Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 492
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 705
b] Защо? Хем сексенето с друг няма отношение към техните отношения, не ги наранява, дори изобщо няма значение, обаче се премълчава...Демек, аз разбирам, че не е точно полигамия.
[/b]

Именно не е точно полигамия. Какво е обаче? И защо се премълчава като не наранява? Някак като фалшива любезност ми изглежда на мен поне.

# 706
Скрит текст:
чета, чета и не мога да разбера
аз на моя Гошо му казам "отивам на кафе с Пешо" вместо "отивам да прасна Пешо" - лъжа ли го, спестявам му истината или какво?
доверието ... има ли го или го няма в тази схема чудна?

Спестяваш му истината с малка невинна лъжа. А доверието де именно? Има ли го, няма ли го? Изневярата не означава ли предаване на доверие в същността си? В случая със секса, двама се разбират да не правят секс извън семейството, единият обаче не устоява и предава доверието. Ако се разберат, че няма проблем и ако желаят могат да правят секс, с когото си пожелаят, не виждам какъв е проблемът да се уведомяват, че даже и споделят как е минал сексът. Естествено само ако го желаят, всеки си има право на лично пространство и ако желае не е длъжен да споделя с никого преживелиците си в това пространство. Истината е обаче, че все пак си е удар по егото на другият да му кажеш, "отивам на секс с Пешко". Партньорът си мисли, "ех Пешо е с по - голям, по - добър е в леглото, по - хубав, по - млад. Баси колко е гадно да имаш конкуренция." И му става гадно, разбираемо. За това сигурно спестяват истината.

значи ние сме се разбрали да имаме отворена връзка, всеки да си прави секс навън, но да си трайка у дома - мъничка, сладичка, удобничка лъжичка /от "лъжа", не от "лъжица"/
и в един момент аз ако се зачудя той наистина ли пие кафе с аверите, закарал е колата в сервиза или упражнява френския с Пена и задам неподходящ въпрос - отново лъжа ли ще чуя?

пп аз също не визирам Антигона - преди 1/2 живот и аз мислех като нея, после рязко спрях

# 707
  Е, не забравяй, все пак, че процесът се предполага да е двустранен. Няма да чуваш лъжи, нито да ги казваш, защото няма  да се питате, а ако се попитате ще получите реален отговор. Който за какво ви е, не знам...

браво, Ирис, за думата се хвана   Wink

добре, друг въпрос - значи аз му се доверявам, че независимо с коя друга прави секс /или се "клати" - доста по-потресаващ форумски лаф, който четох преди малко в една друга секс тема/, то аз съм му най-прекрасна и любима
кога обаче става изневяра? когато забрави да ми спомене дребния и маловажен факт, че вече не съм и разбира се след като аз разбера, че не съм?

А, ами когато вече някоя друга стане най-любима, то е ясно. Съмнявам се, обаче, че в обсъждания случай ще се намери такава, първо щото Антигона съм я виждала (на снимки, но все пак), и освен това - колко ли са жените, дето да не правят проблем за едно-две поглеждания настрани? Мисля, че от гледна точка на един мъж такава жена е безценна.  Laughing

Само предполагам, все пак, у нас не сме полигамни, уви.

# 708
  Мисля, че от гледна точка на един мъж такава жена е безценна.  Laughing

безценна докато не се сети, че каквото получава от нея се налага и той да дава
след това може вече да не е толкова безценна

# 709
А, ами когато вече някоя друга стане най-любима, то е ясно. Съмнявам се, обаче, че в обсъждания случай ще се намери такава, първо щото Антигона съм я виждала (на снимки, но все пак)...

Откога външността стана критерий дали ще си любима? Зряла жена си, не се излагай. Laughing

# 710
 Не прочете ли второто, то е по-важно Wink

# 711
Не прочете ли второто, то е по-важно Wink

Прочетох, ама според мен първото - колко си прекрасна външно - няма никакво отношение към това, дали ще си обичана и колко. И съм съгласна с бубанка, че малко мъже ще са съгласни да търпят жена им да хойка. Особено като се стигне до деца. Мисля, че мъжете здраво си държат на гена... Каквото и доверие да има, все и съмненийце ще има.

# 712
Безценна е, защото му е удобна, а не защото държи на нея. Че кой няма да е доволен да си кръшка, а вкъщи да го чакат с топла баница и усмивка? Голямо успокоение ще ми е, че в неговите очи съм безценна, но за гащите му съм недостатъчна.  Stop

# 713
  Аз затова казах и по-нагоре, че такава уговорка облагодетелства предимно мъжете. Каква е файдата, че не би ти правил проблем, ако и ти като него се възползваш от свобода по отношение на секса с друг партньор, като нямаш време, възможност и може би и желание. Може и да е осъществимо за някого, де да знам, но аз поне още не съм видяла такива отношения.

# 714
Всъщност въобще не разбирам какво толкова има да му се обсъжда на "казуса" с Антигона. Събрали са се двама души с високо ниво на самовлюбеност, неспособни да се самоотдават напълно, ситуацията ги удовлетворява... Прекрасно е, че са се намерили. Peace Но си остават частен случай.

# 715
Антигона се обяви за полигамна - себе си и партньора си, но сега се зачетох в https://en.wikipedia.org/wiki/Polygamy ...

Същинската полигамия/полиандрия предполага, че един мъж или една жена има множество съпруги/съпрузи. В този вид брак не е тайна и израз на простащина да се спомене с  кого делиш леглото си еди кога си. Предполага се също, че другите съпрузи/съпруги са ОК с тази уведоменост.

При Антигона обаче е израз на уважение към партньора да премълчиш тактично. Защо? Хем сексенето с друг няма отношение към техните отношения, не ги наранява, дори изобщо няма значение, обаче се премълчава...Демек, аз разбирам, че не е точно полигамия.
Още ли й се впечатлявате на Антигона? Не е ли ясно, че прави теоретични постановки и въобще няма нищо общо с отворените връзки и полигамията?

# 716
А не е ли някакъв страх, че може да загубиш другия ако му правиш сцени и панаири и припадаш при всяка негова изневяра? Мълчиш за да не те напусне и да намери друга "безценна", и се самоубеждаваш, че не ти пука.

# 717
Аз не разбрах как така говорите за полигамия, а пък всъщото време има един, който наричаш твой мъж, една, която наричаш твоя жена, изобщо един партньор, с който споделяш живота си. Останалите са някакви, с които може да правиш секс, вместо да купуваш домати. Полигамия значи, че имаш няколко партньора, всеки с еднаква важност за теб, т.е. това изобщо не е полигамия.

# 718
  • град-държава
А, ами когато вече някоя друга стане най-любима, то е ясно. Съмнявам се, обаче, че в обсъждания случай ще се намери такава, първо щото Антигона съм я виждала (на снимки, но все пак)...

Откога външността стана критерий дали ще си любима? Зряла жена си, не се излагай. Laughing
+1 - пълни глупости.
Аз такива простотии съм слушала само от момичета, които спят с боклуци, неспособни да си го държат в гащите. Също и от жени издигащи лозунга на всички изневеряват.
Полигамни... как пък не, обикновено се оказва, че и само единия се възползва физически от това определение, поне от моите наблюдения.

# 719
 Сега да не ви е яд, че казах, че е хубава... Joy Аз пък точно такива случаи съм виждала с разни момци - държи жена си, глези я и я боготвори, защото  е привлекателна и секси  и може да се фука с нея пред аверчетата, и същевременно не прощава на разни барманки, щото те са се разбрали с нея, да не си правят проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт