Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 382
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 750
Anna-Bell, това са твърде плоски примери. Това, което аз мога да кажа е, че просто те сломява, опустошава, край. Не си мислиш, ама моята коса е по-хубава и пр. простотии. Самият акт на изневяра. Хората са всякакви, реагират всякак.
Ето, за някои подобно нещо ( неприемане) върви с преследване, панаири, драми и т.н. За мен означава просто край, аз даже не съм ревнива, какво остава да се разправям с боклуци.
Други се правят, че нищо не се е случило и така до края на света - всеки според себе си.

Е, то естествено, че не си го казват това за красотата. Подсъзнателно е. Въпросът е, че е срещнал нещо, което го е отклонил от теб. (не теб конкретно) Кое сломява? Егото. Защо те сломява? (не теб конкретно) Ако човек се разрови дълбоко и е искрен със себе си ще си даде сметка, че сломява егото, не е от обич, както се обикновено се опитват да изкарат носещите рога.

# 751
  • град-държава
За мен означава просто край, аз даже не съм ревнива, какво остава да се разправям с боклуци.

Е хайде сега. Аз не разбирам как така до вчера е бил любимия съпруг и изведнъж се превръща в боклук.  Чак такива драми...
Няма драми - чанта, чадър и чао.
Аз моя урок съм си го научила в това отношение, крайна съм и безкомпромисна. За мен отдавна това е черно и бяло, само истински страхливец и боклук би постъпил по този начин. Толкова.

# 752
  • град-държава
Anna-Bell, в случая аз мога да говоря за себе си. Всичко е в сферата на собствените предположения, що се отнася до тълкуването на чуждите емоции.

# 753
  Какво значи "предпочита". Ще я предпочете, като те напусне и иде да се засели при нея, това никакво предпочитане не е, съблазнил се е, човека, разбираемо е.

А сега, ако искате, да си поговорим колко мъже имат достъп до такива мадами и дали вашият е от тях Joy

# 754
Не! - всички да замълчат. Аз искам цитат черно на бяло кога съм казвала тия думи  Laughing

# 755
Мейкуун - и това го обясних. Не е тактично премълчаване.

Може е да влизам в буквализъм, но ми е любопитно, и питам. Други "полигамни" не познавам.

И пак ще питам: Сексът с друг не е проблем, но не се пита и не се споменава. Защо е тема табу?

Какво е изневяра при вашата връзка?
В началото обясняваше, че би те наранило, ако Той се влюби в друга. И тогава изразът ти, че три пъти си хващала в изневяра как да се тълкува? Хванала си го, че се е влюбил? И как го хвана, като не го следиш и не го питаш.

# 756
Мейкуун - и това го обясних. Не е тактично премълчаване.

Може е да влизам в буквализъм, но ми е любопитно, и питам. Други "полигамни" не познавам.

И пак ще питам: Сексът с друг не е проблем, но не се пита и не се споменава. Защо е тема табу?

Какво е изневяра при вашата връзка?
В началото обясняваше, че би те наранило, ако Той се влюби в друга. И тогава изразът ти, че три пъти си хващала в изневяра как да се тълкува? Хванала си го, че се е влюбил? И как го хвана, като не го следиш и не го питаш.

Три пъти обясних, че съм хващала изневяра, а не че три пъти е имало. На останалите ти въпроси отговорите си стоят две страници по-назад.

Антигона, не е нужно всичко да се изрича с думи, понякога истината се чете между редовете.    Peace

Да,  само дето тази истина между редовете е за четящия, не за изказващия я. Изложила съм мнението си ясно, но ти ми пъхаш думи в устата, които са си лично твои.

# 757
Не! - всички да замълчат. Аз искам цитат черно на бяло кога съм казвала тия думи  Laughing
Заповядай!    Laughing

Мъжът ми не е нужно да намира по-красиви, по-атрактивни, по-по-най....
А ако мъжът ми забие случайна грозотия?
 Погрешни са ви представите, че мъжът ви ще изневери с някоя задължително по-красива и секси. Може да е последното късокрако и кривозъбо същество, но ще има коз, който вие вече нямате - тя му е непозната, тя му е чужда, не я знае наизуст, не я има и просто не е вас.
Съзнателно/подсъзнателно си само внушаваш, че дори да ти кръшка, то ще е с по-грозничка от теб.Поне това очакваш.....   Laughing

# 758
 Нищо подобно, казва ни, че мъжът ни би ни изневерил и с някоя вещица, само  да не е  нас Joy

# 759
Не! - всички да замълчат. Аз искам цитат черно на бяло кога съм казвала тия думи  Laughing
Заповядай!    Laughing

Мъжът ми не е нужно да намира по-красиви, по-атрактивни, по-по-най....
А ако мъжът ми забие случайна грозотия?
 Погрешни са ви представите, че мъжът ви ще изневери с някоя задължително по-красива и секси. Може да е последното късокрако и кривозъбо същество, но ще има коз, който вие вече нямате - тя му е непозната, тя му е чужда, не я знае наизуст, не я има и просто не е вас.
Съзнателно/подсъзнателно си само внушаваш, че дори да ти кръшка, то ще е с по-грозничка от теб.Поне това очакваш.....   Laughing

ooooh! КАК стигна до тоя извод?
Думи като "ако" и "може" за теб говорят ли за категоричност и безусловност? Явно да. Но да приемем, че на теб ти изнася да съм казала точно това. Няма проблем, защото искрено ме разсмя.  Laughing

Нищо подобно, казва ни, че мъжът ни би ни изневерил и с някоя вещица, само  да не е  нас Joy

# 760
Което изобщо не означава, че очаква и мъжът й да кръшка с вещици, а не с мис свят, нали?    Mr. Green

# 761
Пак не ми отговори.  Tired

# 762
Сменям темата, че заприлича на кръгово  Laughing Според мен, ако Краси продължи да пуска голи мацки, ще заключат темата.

Последна редакция: ср, 26 авг 2015, 13:14 от Буря през август

# 763
И като прави секс с по-красива от мен какво очакваш да стане? Да увисна безжизнено на лампиона?  Laughing Смяташ, че би имало значение за мен? А даваш ли си сметка, че той може да е с прототип на елфчето Доби от Хари Потър а аз да я намеря за по-привлекателна от мен? Или да се хване с мис Свят, но за мен да е неприлично ужасна. Защо търсите излишна пробойна там където нищо няма?

# 764
Няма нужда да го изпитвам, желязно е. И понеже си неразбрала, въпреки че сто пъти визира точно конкретния ми пост, но точно това удобно пропускаш, то нека за сетен път кажа, специално за теб - егото ми не зависи от външния вид. Щом съм в отворена връзка съм запозната с условията, вероятностите и възможните ситуации и участници. Не е сложно.

Общи условия

Активация на акаунт