Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 110 932
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 455
Това с "готви, Пери, чисти" като аргумент ме разбива просто Grinning
Не мога да си представя как ролята ми във връзка ще е равносилна на мултифункционален инкубатор/домакински уред. Ако е само това, не знам за какво достойнство може да се говори изобщо. Разни хора - разни идеали.
По-скоро исках да кажа, че няма безгрешни хора и на всекиго може да се случи, даже и г-н и г-жа Едиствени не са имунизирани срещу човешки пориви. Ако човекът отсреща наистина си струва, смятам, че е честно да получи втори шанс.
А това с 2-3 години заедно и любовница ми идва направо несериозно. За 2-3 години не можеш да опознаеш човека до себе си, камо ли да ти писне и да търсиш разнообразие. Според мен там вече става въпрос за патологични случаи с дълбоки комплекси и ако няма изрична начална уговорка, "измамената" половинка просто си е стискала здраво очите. На кръшкачите по мои наблюдения винаги им личи.

# 1 456
Това с "готви, Пери, чисти" като аргумент ме разбива просто Grinning
Не мога да си представя как ролята ми във връзка ще е равносилна на мултифункционален инкубатор/домакински уред. Ако е само това, не знам за какво достойнство може да се говори изобщо. Разни хора - разни идеали.

По-скоро исках да кажа, че няма безгрешни хора и на всекиго може да се случи, даже и г-н и г-жа Едиствени не са имунизирани срещу човешки пориви. Ако човекът отсреща наистина си струва, смятам, че е честно да получи втори шанс.
А това с 2-3 години заедно и любовница ми идва направо несериозно. За 2-3 години не можеш да опознаеш човека до себе си, камо ли да ти писне и да търсиш разнообразие. Според мен там вече става въпрос за патологични случаи с дълбоки комплекси и ако няма изрична начална уговорка, "измамената" половинка просто си е стискала здраво очите. На кръшкачите по мои наблюдения винаги им личи.

Не исках да кажа, че като мултифункционален уред трябва да се използва една жена, но съгласи се, че рядко са мъжете /в България/, които го вършат това. Друг е въпроса ако самият мъж те задължава да го правиш на всяка цена. Моят дори ми се скарва, когато уморена психически се връщам от работа  и буквално се втурвам да ги правя тези неща. Но аз съм си създала стереотип още от бившия ми съпруг, който пък независимо уморена или не, ако не е направено следваха кавги и на всичкото отгоре кръшкаше.16 г бяха това и за тези години няма как да не си създадеш стереотип и да се чувствам задължена едва ли не да го правя. Но сега половинката държи да си почина след работа и след това ако искам ще направя каквото преценя, че е нужно за деня.
А за кръшкачите, че им личи,това съм напълно съгласна. yes

# 1 457
  • Linz
Абе то хубаво те оставя да си починеш, но по-хубаво би било той да се заеме с тия задължения.

Пред кого му личи на кръшкача? Ако имате предвид законната половинка, не съм съгласна. Гледам ги около мен такива и се чудя тия жени как се връзват на лъжите им. Един има даже с 35 год. брак и нон-стоп кръшкане за тия години. И не е да си затваря очите жена му. Звъни и разпитва къде се бави вече 15 мин. след работа... Гледам го с два телефона и го питам за какво са му- единият не го носи вкъщи, бил таен от жена му. Идиот!

# 1 458
Да бе Sarania, те мъжете вече готвяг, чистят, раждат и междувременно с едната ръка дондуркат тризнаци а с другата жена си. А оная работа я ползват само за тоалетната.
То вЕрно ги е страх мъжете от толко изтрещели жени нямащи връзка с реалността. Пък после как се пръквала любовницата и издръжките били смешно малки. Ми Германия в момента приема всякаква сган, омешвайте се с бежанците, в Мюнхен с цветя, пръстен и замък на ваше име ви чакат

# 1 459
  • Linz
Някои май скучаят.
Не ме интересува как е в чуждите семейства, за себе си мога да кажа, че пълнолетни и трудоспособни "деца" не отглеждам. Пък ако ще оная работа да им е златна.

# 1 460
Някои май скучаят.
Не ме интересува как е в чуждите семейства, за себе си мога да кажа, че пълнолетни и трудоспособни "деца" не отглеждам. Пък ако ще оная работа да им е златна.

Именно, затова и мъжа не е длъжен да отглежда жена си, това е задължение на родителите ѝ. Ако ще си помагат нека е реципрочно. Но няма как да е защото комплексираната на тема власт жена не може да приеме че реална власт има единствено над печката и се започва с ,,истинския мъж,, и ,,длъжен,,. Затова, на която не ѝ изнася да се връща при мама и да си търси нов

# 1 461

Те, не че толкова скучаят, колкото ги е яд, че вече има доста мъже, които не се изживяват като инвалиди, с 2 ампутирани ръце, и активно участват в домакинската работа, наред с жената. hahaha А, всъщност, съвременните жени точно такъв тип мъже търсим и искаме до себе си, та един вид некадърните путьовци не се чувстват конкурентноспособни, затова им остава само да злобеят по форумите. Peace

# 1 462
Аз не разбирам, ако ще си готвя и чистя сам за кво ми е жена???
Именно щото много ,,мъже,, започнаха да правят това жените изпищяха че няма вече мъже.
На жената пък ѝ трябвал мъж за да ѝ помага а и щото на 30 мама вече я не ще, иска ,,принцесата,, да си намери балък да я дундурка. А повечето освен да се снимат за фб друго не могат...
П.С. ,,Злобея,, от Тенерифе с 27-годишна която иска мъж а не путьо с престилка в кухнята

# 1 463
Реципрочно:след откритието на вибратора, аджеба, за какво й е на една жена мъж?
Да му готви, чисти и пере?     Mr. Green
Ако за друго не става, то май е по-добре да си спести "мъжа" и съответно работата " по него".

# 1 464
  • Linz
Не, аз приемам, че наистина скучае и си търси някой с който да се дърля. Иначе "путьо" е слаб епитет за подобни индивиди.

# 1 465
Ако за друго не става, то май е по-добре да си спести "мъжа" и съответно работата " по него".

Именно затова мъжете не искат да създават семейство, връзка, деца.
А и мъжа има доста работа по жената докато я откъсне от мама.
Но мъжа има предимството да стане баща на по-късен етап докато наборките му са изпуснали влака докат са правили сметките ще помага ли в кухнята или не

# 1 466
  • София
Именно щото много ,,мъже,, започнаха да правят това жените изпищяха че няма вече мъже.
На жената пък ѝ трябвал мъж за да ѝ помага а и щото на 30 мама вече я не ще, иска ,,принцесата,, да си намери балък да я дундурка. А повечето освен да се снимат за фб друго не могат...
П.С. ,,Злобея,, от Тенерифе с 27-годишна която иска мъж а не путьо с престилка в кухнята
Малко си объркал понятията- ти искаш готвачка и слугиня.
Ами, наеми си, ако ти е по джоба и си готов.
ПП. Защо ли не ти е пълно щастието в Тенерифе с 27- годишната, която иска мъж, та се ровиш във форум на бг.мама? newsm78
Дали защото не можеш да отговориш на искането й? Joy

# 1 467
Не, аз приемам, че наистина скучае и си търси някой с който да се дърля. Иначе "путьо" е слаб епитет за подобни индивиди.

Открай време ,,путьо,, е индивид, който се води по акъла на жена си

# 1 468
Малко си объркал понятията- ти искаш готвачка и слугиня.
Ами, наеми си, ако ти е по джоба и си готов.
ПП. Защо ли не ти е пълно щастието в Тенерифе с 27- годишната, която иска мъж, та се ровиш във форум на бг.мама? newsm78
Дали защото не можеш да отговориш на искането й? Joy

За разнообразие. 5-ти ден кисна с нея тук и почва да ми писва... не тя де.

# 1 469
Скрит текст:

Именно затова мъжете не искат да създават семейство, връзка, деца.
А и мъжа има доста работа по жената докато я откъсне от мама.
Абе, да ти кажа честно (при това съм напълно сериозна), аз познавам повече "мъже", които не могат да се откъснат от полата на маминка, отколкото жени.

Открай време ,,путьо,, е индивид, който се води по акъла на жена си
...и който не цЕл живот не може да се откъсне от мамината роклА.     Mr. Green

Апропо, срещала съм твърдения, че мъже, които често сменят жените и не могат с една жена, всъщност подсъзнателно търсят майка си.Т.е., жена, копие на маминка.Колко е вярно, не знам, но имайки предвид познатите ми мъже-кръшкачи, силно съм склонна да се съглася.   

Общи условия

Активация на акаунт