки. Точка 3 обяснява мълчанието.

Скрит текст:
Повечето от дамите по начало търсят сериозна и моногамна връзка. На мъжете сякаш им трябва повече време за да споделят това желание. И ето, че се роди модерен вариант, който що-годе да балансира между тези два копнежа – отворената връзка.

В нея двама души официално са двойка, но всеки може да „кръшне" на другия без това да става повод за драми и раздяла. Хем искаш да задържиш човека до себе си, хем не искаш да се затваряш само в тази връзка.

За да не става така, че единият разбира „отворена връзка" по различен начин и в крайна сметка да е неудовлетворен или да се чувства излъган, е редно да си изясните някои неща (сам/а на себе си) и на половинката.

А ето ги и „правилата" на отворената връзка:

1. Кажете истината. Ако само вие смятате да имате отворена връзка, а другият си няма на представа, това си е чисто мамене. Трудно е, но трябва да бъдете откровени с партньора/ката си и още в началото да кажете ясно какво очаквате от връзката. Кажете му/ѝ, че държите на него/нея и искате да го/я запазите в живота си, но не сте готов/а да се обвържете съвсем сериозно. Така той/тя ще може да прецени дали е ок със ситуацията и какво да очаква.

2. Не се захващайте с наивник/наивница. Ако имате някакви скрупули и искате повече от всичко отворена връзка, намерете партньор, който да я приеме като такава. Приятел/ка, който/която смята, че вие сте любовта на живота му/ѝ, не е подходящ/а за отворена връзка. Защо? Защото в даден момент той/тя ще стане лабилен/а и няма да се справи със своя статус и ще започне да ви преследва, да иска обяснения, да настоява за чувства и емоции да ви ограничава. Затова направете подобно предложение на човек, който има подобен опит и в друга връзка и не е обсебен от вас.

3. Приемете политиката "не питай, не обяснявай" с вашата половинка. Това е най-добрият начин да запазите връзката си, освен ако и двамата не искате да полудеете. Спестете си детайлите за другите, с които се виждате, защото макар да сте наясно с типа на отношенията си, на никого не му е приятно да му навират в лицето, че е един/една от многото

# 768
Цитат
Двама души са се самоубили след разкриването на личните данни на част от потребителите на сайта за извънбрачни връзки Ashley Madison, предаде ВВС, позовавайки се на канадската полиция.

Хакери удариха сайт за изневери, откраднаха голи снимки на милиони хора

Дано не подпукат и нашенските сайтове за запознанства, че не мога да ви мисля след това...  Sad

# 769

На думи си полигамна, на практика просто премълчавате секса с други.

Това е изводът от не знам колко страници обяснения или прескачане на въпроси.

За десети път

- Не може да ме развълнува с коя колко пъти спи и колко често присъства в мислите му. За да се стигне до взаимно съгласие за отворена връзка се изисква да си минал по този път, да си наясно с емоциите и позицията си и да си сигурен, че това нещо не влияе върху отношенията ти с човека до теб, върху теб самия и върху самооценката ти. В противен случай губещия и ощетения си ти, сам допринесъл за собствения си дискомфорт.

- Разбира се, че не му казвам за своите похождения, нито той за неговите. Това какво общо има с полигамията или свободата в едни отношения? Задължително условие ли било? Не знаех, беше ми интересно да го науча от хора, които не разбират такъв тип отношения, нямат близки, които да ги практикуват, но са наясно с основите и произтичащите действия.

- Отворена връзка, за какво си трайкаме? Трайкаш си за нещо, което вършиш когато то е нередно. След като имаме съгласие за секс с други не предполагах, че сме задължени минути преди да го сторим да уведомим лично партньора. Прави сте, всъщност. Той като нищо да е забравил, че е казал "Да, за мен не представлява пречка и проблем."

- На думи съм полигамна, на практика не премълчавам нищо, за което не съм била попитана. Защо трябва да ме пита? Страда от амнезия или просто си е тъп? Като иска обяснения значи ще му бъдат дадени. Но защо, по дяволите, не иска? Защото не е малоумен и знае, че жена му ако излиза с мъж няма да е за да си сравнят прекрасния педикюр.

Брей, че сложно било.

# 770

Една статия за отворените връзки. Точка 3 обяснява мълчанието.

Скрит текст:
Повечето от дамите по начало търсят сериозна и моногамна връзка. На мъжете сякаш им трябва повече време за да споделят това желание. И ето, че се роди модерен вариант, който що-годе да балансира между тези два копнежа – отворената връзка.

В нея двама души официално са двойка, но всеки може да „кръшне" на другия без това да става повод за драми и раздяла. Хем искаш да задържиш човека до себе си, хем не искаш да се затваряш само в тази връзка.

За да не става така, че единият разбира „отворена връзка" по различен начин и в крайна сметка да е неудовлетворен или да се чувства излъган, е редно да си изясните някои неща (сам/а на себе си) и на половинката.

А ето ги и „правилата" на отворената връзка:

1. Кажете истината. Ако само вие смятате да имате отворена връзка, а другият си няма на представа, това си е чисто мамене. Трудно е, но трябва да бъдете откровени с партньора/ката си и още в началото да кажете ясно какво очаквате от връзката. Кажете му/ѝ, че държите на него/нея и искате да го/я запазите в живота си, но не сте готов/а да се обвържете съвсем сериозно. Така той/тя ще може да прецени дали е ок със ситуацията и какво да очаква.

2. Не се захващайте с наивник/наивница. Ако имате някакви скрупули и искате повече от всичко отворена връзка, намерете партньор, който да я приеме като такава. Приятел/ка, който/която смята, че вие сте любовта на живота му/ѝ, не е подходящ/а за отворена връзка. Защо? Защото в даден момент той/тя ще стане лабилен/а и няма да се справи със своя статус и ще започне да ви преследва, да иска обяснения, да настоява за чувства и емоции да ви ограничава. Затова направете подобно предложение на човек, който има подобен опит и в друга връзка и не е обсебен от вас.

3. Приемете политиката "не питай, не обяснявай" с вашата половинка. Това е най-добрият начин да запазите връзката си, освен ако и двамата не искате да полудеете. Спестете си детайлите за другите, с които се виждате, защото макар да сте наясно с типа на отношенията си, на никого не му е приятно да му навират в лицето, че е един/една от многото

На мен ми звучи много разумно. Но тая работа не е за хора с деца, които освен егото трябва да пазят и територията си. Мисля, че е подходящо за много млади и атрактивни хора, които сами по себе си представляват съблазън за околните и няма да им е трудно да намират  странични  еднократни партньори, тоест не им е нужно да преследват и кандърдисват въпросните обекти , а ги забърсват пътьом.

# 771
Няма нужда да го изпитвам, желязно е. И понеже си неразбрала, въпреки че сто пъти визира точно конкретния ми пост, но точно това удобно пропускаш, то нека за сетен път кажа, специално за теб - егото ми не зависи от външния вид.......Не може да ме развълнува с коя колко пъти спи и колко често присъства в мислите му.......
Говориш така (и сама си вярваш), защото не си го изпитала.
Съвсем друга песен ще запееш, ако твоичкият 2-3 пъти седмично започне да преспива при друга ....щото нали сте се разбрали, че сексът с друг не е табу.    Laughing

Сега си "силна", защото очакваш, че предполагаемите му изневери се свеждат до едно бързо в нощния бар, където се е запил с авери и е налетял на дащна мадама/бърз секс на тиймбилдинга/случаен секс с ......избери си.  И всичките те са грозни крокозъбели....Да, да ,знам, твоето его е независимо от външността.
А като започне да липсва често твоичкият, няма ли да се запиташ дали пък тя не е суперинтелект?И покрай нея той  вече те определя като тъпа?   Laughing
Както и да е.Не е нужно мен да убеждаваш в каквото и да било, важното е ти да си вярваш.
Докато си вяравш.

# 772
Еее, Toffi, чак пък толкова...  Grinning Това вече не е връзка, а ООД някакво.
Идеята на Антигона и партньорът й, според мен е, ако пътьом забършат нещо и се разбере, да не се чувстват предадени. Не мисля, че става въпрос за целенасочени постоянни действия, та чак и запълване на уютните семейни вечери със споделяне на преживяванията.

# 773
...налетял на дащна мадама/бърз секс на тиймбилдинга/случаен секс с ......избери си.

Подчертан текст, това трябва е линк към нови снимки, но не, защо така ме разочароваш?  Laughing

Еее, Toffi, чак пък толкова...  Grinning Това вече не е връзка, а ООД някакво.
Идеята на Антигона и партньорът й, според мен е, ако пътьом забършат нещо и се разбере, да не се чувстват предадени. Не мисля, че става въпрос за целенасочени постоянни действия, та чак и запълване на уютните семейни вечери със споделяне на преживяванията.

Да, майтапя се, въпреки че представяш ли си да има такива връзки. И после да показват един на друг партньорите, какво са научили в секса с чуждите. Свежа работа.  Mr. Green

# 774

- Разбира се, че не му казвам за своите похождения, нито той за неговите.

Защо трябва да ме пита? Страда от амнезия или просто си е тъп? Като иска обяснения значи ще му бъдат дадени. Но защо, по дяволите, не иска? Защото не е малоумен и знае, че жена му ако излиза с мъж няма да е за да си сравнят прекрасния педикюр.

Значи си кръшкате, но се правите на приятно разсеяни и не задавате въпроси. Все едно не се е случило. Значи не ви е съвсем безразлично. Stop

# 775

Много сложна тази полигамия ! Първо, да попаднеш на човек, който е съгласен на подобни условия. Второ, да намериш някой с който да си легнеш и той/тя да не е куку, за да не те преследва, да не се влюби в теб, да не иска да заеме мястото на официалната половинка. Това нещо е като да дърпаш дявола за опашката. Никой не може да предвиди дали някой от участниците няма да се влюби.
И трето, точка три сочи единствено, че такива хора са също толкова ревниви, колкото и всички останали. Така де, аз ако знам, че мъжа ми си фантазира секс с други жени, на мен няма много да ми пука, но ако знам, че си фантазира секс със съседката, нещата почват да изглеждат различно Laughing .

Оставам с впечатлението, че подобна полигамия, може да се практикува от хора, които са млади и до известна степен безотговорни. А ако са млади и толкова лесно им омръзват нещата, то не ми се мисли на дърти години какво ще е.

# 776
Говориш така (и сама си вярваш), защото не си го изпитала.
Съвсем друга песен ще запееш, ако твоичкият 2-3 пъти седмично започне да преспива при друга ....щото нали сте се разбрали, че сексът с друг не е табу.    Laughing

Сега си "силна", защото очакваш, че предполагаемите му изневери се свеждат до едно бързо в нощния бар, където се е запил с авери и е налетял на дащна мадама/бърз секс на тиймбилдинга/случаен секс с ......избери си.  И всичките те са грозни крокозъбели....Да, да ,знам, твоето его е независимо от външността.
А като започне да липсва често твоичкият, няма ли да се запиташ дали пък тя не е суперинтелект?И покрай нея той  вече те определя като тъпа?   Laughing
Както и да е.Не е нужно мен да убеждаваш в каквото и да било, важното е ти да си вярваш.
Докато си вяравш.

Ох, изтощително е когато човек упорито се прави на прост и не чете, което не му е удобно  Laughing
Изпитвала съм го, за пореден път да спомена. Не, не е било проблем. Не, не се чувствах ощетена. Не, не беше грозна, напротив, беше много свежа и естествена.

Не, не съм казала, че очаквам изневерите му да се свеждат до по едно набързо, без значение къде. Не съм казала, че ще спи само с нелицеприятни жени. Не съм казала, че се надявам да го прави. Не знам защо продължаваш да твърдиш обратното. Сигурно ти е скучно или тъпотата ти е природна.

Ти, като неприемаща изневярата, повече или по-малко ще те нарани дали е с грозна или хубава? Еднакво унижаващо би било. Акцентът пада върху самото пожелаване на друг, не върху външността му.
Не съм се капсулирала с мнението, че от мен по-красива няма. Наясно съм колко жени има, които ме превъзхождат като класа, външност, харизма, интелект, сексапил и редица други неща. Защо трябва да се чувствам нещастна, че той е с една такава, а иначе съществуването им да не ме дразни? Липсва логиката тук, липсва. И други неща липсват, то се видя  Laughing

Значи си кръшкате, но се правите на приятно разсеяни и не задавате въпроси. Все едно не се е случило. Значи не ви е съвсем безразлично. Stop

Не се правим на приятно разсеяни, не сме малоумни за да се питаме. Знаем какво се случва, съответно въпросът е излишен. Ако не беше безразлично нямаше да сме в отворена връзка.
Пак питам, защото аз отговорих милион пъти на едни и същи въпроси, но те не спират да се задават въпреки всичко, та да почна аз, че е модерно - как се стигна до извода, че двойка в отворена връзка задължително, безапелационно обсъжда снощи с кого го е правила, къде го е правила, в коя дупка го е правила, колко е била тясна, колко му е бил голям, хубаво ли беше, ще повторим ли, ще потретим ли? А нещо ЕГН, ДНК, пръстови отпечатъци, зъбен картон?

# 777
Някакви предпазни мерки вземат ли се с другите? Като забременееш, знаеш ли от кого е? Партньорът ти би ли ти повярвал безрезервно, че е от него, а не от някой от случайните? Или пък сигурна ли си, че не е забременявал и други, освен теб?

# 778

- Разбира се, че не му казвам за своите похождения, нито той за неговите.

Защо трябва да ме пита? Страда от амнезия или просто си е тъп? Като иска обяснения значи ще му бъдат дадени. Но защо, по дяволите, не иска? Защото не е малоумен и знае, че жена му ако излиза с мъж няма да е за да си сравнят прекрасния педикюр.

Именно.
Аз съм леко разочарована откъм очаквания, че наистина са по-широко скроени.  Laughing
То с премълчаване всеки може.

# 779
  • Пловдив
Абе хора, що не приемете, че има хора, които са склонни да си живеят в разни варианти на полигамия? Откакто Антигона призна, че има и такива, които не са склонни и си държат на старомодната вярност, аз съм в хармония с нея. Тя е склонна, аз не съм, светът е шарен.

Общи условия

Активация на акаунт