Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 520
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 720
  • град-държава
Хубава за кого и колко?  Laughing
Субективни понятия мен лично не ме вълнуват, особено за преходни състояния като опаковката, но не е нужно да си мис свят, за да си безценен за някого.

# 721
  Но може би е нужно, за да си в отворена връзка? Де да знам... Laughing

# 722
На 20-25 повечето сме хубави и привлекателни. На 30 по-малко. На 35 съвсем се е стеснил конусът, независимо какво си мислят форумките и как все ги бъркат с момиченца, като си купуват цигари Laughing. Отдолу бута новата реколта привлекателни, отворени и толерантни. Се ла ви.

# 723
  • град-държава
И аз не знам, изневерявали са ми и без да съм аутсайдер при опаковките с истински гнусни парцали ( според моите критерии ), но не съм била в отворена връзка по желание. Laughing  
Красив/грозен и пр. субективни и особено преходни определения изобщо не важат тук.

# 724
Безценна е, защото му е удобна, а не защото държи на нея. Че кой няма да е доволен да си кръшка, а вкъщи да го чакат с топла баница и усмивка? Голямо успокоение ще ми е, че в неговите очи съм безценна, но за гащите му съм недостатъчна.  Stop
Баница не всяка може да прави...  Naughty Joy

# 725
А не е ли някакъв страх, че може да загубиш другия ако му правиш сцени и панаири и припадаш при всяка негова изневяра? Мълчиш за да не те напусне и да намери друга "безценна", и се самоубеждаваш, че не ти пука.
Всъщност, сигурно при 99 % от двойките, в които мъжът си хойка на воля, си е точно страх.И от безсилие жената просто е принудена да се прави на толерантна.
Оставям 1 % все пак за двойки, в които на жената наистина не й дреме къде си го вади нейничкия.    Laughing

Сега да не ви е яд, че казах, че е хубава... Joy Аз пък точно такива случаи съм виждала с разни момци - държи жена си, глези я и я боготвори, защото  е привлекателна и секси  и може да се фука с нея пред аверчетата, и същевременно не прощава на разни барманки, щото те са се разбрали с нея, да не си правят проблеми.
А като са се разбрали с глезената жена, той също ли е толкова разбран и няма против тя да не прощава на разни бармани, сервитьори, авери и прочие мъже?     Laughing

# 726
  • Linz
Всеки има различни критерии при избор на партьор, във всяка връзка важат различни правила, всеки има различен праг на търпимост към едно или друго. Какво значение има как е в семейството на Антигона, Пенка или Стоянка, нали вашите са си ОК? Може и да се прави за да ви гледа сеира как се възмущавате. Или да иска да покаже и друга гледна точка. Може това да й е болна тема и всички тия подигравки да са я засегнали. Тук сакън някой да не разсъждава различно от стадото.

# 727
Всеки има различни критерии при избор на партьор, във всяка връзка важат различни правила, всеки има различен праг на търпимост към едно или друго. Какво значение има как е в семейството на Антигона, Пенка или Стоянка, нали вашите са си ОК? Може и да се прави за да ви гледа сеира как се възмущавате. Или да иска да покаже и друга гледна точка. Може това да й е болна тема и всички тия подигравки да са я засегнали. Тук сакън някой да не разсъждава различно от стадото.

Никакво значение няма животът на Антигона. Отдавна не го обсъждаме. Говорим само хипотетично и по принцип, не конкретно нейният. Поне аз де.

# 728
Че кой няма да е доволен да си кръшка, а вкъщи да го чакат с топла баница и усмивка?

Няма да е доволен този, които обича и би дал всичко за човека до него. Кое да го прави щастлив? Това че не се е концентрирал върху любимия и не се грижи с всяко действие за тази връзка, не я развива и задълбочава?

Като намери човек правилния, разбира че живота няма да му стигне с него, какво остава да си "губи" времето със странични забежки.

Тук сакън някой да не разсъждава различно от стадото.

Защо така обиждаш хората? Стадо?

# 729

Сега да не ви е яд, че казах, че е хубава... Joy Аз пък точно такива случаи съм виждала с разни момци - държи жена си, глези я и я боготвори, защото  е привлекателна и секси  и може да се фука с нея пред аверчетата, и същевременно не прощава на разни барманки, щото те са се разбрали с нея, да не си правят проблеми.
А като са се разбрали с глезената жена, той също ли е толкова разбран и няма против тя да не прощава на разни бармани, сервитьори, авери и прочие мъже?     Laughing

Бармани и сервитьори едва ли ще са подходящи, но фитнес инструктори и тенис учители може.

# 730
Не предполагах колко ще е сложно да се разбере нещо толкова елементарно. Оставям настрана, че съм дала ясни отговори, а след тях вие задавате същите въпроси. Да продължавам да се повтарям и самоцитирам вече е просто абсурдно и изцеждащо. Особено когато някой упорито се прави на неразбрал. Достатъчно разбираемо написах, че веднъж вече сме се разбрали по въпроса и не се е налагало да  любопитстваме за излишни подробности. Въобще не говорим за лицемерна любезност или страх, а че когато с партньора ти сте се разбрали за отворена връзка и се случи да каже "Излизам с Х." другия не е дете идиот за да пита "Ама защо?".  Няма страх от изричането на отговора, има незададен въпрос, който да изисква подробност и детайли.

Обясненията, които сами си давате на себе си е излишно да коментирам, предполагам така правите толкова "сложните и непонятни" за разбиране неща по-лесно смилаеми за вас самите.

# 731
Наистина даде отговори на някои неща. Не отговори на един въпрос. Поне двама те попитаха дали вече се е възползвал от това си  "право" мъжа ти? Случило ли се е на практика или само е теория?

# 732
Не съм питала - не съм била уведомявана. Не виждам и защо да е нужно.

# 733
Не предполагах колко ще е сложно да се разбере нещо толкова елементарно.
Не мисля, че е трудно да се разбере, по-скоро това което казваш, звучи невероятно за ушите на повечето.

# 734
Ами друго си е да знаеш, че той е правил секс с Х, особено ако знаеш коя е Х. Тогава може и да си ги "представиш", да се породят други чувства в теб. Между разбрали се и практикуващи го има разлика. Докато не знаеш, че наистина си ляга с други нямаш повод за притеснения. Но ако знаеш, че е спал с Х, У и пр., все си мисля, че не може баш нищо да не ти трепне.

Общи условия

Активация на акаунт