Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 429
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 735
Наистина даде отговори на някои неща. Не отговори на един въпрос. Поне двама те попитаха дали вече се е възползвал от това си  "право" мъжа ти? Случило ли се е на практика или само е теория?
Аз допускам, че е само теория.Все още.Или ако "милото й" е хойкало, тя не е разбрала.    Laughing
Защо ли?
Защото все още е прекалено толерантна.
Когато разбере със сигурност, че мъжът й си урежда удоволствия с други жени, когато женското й его и самочувствие бъдат "ударени" от факта, че мъжът й намира други жени по-красиви, по-атрактивни, по-сексапилни, по-желани от нея, голяма част от толерантността й, ако не и цялата, ще отиде по дяволите.
Това особено важи за красивите жени.... (прочетох, че е спрягана за красавица).
Една красива жена трудно понася мисълта за прехода на красотата си през годините, а какво остава мъжът й индиректно, чрез изневерите си, да й внушава постоянно:"Има толкова много по-красиви жени от теб!"

# 736
Наистина даде отговори на някои неща. Не отговори на един въпрос. Поне двама те попитаха дали вече се е възползвал от това си  "право" мъжа ти? Случило ли се е на практика или само е теория?
Аз допускам, че е само теория.Все още.Или ако "милото й" е хойкало, тя не е разбрала.    Laughing
Защо ли?
Защото все още е прекалено толерантна.
Когато разбере със сигурност, че мъжът й си урежда удоволствия с други жени, когато женското й его и самочувствие бъдат "ударени" от факта, че мъжът й намира други жени по-красиви, по-атрактивни, по-сексапилни, по-желани от нея, голяма част от толерантността й, ако не и цялата, ще отиде по дяволите.
Това особено важи за красивите жени.... (прочетох, че е спрягана за красавица).
Една красива жена трудно понася мисълта за прехода на красотата си през годините, а какво остава мъжът й индиректно, чрез изневерите си, да й внушава постоянно:"Има толкова много по-красиви жени от теб!"

Да, точно удар по егото е.

# 737
...но ми е интересна позицията ти, ако знаеш със сигурност, че ти е кръшкал и с кои/какви жени.

Трябва да се случи наистина, а не сега да си го представи просто.

# 738
Разбира се, все пак аз просто си говоря, не че ми се е случвало някога  Laughing Боже Господи... Толкова пък да е невъзможно да не ме вълнува в чий чаршафи спи и дали спи.
Мъжът ми не е нужно да намира по-красиви, по-атрактивни, по-по-най. Те си съществуват и без неговата изследователска дейност и оценка. Това няма как да рефлектира върху моето его, тъй като то не се осланя на външния ми вид. А ако мъжът ми забие случайна грозотия? По вашата логика тогава самочувствието трябва ми скочи до небето, толкова съм най-прекрасна и зашеметяваща, че горкия по-добра няма да намери, и ето - погледни каква скумрия си е намерил. Погрешни са ви представите, че мъжът ви ще изневери с някоя задължително по-красива и секси. Може да е последното късокрако и кривозъбо същество, но ще има коз, който вие вече нямате - тя му е непозната, тя му е чужда, не я знае наизуст, не я има и просто не е вас.

...но ми е интересна позицията ти, ако знаеш със сигурност, че ти е кръшкал и с кои/какви жени.

Ох.
Отговаряла съм вече три пъти. Хващала съм изневяра. Не, не реагирах по-различно.

# 739
  • град-държава
Е, нали партньори с отворени отношения не си изневеряват?

# 740
Добре, не знаех, че си го хващала. Защо ох-каш?  Mr. Green

Може да е последното късокрако и кривозъбо същество, но ще има коз, който вие вече нямате - тя му е непозната, тя му е чужда, не я знае наизуст, не я има и просто не е вас.
Мъдро.  yes

# 741
Разбира се, все пак аз просто си говоря, не че ми се е случвало някога  Laughing Боже Господи... Толкова пък да е невъзможно да не ме вълнува в чий чаршафи спи и дали спи.
Мъжът ми не е нужно да намира по-красиви, по-атрактивни, по-по-най. Те си съществуват и без неговата изследователска дейност и оценка. Това няма как да рефлектира върху моето его, тъй като то не се осланя на външния ми вид. А ако мъжът ми забие случайна грозотия? По вашата логика тогава самочувствието трябва ми скочи до небето, толкова съм най-прекрасна и зашеметяваща, че горкия по-добра няма да намери, и ето - погледни каква скумрия си е намерил. Погрешни са ви представите, че мъжът ви ще изневери с някоя задължително по-красива и секси. Може да е последното късокрако и кривозъбо същество, но ще има коз, който вие вече нямате - тя му е непозната, тя му е чужда, не я знае наизуст, не я има и просто не е вас.

Ох.
Отговаряла съм вече три пъти. Хващала съм изневяра. Не, не реагирах по-различно.

Това не конкретно към теб, а по принцип. Не, дали е по - хубава, а че е намерил нещо друго, друга го е развълнувала. В представите на хората битува, че са си единствени и неповторими за партньора и затова е удар по егото, сексуалната изневяра, а пък има ли емоции вече, край. Как така ще правиш на глупак единият или другият. Как си позволява да намира нещо в друг/а? За това е "сексуална изневяра" един вид врекли сте се да не поглеждате в страни, айде може и компромис, да поглежда ама да не опитва. Ако опита другата страна го приема за адски обидно. Ще носи рога, демек правят я на глупачка или глупак. Показват в прав текст, че бракът вече е просто една рутина. Та за това се обиждат повечето хора и смятат сексуалната изневяра за неприемлива.

# 742

Ох.
Кое е изневяра при "полигамните"?

# 743
  • град-държава
Anna-Bell, това са твърде плоски примери. Това, което аз мога да кажа е, че просто те сломява, опустошава, край. Не си мислиш, ама моята коса е по-хубава и пр. простотии. Самият акт на изневяра. Хората са всякакви, реагират всякак.
Ето, за някои подобно нещо ( неприемане) върви с преследване, панаири, драми и т.н. За мен означава просто край, аз даже не съм ревнива, какво остава да се разправям с боклуци.
Други се правят, че нищо не се е случило и така до края на света - всеки според себе си.

# 744
  • София

При Антигона обаче е израз на уважение към партньора да премълчиш тактично. Защо? Хем сексенето с друг няма отношение към техните отношения, не ги наранява, дори изобщо няма значение, обаче се премълчава...Демек, аз разбирам, че не е точно полигамия.
И за мен не е полигамия.
Извинявам се за грубия израз, но по на курварлък ми бие....... newsm78 newsm78

# 745
  • Ямбол
Не съм питала - не съм била уведомявана. Не виждам и защо да е нужно.
Значи всичко все още не си го преживяла и говориш предварително и само теоретично.

# 746
Много са слабички тези мацки, нещо по месесто, ако може.  Sunglasses

Баш първата ми се вижда месеста.  Mr. Green

# 747
За мен означава просто край, аз даже не съм ревнива, какво остава да се разправям с боклуци.

Е хайде сега. Аз не разбирам как така до вчера е бил любимия съпруг и изведнъж се превръща в боклук.  Чак такива драми...

# 748
Каква е тази дума "самоуспокоение"? Не я познавам, не я прилагам в действие и ми е доста далечна за разлика от вашия буквализъм, който е смехотворно употребен като аргумент или контра.
Ако човек сменя "периодично" партньори, сексуални или не, то той елементарно, Уотсън, дори не влиза във връзка - отворена, затворена, притворена или открехната. Да си в отворени взаимоотношения не означава, че през ден си с някой чужд, а че когато рутината навлезе или просто се появи тръпка към друг човек, която искаш да изконсумираш, то ти можеш да го направиш, без това да се смята за предателство към сегашния ти партньор.
Не се и съмнявам в способността ви да го разберете, съмнявам се в причините, поради които се правите на ударени.

Лиляна...после Тофи пак ще пита защо ох-кам. Казах вече, че се е случвало.
Мейкуун - и това го обясних. Не е тактично премълчаване.

# 749
Между другото като си говорите за това другата дали е -по и -най, мъжете които знам, че кръшкат и съм виждала и жените, и любовниците. Ами, да кажем, че нищо общо нямат.
Едната с черна, къдрава коса, другата - руса и все опъната с преса. Едната има цици, другата - не и т.н.
И то не коя е по-красива, просто са напълно различни. На визия.

Общи условия

Активация на акаунт