Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 030
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 215
Баси, от любовница сте минали на изнасилвания... Simple Smile Кво ви става бе дами???

Най-големия проблем за всеки мъж е че любовницата иска да стане титулярка и с това се губи очарованието на тайната страст

# 1 216
но в масовия случай се случват на едни други жени, дето ходят там, където не им е мястото.

В масовият случай, изнасилвача е човек, който жертвата познава и не, причината не е в късите поли Shocked !

# 1 217
Sarania, нямам такива усещания, затова не мога да се съглася. Просто сме различни  Peace
Аз и търся, и предлагам. Същото очаквам и отсреща.

Напротив. Нима обичаш мъжа си със същия тип любов, с който обичаш майка си? Или държиш на приятелките си по еднакъв начин, по който държиш на дъщеря си? Има любов, разбира се, но към всяка отделна група хора в живота ти тя е различна.
Това, което правиш с мъжа си не го правиш с никого друг. Нито важността на плановете ви са същите, нито дълбочината на чувствата, нито типа любов, нито споделения живот.

Да де, не е кит, а е син кит  Joy
Няма значение дали е под една или друга форма, въпросните неща ги правя и с други хора. Единственото, което отличава отношенията ми с него е сексът.

Скрит текст:
Студеното прави размножаването на вредните организми по-бавно и свива отоците. Първото нещо, което давам на детето при болно гърло е сладолед, вече 11 г. се лекуваме така, ефектът е поразителен. Пила е АБ веднъж на 6 г., имаше епидемия от скарлатина в градината и се зарази от спрептококи. Дори не успя да развие скарлатината, но тях трябваше да ги лекуваме с 1 прием.

Има огромно значение. Ако нямаше никакво щеше да ни е достатъчен един човек. Един родител, един партньор (говоря пръв и единствен), един приятел и т.н. А единица никога не е достатъчна Защото типът любов е различен с всеки. Щото ако не беше щеше да имаш сексуални мераци и към майка си.

Всъщност дискусията е безсмислена. Ако можехте да разберете отворените връзки щяхте да сте в такива. Но вие просто търсите под вола теле, омаловажавате и пропускате очевадни неща.
Аз мога да съм влюбена и да държа на човека до мен, това автоматично не ме прави нито сляпа, нито фригидна за някой друг. Изпитвам жал към хора способни да захвърлят години градене на едно партньорство заради някакъв си секс.

А скрития текст не разбрах за какво е.

# 1 218
Sarania, нямам такива усещания, затова не мога да се съглася. Просто сме различни  Peace
Аз и търся, и предлагам. Същото очаквам и отсреща.

Напротив. Нима обичаш мъжа си със същия тип любов, с който обичаш майка си? Или държиш на приятелките си по еднакъв начин, по който държиш на дъщеря си? Има любов, разбира се, но към всяка отделна група хора в живота ти тя е различна.
Това, което правиш с мъжа си не го правиш с никого друг. Нито важността на плановете ви са същите, нито дълбочината на чувствата, нито типа любов, нито споделения живот.

Да де, не е кит, а е син кит  Joy
Няма значение дали е под една или друга форма, въпросните неща ги правя и с други хора. Единственото, което отличава отношенията ми с него е сексът.

Скрит текст:
Студеното прави размножаването на вредните организми по-бавно и свива отоците. Първото нещо, което давам на детето при болно гърло е сладолед, вече 11 г. се лекуваме така, ефектът е поразителен. Пила е АБ веднъж на 6 г., имаше епидемия от скарлатина в градината и се зарази от спрептококи. Дори не успя да развие скарлатината, но тях трябваше да ги лекуваме с 1 прием.

Има огромно значение. Ако нямаше никакво щеше да ни е достатъчен един човек. Един родител, един партньор (говоря пръв и единствен), един приятел и т.н. А единица никога не е достатъчна Защото типът любов е различен с всеки. Щото ако не беше щеше да имаш сексуални мераци и към майка си.

Всъщност дискусията е безсмислена. Ако можехте да разберете отворените връзки щяхте да сте в такива. Но вие просто търсите под вола теле, омаловажавате и пропускате очевадни неща.
Аз мога да съм влюбена и да държа на човека до мен, това автоматично не ме прави нито сляпа, нито фригидна за някой друг. Изпитвам жал към хора способни да захвърлят години градене на едно партньорство заради някакъв си секс.

А скрития текст не разбрах за какво е.

Това което се случва в отворените връзки си е най-обикновена изневяра според мен. Дори ги няма тръпката да се скриеш, риска да те хванат.
Отворена връзка бих градил с жена на която вече съм се наситил и не ми е интересна, отвреме на време може и да я ,,уважиш,, просто отворената връзка не е връзка

# 1 219
  • Linz
Човече, предлагала си еднократен секс без желание за бъдещи контакти? Ако е така, приемам, че съм задръстена и заблудена и прекратявам всякакви дискусии по темата (водим ги с теб вече 10 г.).
СлънцеЛуна, не разбрах кое така те потресе. Ако искаш разкажи за тия сексуални издевателства на разгонени женски над нещастните мъже, аз признавам, че съм в информационно затъмнение по тия въпроси.

пп относно студеното- прилага се в някои случаи, но по-често топлото има по-добър лечебен ефект.

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 20:37 от Sarania

# 1 220
А на теория, не се ли намира всеки партньор, склонен да прости изневяра, в отворена връзка, без да го осъзнава?   newsm78

# 1 221
Цитат

Не е сигурно какво ти влагаш в думата връзка, имайки предвид крехката ти възраст и фактът, че не живееш с твоя човек, а се виждате от време на време (за секс, предполагам).
Какви са общите ви планове, чувства и пътища за бъдещето? Той ли е Избраният за теб? Колко години сте заедно, през какво трудности минахте, какви проблеми решихте и на какви сътресения устояхте. Какво скрепи връзката ви и какво я прави връзка, освен факта, че сте единомишленици по темата за секса с други. Риторично питам, не ми отговаряй...Твоето е просто философстване и развиване на теории върху малък практичен опит.

Щото приятелче за секс всеки е имал, предполагам, но не прави с него семейство и дом.
И аз съм имала, чудесни приятели бяхми, още сме, де...Освен приятелство и секс, (както и паралелни забежки с други,  и без ревност един към друг) обаче друго не ни свърза - всеки с времето си намери своята сродна душа и направи семейство. Бяхме на твоята възраст и допреди да срещнем избраниците си, разсъждавахме като теб.

# 1 222
А на теория, не се ли намира всеки партньор, склонен да прости изневяра, в отворена връзка, без да го осъзнава?   newsm78

Или по-скоро без да може да реагира...

# 1 223
А защо питаш риторично? Защото си наясно с житието и битието на човека, който стои зад въпросния ник?  Знаеш дали живее с приятеля си, колко време е била с човека за когото говори, какво влага в понятието "връзка" и какво не влага, какво чувства и каква ще е след 10 години? С подобна самонадеяност не може да се спори. То е като да говоря на стена, думите и обясненията се блъскат или увисват в пространството.
Изключително лесно е да отречеш нечий възгледи, "защото си малка". Какви са ти доводите срещу зряла жена, която не я впечатляват изневери или е в отворена връзка? Че не обича партньора си, че е алчна, че всъщност таи ревност и накърнено его, но члена на мъжа й е повече от златен и затова мълчи и пасува? А въпросната теза на какво лежи? Познаваш я, четеш мисли или просто си наясно с все?

# 1 224
Scooba  Peace
Съгласна съм напълно с мъжете в темата.

Човече, предлагала си еднократен секс без желание за бъдещи контакти?...

Да.

А единица никога не е достатъчна...

Не е. Но двойката е.
Ще го кажа по друг начин - в моят живот сексът е единственото нещо, което под каквото и да било форма не правя нито с приятели, нито с роднини, нито с когото и да било. Всичко останало го правя, в различни нюанси, да, но го правя.

# 1 225
Scooba  Peace

Да.

Не е. Но двойката е.
Ще го кажа по друг начин - в моят живот сексът е единственото нещо, което под каквото и да било форма не правя нито с приятели, нито с роднини, нито с когото и да било. Всичко останало го правя, в различни нюанси, да, но го правя.

Чудесно. В моят живот също не присъстват педофилия, зоофилия и кръвосмешения. Но и сексът е различен е с всеки друг. С един правиш секс, с друг правиш любов.

# 1 226
  • Linz
Уау, поздравления за откровеността на Човечето. Явно наистина сме много различни. Аз не бих могла така да погледна на секса, винаги съм влагала емоция.
Единствено не разбирам защо тогава не прояваваш толерантност към по-свободните отношения. Ама няма значение, всеки си знае за него.

# 1 227
Scooba  Peace

Да.

Не е. Но двойката е.

Чудесно. В моят живот също не присъстват педофилия, зоофилия и кръвосмешения. Но и сексът е различен е с всеки друг. С един правиш секс, с друг правиш любов.

Принципно си права, мисля по същия начин. Но това можеш да си го позволиш преди децата или след като са отлетели и си се развел/разделил, т.е в безотговорен период когато гледаш само собствения си кеф.
Отворената връзка ли? Да, с две ръце ,,ЗА,, с жена която няма стойност за мен, НО, за чий ми е такъв парцал??? И жената привърженичка на отворените връзки се слага на едно с курвите по околовръстното.
Но благодаря за идеята, имам една такава бройка дето аз ще правя любов с нея и ще викна някой за секса Simple Smile

# 1 228
Scooba, откъде да знам защо ти е такъв парцал? Ами защо просто не прекратиш отношения с хипотетичната жена, без да ти се налага да си в отворени връзки с парцали, мопове и други почистващи посестрими й? Въобще къде е логиката да мислиш за отворена връзка с човек, който е без значение за теб?
Отворена връзка се създава с човек към когото изпитваш чувства, влюбен си, обичаш, обожаваш и други рози и летящи розови прасенца, но, това така проклето "но", една стъпка встрани с чужд/а не означава край нито на твоята, нито на нейната/неговата любов.

# 1 229
Scooba, откъде да знам защо ти е такъв парцал? Ами защо просто не прекратиш отношения с хипотетичната жена, без да ти се налага да си в отворени връзки с парцали, мопове и други почистващи посестрими й? Въобще къде е логиката да мислиш за отворена връзка с човек, който е без значение за теб?
Отворена връзка се създава с човек към когото изпитваш чувства, влюбен си, обичаш, обожаваш и други рози и летящи розови прасенца, но, това така проклето "но", една стъпка встрани с чужд/а не означава край нито на твоята, нито на нейната/неговата любов.

Това се опитвам да ти кажа, че отворена връзка не се гради с човек на когото държиш. Има толко разпарцолници за нас и толкова мъже за вас така че да не делим човека който значи много както казваш ти.
Ако пък толкова държиш на този човек няма да мислиш за отворена връзка защото си е изневяра, т.е. отворена и връзка не се връзват, това имам в предвид. Иначе и аз предпочитам контакти с жени в отворена връзка или сложно е, чукаш и бЕгаш, добре че има такива разпарцолници Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт