Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 351
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Наистина си е до човек. В крайна сметка никой не е ничия собственост, щом на някой му е добре с друг в такава връзка, ок, няма нищо лошо. Лично на мене ми е странно, защото аз самата не съм такъв човек, когато съм с един мъж, съм само с него и очаквам същото, но това не означава, че други хора могат да бъдат щастливи в отворена връзка. Имам такава приятелка, не знам дали не го споменах по-горе, ами тя е на този принцип и си е ок с това. Така че светът е шарен и хората са различни.

# 826
Добре, аз пак да питам, че наистина ми е интересно. При бременност при такива отворени връзки как се процедира? Аборт, всички заподозрени потенциални бащи се радват, хвърлят чоп кой ще се води бащата на хартия, жената е оставена да се оправя сама... Щото някак съм останала с впечатлението, че когато става дума за бащинство, и най-отворените предпочитат да са сигурни, че е тяхно детето.

# 827
Добре, аз пак да питам, че наистина ми е интересно. При бременност при такива отворени връзки как се процедира? Аборт, всички заподозрени потенциални бащи се радват, хвърлят чоп кой ще се води бащата на хартия, жената е оставена да се оправя сама... Щото някак съм останала с впечатлението, че когато става дума за бащинство, и най-отворените предпочитат да са сигурни, че е тяхно детето.

Ти пък, при такива връзки бременност няма. Всичко е само кеф и пИперуди.....

# 828
Това не ме касае ни най-малко. Аз не искам деца, съответно съм взела нужните мерки. Ако любовницата забременее да се оправят двамата. Категорично няма да съм част от голямото семейство. На когото е детето да си поема отговорността.

# 829

Ти пък, при такива връзки бременност няма. Всичко е само кеф и пИперуди.....

Дали? Останала съм с впечатлението, че точно такива по-разкрепостени, да речем, хора, доста често и са по-лежерни, да не кажа безотговорни, към предпазните мерки.

Това не ме касае ни най-малко. Аз не искам деца, съответно съм взела нужните мерки. Ако любовницата забременее да се оправят двамата. Категорично няма да съм част от голямото семейство. На когото е детето да си поема отговорността.

Как се оправяш? Аборти, спирали, хапчета?

# 830
Хапчета и презарвативи.

# 831
  • при късмета
Аз имам 2 приятелки, които към момента имат деца, а и двете са взимали мерки да не забременяват и то в комбинации. Уж за по-сигурно

# 832
И тогава има решение, ако не си готов за дете или не го искаш.

# 833

Искаш да кажеш, че би била абсолютно безразлична дори тогава ? Някак си излиза, че на теб не ти пука дали той ще остане с теб или ще направи дете на някоя друга и ще си го гледа с нея ?!

Съжалявам, ако съм разбрала погрешно...

# 834
Добре де, цялата тази сага какво общо има с темата на авторката... освен,  че явно .... де да знам, сигурно и тя повече деца не иска, ама от поста й /поне първия/личи, че  някак не е съвсем съгласна на отворена връзка, щом съобразяването с официалната я дразни.
П.П.Антигона, много си ми симпатична...ама ти сериозно ли наричаш, човека, с който си играете на иде ми - дойде ми /независимо с кого точно/ и от когото нямаш  намерение да имаш деца... - "Мъжът ми " newsm78

# 835
  • град-държава
...нещо в брака непременно трябва да куца за да има мерак към друг човек? Желанието винаги си го има, независимо колко идеален е брака. Зависи и колко е сексуален човек де.

Със съпруга ми сме заедно от 9 години и честно не разбирам за какво постоянно желание става въпрос предвид, че дори не мога да си представя да ме пипне друг, какво остава да ходя да си го търся... Ако поискам да се чукам с друг, то за ме всичко е свършило в този брак и обратно.
Ми женете се за хора, които ви възбуждат и искате по всеки начин бе хора.
На мен ми е интересно после как ги гледате насреща, себе си как поглеждате? Толкова ли е трудно човек да следва желанията си и да бъде открит в същите? Само туй в онуй и душата в рая...

# 836
  • Linz
С тия 9 г. вие сте още младоженци.

# 837
  • град-държава
Може, може... но гледам, че не могат са устискат и по 2,3 години.
Може би ще ми обясниш на коя година се появява постоянното желание, за което говориш?  Mr. Green

# 838

Искаш да кажеш, че би била абсолютно безразлична дори тогава ? Някак си излиза, че на теб не ти пука дали той ще остане с теб или ще направи дете на някоя друга и ще си го гледа с нея ?!

Съжалявам, ако съм разбрала погрешно...

Не, разбира се, че ще ми пука, но не очакваш да се включа в голямото семейство, нали? Ако си знаят/докажат, че си е тяхно и вземат решение, че това дете ще бъде гледано и признато, логично аз по категоричен начин няма да съм част от тази сага.

...ама ти сериозно ли наричаш, човека, с който си играете на иде ми - дойде ми /независимо с кого точно/ и от когото нямаш  намерение да имаш деца... - "Мъжът ми " newsm78

Не, всъщност избягвам да употребявам "мъжът ми", защото не ми харесва. По инерция, просто, докато цитирам някого, който е използвал "мъжът ти". Както не съм се наричала и полигамна или широко скроена, но понякога без етикет е трудно да се даде обяснение. Та... пак казвам, че това да си в отворена връзка не означава, че през леглото ви ежемесечно минават минимум 5 човека. Просто ако другия стъпи встрани е ок.

# 839
Може, може... но гледам, че не могат са устискат и по 2,3 години.
Може би ще ми обясниш на коя година се появява постоянното желание, за което говориш?  Mr. Green

Споко, при мен след 25 години още не се е появило, не ще да е до стажа.

Общи условия

Активация на акаунт