Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 035
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 260
Грешиш Лунно момиче, едното няма нищо общо с другото. Вековни са опитите на мъжете да изчукат всички жени. Засега безуспешно но опитите продължават Joy
Напълно може да изчукаш някоя само заради животинския нагон, алкохола, причини всякакви. Без да ти пука дали те обича. Но така се постъпва с момичетата за които не ти пука, още по-малко пък дали тя те обича.
Интересна ми е женската гледна точка, същото като при нас ли е?

# 1 261
  • град-държава
Пълно е с жени, които правят чудеса от храброст за да задържат обекта на желанията си, без изобщо да ги интересува дали са обичани и пр.
Но в повечето случаи се надяват и кроят планове да станат именно такива с времето по един или друг начин.

# 1 262
  • София
Скуба, случва се да имаме мъже само за секс, поне на мене ми се е случвало, но все пак имаше някаква тръпка, която обаче не мога да нарека любов в никакъв случай. Имала съм още един такъв случай, но пак си имаше тръпка, някакво привличане, но от друга страна и на двамата ни беше ясно, че нещата ще приключат до там, което по никакъв начин не ни е развалило отношенията. Иначе това за мъжете съм го чувала от сегашния ми приятел, че има много случаи, в които просто ч...т и бегат и няма никакви чувства, въпроса е да си начешат нагона, а аз му вярвам.

Ей, направо изядохте Антигона. Аз също си мисля, че в някакъв момент в бъдещето може да срещне някой човек, с когото да иска да бъде без да поглежда встрани. Но може и да не стане така, в крайна сметка хората са всякакви, може и цял живот така да ѝ е кеф, де да знам, зависи с какъв човек се събере (може и да е този, с когото е в момента). Не искам да пророкувам, въпреки че нещо, което тя каза ми направи впечатление, но не ми е работа, това си е нейния живот. Също така тя наистина не е написала, че редовно прави секс с някой различен от човека, с когото е в момента, казала е само, че няма проблем ако някой от двамата с партньора ѝ го направи, никъде не е коментирала честота на залитанията встрани или бройка.
Иначе разбирам идеята ѝ за това, че любовта е илюзия и си го обяснявам с възрастта ѝ, въпреки че обикновено на тази възраст всичко, което хвърчи се яде или почти всичко и по-скоро би трябвало да е обратното.

Антигона, извинявай, че така говоря за тебе в трето лице, искрено ти пожелавам някой ден да разбереш какво е да обичаш някой и той за тебе да е единствен наистина, въпреки че май за тебе това не е много реалистично (за единствения).   bouquet

# 1 263

Да. Но в по-малка част от жените..и в още по-малко от ССф..Wink

# 1 264
Напълно може да изчукаш някоя само заради животинския нагон, алкохола, причини всякакви. Без да ти пука дали те обича. Но така се постъпва с момичетата за които не ти пука, още по-малко пък дали тя те обича.

Абсолютно същото е и при двата пола, когато са необвързани.
Или са, но отношението към партньора е същото като описаното към другият/та.

# 1 265
Пълно е с жени, които правят чудеса от храброст за да задържат обекта на желанията си, без изобщо да ги интересува дали са обичани и пр.
Но в повечето случаи се надяват и кроят планове да станат именно такива с времето по един или друг начин.

За съжаление те рядко са заобичани впоследствие, не си ли съгласна?

# 1 266
 Аз не съм много съгласна, тъй като не е особено трудно да влезеш на мъж под кожата, мъжете са лесни Laughing

# 1 267
Скрит текст:
И не виждам причина да си спестявам коментари по информация, доброволно дадена от автора й.

Не помня да съм ви информирала по колко пъти на ден си го слагам дали с моя, дали с чуждия. Това отново са ваши интерпретации.
Да започна и аз като достолепна дама с деменция и да попитам за 14-ти път - как по-точно решихте, че щом с партньора ми не сме ревниви се "чешем" нон стоп с някой страничен?

Точно теб Антигона, не те познавам.Макар че, кой знае, светът е едно голямо село....     Laughing
Но познавам себе си на 23, познавам манталитета на 23-годишните (както писах, имам ги двама-на 26 и на 19    Laughing   ), познавам мисленето на 23-годишните.....
Не се притеснявай, всички на 23 сме били:"Ауу, ама вие, дъртите, сте много закостенели и задръстени.....нещата не са такива, пък са онакива, пък това, пък онова...!"     Grinning
Както някой назад писа, ти накъдето си се запътила, ние от там се връщаме.     Grinning

Да, тия вече ги рецитирам и аз насън. И след като не ме познаваш, а тепърва дори комуникираш с мен, и то по тази единствена тема, как реши животът ми какво е?
Лесен ли е, песен ли е, труден ли е? Ям ли всичко, което хвърчи, златно ли ми се вижда всичко де блести?
Всъщност, да, наистина мисля, че според теб всичко що хвърчи, се яде.     Laughing
Но то така е и редно да бъде.Младите хора трябва да са сигурни, че всичко, което хвърчи, се яде, за да могат на 1000 % да се наслаждават на живота.Обратното би било тъжно-млад човек, на 20-23 години, да е толкова помъдрял на тия години, че да разсъждава като 50 годишен например.
Това би означавало, че е имал трудно детство, тежък живот, огромни перипетии и спънки, накарали го твърде рано да порасне и да приеме живота с цялата му тежест.
Имаш време за всичко.Житейската ти философия ще се промени поне 3-4 пъти през живота ти, в зависимост от хора, обстоятелства, събития.....съвсем в реда на нещата.
Честно казано, аз направо виждам себе си в твоите разсъждения, когато бях на твоите години.     Simple Smile   Предполагам, и други пишещи в темата, виждат доста прилики и съвпадения.....всички сме били на 23.     Laughing

# 1 268
  • град-държава

Абсолютно същото е и при двата пола, когато са необвързани.
Или са, но отношението към партньора е същото като описаното към другият/та.
Според мен, ако се отнася за еднократни изпълнения - да, но продължителни сексуални отношения си водят и до емоционални изменения що се отнася до жените в повечето случаи.  Laughing

# 1 269

Но то така е и редно да бъде.Младите хора трябва да са сигурни, че всичко, което хвърчи, се яде, за да могат на 1000 % да се наслаждават на живота.Обратното би било тъжно-млад човек, на 20-23 години, да е толкова помъдрял на тия години, че да разсъждава като 50 годишен например.
Това би означавало, че е имал трудно детство, тежък живот, огромни перипетии и спънки, накарали го твърде рано да порасне и да приеме живота с цялата му тежест.

Абсолютно вярно Peace

# 1 270
Лесно е да влезеш под кожата на мъж.В началото.
Ако дълго време той си е играл с теб, ако дълго време си се подлагала на унижения от негова страна, само и само да сте заедно, трудно ще го накараш да те погледне с други очи, освен с досада.
Мъжете , поне повечето, не си падат по жени, готови на всякакви унижения заради тях.
То като цяло за всички важи.Ти би ли уважавала и би ли се влюбила в човек, готов да се унижи по всякакъв начин заради теб?Т.е., ти го тъпчеш, а той ти се усмихва с "Благодаря!"?

# 1 271
Според мен, ако се отнася за еднократни изпълнения - да, но продължителни сексуални отношения си водят и до емоционални изменения що се отнася до жените в повечето случаи.  Laughing

На теория да, на практика друго виждам.
Затова съм приела, че всеки случай е индивидуален и не полът е определящ  Peace

# 1 272

Лесно е да влезеш под кожата на мъж.В началото.
Ако дълго време той си е играл с теб, ако дълго време си се подлагала на унижения от негова страна, само и само да сте заедно, трудно ще го накараш да те погледне с други очи, освен с досада.
Мъжете , поне повечето, не си падат по жени, готови на всякакви унижения заради тях.
То като цяло за всички важи.Ти би ли уважавала и би ли се влюбила в човек, готов да се унижи по всякакъв начин заради теб?Т.е., ти го тъпчеш, а той ти се усмихва с "Благодаря!"?

Е, сега, откъде да знам, дали бих. Първо да го видя как изглежда.

Но сериозно, тук опира и до власт, и до секс, и до психология... Всеки случай, любовта си има и тъмна страна, не е купидончета и розички като по детските книжки, нито пък само равностойно другарство както ни учеха в Мъжът и жената интимно.  Неслучайно шумерската богиня на любовта и войната е една...

# 1 273
Да, мъжа ще направи всичко за да се докопа до жената. Проблема е след това. Лесно ни се влиза под кожата, трудно е да се задържи мъж/жена

# 1 274
  • град-държава

За съжаление те рядко са заобичани впоследствие, не си ли съгласна?
Зависи, зависи... Laughing
Аз съм омъжена за "секс за една вечер", прераснал в другарчета за забавления и съвместно съжителство.  Mr. Green
Но от наблюденията ми не мога да кажа, че това е обикновеното развитие на нещата.

Общи условия

Активация на акаунт