Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 110 996
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 410
Убедена съм, че не му е било лесно. Но ако и физически си реализирала нещото е било твърде вероятно да са ти събрали багажа в чантичката още същата вечер, както се случи на 2 мои приятелки. Иначе преди това мъжете им бяха доста положително настроени към излизанията им...

Той не е питал и аз не съм казвала нищо по темата. Не е сигурен какво е станало или не е станало. Виждаше ме, че излизам вечер и се връщам от среща. Какво е ставало, само може да гадае. Това беше преди 10-на години. И досега не ме е питал. Дали се съмнява?

# 1 411
Дори и жените трябва понякога да се държат мъжки. Вкараш ли лицемерие и тайни във връзката си все едно изпиваш по едно цианидче сутрин за закуска. Сигурен съм, че грозното е дошло не откровението, а от други фактори. Това относно toromanova73. Вкарвам вметка, че следя мненията на Мейкуун, която е от жените с характер, който обожавам.  newsm76

Grimm е прав, мъжа трябва да уважава майката на детето си. Но жените станаха толкова нагли че мъжете вече не искат да им правят деца, страх ги е от връзки камо ли брак. За уважение никой не говори
Мой колега казва ,,де да я знам колко е ненормална, те повечето са луди, ка да й направя дете, а искам,,.

Прав е да е колеблив и несигурен:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=868915.0

Все пак лошият материал в България обхваща и жените. Да е по-оправен, да търси чужденка от Далечния запад или Далечния изток и няма да сбърка.  married В България всичко е уредено като за мазохисти.

# 1 412
Коя изневяра е по-страшна, духовната или физическата.

И двете...Духовната -влюбваш се, може и без секс/ на първо време, но въпрос на време кога ще се случи/, а физическата може и без влюбване, без обвързване само секс за една нощ и до там, а е възможно пък след това да последва влюбване... Лично аз не бих простила и при двете изневери  и аут-до там....

# 1 413

Не.
Ако се съмняваше да те е изритал или щеше да постави ултиматум - той или другия Peace

# 1 414
  • Linz
Водолей с асцендент водолей.
Не знам дали зодиите са глупости, но аз си отговарям напълно. И съм изключително свободолюбива. Ще съм вярна, ако имам потребност да бъда. Това не е нещо, което може да бъде изисквано. Животът е много кратък за да го живея по чужди правила. Очаквам същото и от човека до мен. Не искам вярност пряко волята му. Не мога да бъда съдник на желанията му. Ако не ме обича и уважава достатъчно, така или иначе ще разбера... Не знам правилно или грешно е това, но така го чувствам.

# 1 415
Напълно подкрепям последния пост. Точно така чувствам нещата и аз.

И ми е изключително полезен показател за връзката в момента. Спра ли да бъда вярна, нещата са заминали и трябва да продължа напред, именно защото животът е кратък.

# 1 416
  • Linz
Разликата между нас е, че ти си безкромпромисна. И гледаш на изневярата като проява на непреодолим проблем. Ако е така, то дори самата мисъл за изневяра, изкушението е вече сигнал за проблем. Дали желанието ще бъде консумирано е повече въпрос на обстоятелства, не толкова на самосъзнание. Намирам, че самият акт не е от такова значение, както това, което е довело до него. И ако нещата приключат на това ниво и няма продължение, значи има какво да се спасява. Те тия еднократни залитания си остават скрити обикновено. Продължат ли обаче, няма оправия.

# 1 417
Ами, както казваш животът е кратък, просто не виждам смисъл да се заблуждавам. Пристъпя ли към действия значи сегашното ми е някъде в дъното на приоритетите. Веднъж хвърлено долу няма как пак да го извлека, не се връщам назад.
За другото в главата ми - за нищо не го броя. Ако го броя, да съм влязла в затвора досега  Mr. Green

Иначе и напред писах, че самата изневяра не я считам за нищо повече от сериозен сигнал. Ако нещата се прекратят и се стегнат и двамата, за да решат проблемите си и върнат интерес един към друг нещата могат и да се получат. Но за да бъда в отворена връзка, за които всъщност говорим, с редовните и открити контакти, трябва въобще да не ми пука за този човек. Ако го обичам - абсурд.

Скрит текст:
Отворената ми връзка беше с Риба, май ще излезе вярно за тях Laughing

# 1 418

Не.
Ако се съмняваше да те е изритал или щеше да постави ултиматум - той или другия Peace

Не е в стила му изритването. За 1 година не постави ултиматум. Мисля, че беше решил да ми се довери и аз да взема решение.

# 1 419
Това е ясно.
Но въпросът беше, ако ти наистина вземеш решение за отворена връзка - той ще се съгласи ли?

# 1 420
Водолей с асцендент водолей.
Не знам дали зодиите са глупости, но аз си отговарям напълно. И съм изключително свободолюбива. Ще съм вярна, ако имам потребност да бъда. Това не е нещо, което може да бъде изисквано. Животът е много кратък за да го живея по чужди правила. Очаквам същото и от човека до мен. Не искам вярност пряко волята му. Не мога да бъда съдник на желанията му. Ако не ме обича и уважава достатъчно, така или иначе ще разбера... Не знам правилно или грешно е това, но така го чувствам.

Леле майко и с теб еднакво мислим. Същото важи и за мен. Същото.

# 1 421
И моята "отворена" (едностранно) връзка беше с Риби.Абе, шавлива зодия са си май.....    Laughing

# 1 422
Само да ви кажа, че каквото и да си говорите на теория и хипотетично, се променя скорострелно на практика. Е, може би не 100% , но 90%. Ние също сме имали подобни разговори, но когато се отплеснах - стана страшно!

Напълно съм съгласна. Едно е на теория, друго става на практика и от много толерантни или обратното от много крайни хората реагират съсвем различно от декларираните си намерения. За това най - добре тайно без много обяснения. Човек трябва да обича на първо място себе си в крайна сметка и наистина да си има само негово лично времепространство.

# 1 423
Цитат
Но въпросът беше, ако ти наистина вземеш решение за отворена връзка - той ще се съгласи ли?
Не мога сама да взема решение за отворена връзка. Ако му предложа - няма да се съгласи. Тогава аз ще трябва да избера кое ми е по-важното. Да си налегна парцалките и щенията, или да прекратим брака си. Но това не върви с ултиматум от негова страна или нечие изритване. И не върви с тайни паралелни връзки зад нечий гръб.
Основополагащите и скрепящи неща във връзката ни, освен обичта и приятелството, са  уважение, доверие и зачитане на личната свобода. Ние сме възрастни и разумни хора, дори си мисля, че повече разум, отколкото чувства влагаме понякога. Питала съм го покрай някаква препирня дали е възможно да стигнем до развод заради еди-какъв си проблем - той е категоричен, че сме достатъчно разумни, за да не стигаме дотам...Сигурно и покрай моята глупост тогава той даде превес на разума и разчиташе и на моя такъв да се освестя. Добре, че той запази здрав разсъдък тогава!  Simple Smile

# 1 424
Имаме едно и също предвид, просто се изразяваме по различен начин  Peace

Общи условия

Активация на акаунт