Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 064
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 245
Аз не знам защо продължавате спора все още. Момичето обича да се забавлява по този начин и не смята, че това изобщо засяга отношенията й с партньора, който е избрала, и очевидно споделя същите идеали като нейните.
Ами, аз лично .....забравям за какво/кого става въпрос.     Laughing   И се връзвам на фантасмагории....
Та, като дочетох темата:бях забравила, че Антигона всъщност току що излиза/прави опити да излезе, от пубертета.Гаджето й, най-вероятно, също е на заветните 23-24 години.   Laughing  Та разбираемо, защо и той е ЗА отворените връзки.Би било странно, ако е обратното, хлапе на 23, особено момче, да мечтае за съпруги и деца.     Laughing   
Нали ги имам двама, на 26 и на 19, виждам какво ги вълнува и влече на тези години.Точно това, което и Антигона, купони, секс, момичета, приключения.
Ама ще пораснат ....     Mr. Green   

# 1 246
бях забравила, че Антигона всъщност току що излиза/прави опити да излезе, от пубертета.Гаджето й, най-вероятно, също е на заветните 23-24 години.   Laughing  Та разбираемо, защо и той е ЗА отворените връзки.

Това е единственото обяснение, нали?  Laughing Че пубертет, че заветните 23-24-25-26-30-70.
Говори ми, говори ми...

# 1 247
бях забравила, че Антигона всъщност току що излиза/прави опити да излезе, от пубертета.Гаджето й, най-вероятно, също е на заветните 23-24 години.   Laughing  Та разбираемо, защо и той е ЗА отворените връзки.

Това е единственото обяснение, нали?  Laughing
Не е единственото.Най-вероятното и най-вярното е.    Laughing
Ами, сори Антигона, но на 22-23 всички са били ЗА отворените връзки....е, или почти всички.
После...после порастват и разбират, че на света има и други интересни неща освен купони и секс с всеки, който ти намигне.     Grinning

# 1 248

Ами, сори Антигона, но на 22-23 всички са били ЗА отворените връзки....е, или почти всички.
После...после порастват и разбират, че на света има и други интересни неща освен купони и секс с всеки, който ти намигне.     Grinning

Хабер си нямам за секс, с който ми намигне. Предвид колко пъти го повторихте половината си запазвам правото да вярвам, че вие сте най-наясно. Примерни съпруги такива  Laughing
Други интересни неща...и на колко години ги откриваш? 40? И ни ден по-рано? Срамота! Аз пък избързах...

# 1 249
Скрит текст:

Хабер си нямам за секс, с който ми намигне. Предвид колко пъти го повторихте половината си запазвам правото да вярвам, че вие сте най-наясно. Примерни съпруги такива  Laughing
Други интересни неща...и на колко години ги откриваш? 40? И ни ден по-рано? Срамота! Аз пък избързах...
С кое?     Laughing
Ти още си на етапа "секс, купони и Уау-животът е як!      newsm44  ".  Интересните тепърва ще ги откриваш.... Grinning   

Това с намигването беше реплика....."намигване и секс", "свалка и секс", "питие и секс", дискотека и секс" .....нали това е еднократен секс, когато срещнеш някого и те засърби под кръста да го "пробваш", след като гаджето няма нищо против?Докато и той най-вероятно оправя някоя, дето му е "намигнала" ?      Laughing   
Ама, важното е, че се обичате, де, а с колко си "намигате", без значение.     Mr. Green

# 1 250

Ти още си на етапа "секс, купони и Уау-животът е як!      newsm44  ". 

Познаваме ли се? Или ме "опозна" на базата на мое мнение в тази тема?

Това с намигването беше реплика....."намигване и секс", "свалка и секс", "питие и секс", дискотека и секс" .....нали това е еднократен секс, когато срещнеш някого и те засърби под кръста да го "пробваш", след като гаджето няма нищо против?Докато и той най-вероятно оправя някоя, дето му е "намигнала" ?      Laughing   

Да, ние задължително се оправяме едновременно с други. Просто не търпим единият да се такова, пък другият да е капо. Че и без интересен филм за гледане  Laughing
Ама, важното е, че се обичате, де, а с колко си "намигате", без значение.     Mr. Green

Обичаме ли се последно? Като последна инстанция, която диктува истина свише по-добре вас да питам.

# 1 251
Доста тъпо е да се коментира интимния лайфстайл на някой... Дори секса да й е занаят, от който си вади парите, пак не е на никой работата да коментира. Това последното мнение на Love! прозвуча по-скоро като някаква въздишка от нейната младост, отколкото градивен коментар.  Rolling Eyes Същите глупости ги пишехте и в темата за Суингърите преди време.

# 1 252
Точно теб Антигона, не те познавам.Макар че, кой знае, светът е едно голямо село....     Laughing
Но познавам себе си на 23, познавам манталитета на 23-годишните (както писах, имам ги двама-на 26 и на 19    Laughing   ), познавам мисленето на 23-годишните.....
Не се притеснявай, всички на 23 сме били:"Ауу, ама вие, дъртите, сте много закостенели и задръстени.....нещата не са такива, пък са онакива, пък това, пък онова...!"     Grinning
Както някой назад писа, ти накъдето си се запътила, ние от там се връщаме.     Grinning

Grimm , тя сама го изтипосва на "масата за разкостване"...никой насила не я е карал да споделя.
И не виждам причина да си спестявам коментари по информация, доброволно дадена от автора й.
След като даден факт/мисъл/пост/изречение ме провокират по някакъв начин, защо да не споделя?

# 1 253
И не виждам причина да си спестявам коментари по информация, доброволно дадена от автора й.

Не помня да съм ви информирала по колко пъти на ден си го слагам дали с моя, дали с чуждия. Това отново са ваши интерпретации.
Да започна и аз като достолепна дама с деменция и да попитам за 14-ти път - как по-точно решихте, че щом с партньора ми не сме ревниви се "чешем" нон стоп с някой страничен?

Точно теб Антигона, не те познавам.Макар че, кой знае, светът е едно голямо село....     Laughing
Но познавам себе си на 23, познавам манталитета на 23-годишните (както писах, имам ги двама-на 26 и на 19    Laughing   ), познавам мисленето на 23-годишните.....
Не се притеснявай, всички на 23 сме били:"Ауу, ама вие, дъртите, сте много закостенели и задръстени.....нещата не са такива, пък са онакива, пък това, пък онова...!"     Grinning
Както някой назад писа, ти накъдето си се запътила, ние от там се връщаме.     Grinning

Да, тия вече ги рецитирам и аз насън. И след като не ме познаваш, а тепърва дори комуникираш с мен, и то по тази единствена тема, как реши животът ми какво е? Лесен ли е, песен ли е, труден ли е? Ям ли всичко, което хвърчи, златно ли ми се вижда всичко де блести?

# 1 254
Хубаво е да има жени с този начин на мислене защото мъжете точно това искаме - секс за един час, за една нощ, без имена, без ангажименти и обвързване, без няква да ни мрънка за деца и общо бъдеще, за тях да си мрънка на гаджето.
Сега какво е мъжкото отношение към тези жени е отделен въпрос, няма да се женим за тях я. Да му мисли ,,титуляра,,  Joy

# 1 255
Нека не забравяме че доста от нас тук сме в час. Антигона не открива топлата вода. Според хората с опит суинг, 3-ки, групарки, отворени връзки не се практикуват с партньора на когото държиш

Ми да! Как то бе казано в един култов филм "Той после с тая уста ще ми целува децата"  Joy

# 1 256
Нека не забравяме че доста от нас тук сме в час. Антигона не открива топлата вода. Според хората с опит суинг, 3-ки, групарки, отворени връзки не се практикуват с партньора на когото държиш

Ми да! Как то бе казано в един култов филм "Той после с тая уста ще ми целува децата"  Joy

Анализирай това   bouquet
ТЯ после с тая уста ще ми целува децата, като отговор на въпроса защо има любовница.

Но аз Антигона я харесвам щото задръжките й стигат до ръба на тоалетната чиния, само ще я чакам да порасне до възраст за любовница че сега го раздава бръмчалка все още   bouquet

# 1 257
Добре де,нека има хора-бръмчалки и хора-нормални,няма лошо.Лошото е,когато единия в една връзка е бръмчалка,търсач на незнам си какво, а другия си мисли,че вс е ок...това е гадното и гнусното,лъжата,неуважението.Тия с големите мераци нека си ходят,но да си стареят сами, някакси не върви да създават дом и деца,щом като семейните ценности за тях са остарели и демоде.
А всъщност има и много по-добри развлечения от секса,но те струват пари и някои не искат изобщо да ги практикуват.Друго си е да изчукаш някоя евтина гърла,ей така за спорта.Ама спортисти ей Joy Joy
 Интересно как всички претендират за цивилизованост,а някои се чифтосват като зайци  #Crazy

# 1 258
  • по пътя
Виждам, че има и мъжко присъствие.Изобщо ни на йота на вярвам, че мъжът иска да спи с някоя, която не изпитва към него  чувства, любов и нежност.Всички ние искаме да бъдем обичани, искаме да бъдем важни за някого, ценни.Ако се възприемате като вибратори, то това е проблем с вашето самочувствие.Това, че на мъжете им било все едно и не искали любов и обвързване, са пълни глупости, на някой, който или се шегува или просто е нещастен в личния си живот. Тези, които говорят че семейните ценности са остарели или демоде, са имали нещастен опит със собствените си семейства, първо като деца, а може би и като възрастни.Изобщо човек не може да избяга от себе си и всеки пише само и единствено от собствената си камбанария и по един или друг начин разказва историята на собствените си премеждия.

# 1 259
Лунно момиче, грешиш.
Абсолютно е възможно да искаш да правиш секс с някого и ако може да не се виждате повече.

Мейкун,
  bouquet

Последна редакция: вт, 01 сеп 2015, 13:19 от EXQUISITE

Общи условия

Активация на акаунт