Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 110 938
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Linz
Не, аз приемам, че наистина скучае и си търси някой с който да се дърля. Иначе "путьо" е слаб епитет за подобни индивиди.

Открай време ,,путьо,, е индивид, който се води по акъла на жена си

Не, това е "мъж под чехъл". А ти говориш за мъж, неспособен да поеме отговорност за себе си и чака да го дУндуркат.
Не стана ясно обаче какво ти разбираш под "дундуркане на жената".

# 1 471
Скрит текст:
Аз не разбирам, ако ще си готвя и чистя сам за кво ми е жена???
Реципрочно:след откритието на вибратора, аджеба, за какво й е на една жена мъж?
Да му готви, чисти и пере?     Mr. Green
Ако за друго не става, то май е по-добре да си спести "мъжа" и съответно работата " по него".

Именно затова мъжете не искат да създават семейство, връзка, деца.
А и мъжа има доста работа по жената докато я откъсне от мама.
Абе, да ти кажа честно (при това съм напълно сериозна), аз познавам повече "мъже", които не могат да се откъснат от полата на маминка, отколкото жени.
Не, аз приемам, че наистина скучае и си търси някой с който да се дърля. Иначе "путьо" е слаб епитет за подобни индивиди.

Открай време ,,путьо,, е индивид, който се води по акъла на жена си
...и който не цЕл живот не може да се откъсне от мамината роклА.     Mr. Green

Апропо, срещала съм твърдения, че мъже, които често сменят жените и не могат с една жена, всъщност подсъзнателно търсят майка си.Т.е., жена, копие на маминка.Колко е вярно, не знам, но имайки предвид познатите ми мъже-кръшкачи, силно съм склонна да се съглася.   

Пълни глупости измислени от жените като оправдание че не могат да задържат мъж.
Да те запозная с майка ми и с тая до мен да търсиш прилика искаш ли? hahaha

# 1 472
  • София
За разнообразие. 5-ти ден кисна с нея тук и почва да ми писва... не тя де.
Хи,хи!
Че като не ти е писнала тя, защо си в женския форум?
И ако не си путьо, защо не си в " строителство и ремонти", например? hahaha Joy

# 1 473
  • Linz
Добре бе пич, стига си философствал и обясни ти как виждаш отношенията в семейството. До тук е ясно само, че жената като се прибере от работа трябва да се заеме с грижите по мъжа. Не става ясно от него какво се очаква.

# 1 474

Е, никой не ти пречи да си хванеш мъж  Laughing Laughing Laughing

Когато става въпрос за семейство, задълженията се разпределят. Когато не работя, с кеф се занимавам с домакинство. Обаче да тичам като катър до 6 на работа и после да бързам да се прибера преди мъжото, за да е всичко в ред, няма как да стане. Абсурдно е.
За разчитането на жена - има достатъчно теми, в които мами казват как се грижат за семейството си (включително мъжа си).
В случая не говорим за мъже, които прелитат от дама на дама, а за семейства. Ако искаш качествена жена, не можеш да разчиташ на добра воля. Естествено, че тая жена ще има изисквания, както и всеки мъж, предполагам.
Не бих създала семейство с някой мърляч, който иска да го гледам, заради красивите му сини очи, примерно Grinning И не очаквам някой да създаде семейство с мене, щото ще съм прелестна на 20. Това са глупости и да, тогава има предпоставки за изневери. Но не мисля, че някой до тук в тази тема говори за подобни случаи.

# 1 475
Представям си как, след като се прибера от работа, заедно с мъжа, той грижовно ми казва: "Миличко, ела да си починеш, за да може после да си достатъчно свежа, за да свършиш домакинската работа (сама)!" Защо го възприемате това като някаква проява на обич и загриженост? След като двамата работят и полагат сходни усилия за това, след като имат сходни доходи, работата вкъщи не може да е само женска. Ами да, на мен лично в такъв случай мъж не ми трябва, ако е просто още един член на домакинството, за който трябва аз да се грижа.

# 1 476
Именно щото много ,,мъже,, започнаха да правят това жените изпищяха че няма вече мъже.
На жената пък ѝ трябвал мъж за да ѝ помага а и щото на 30 мама вече я не ще, иска ,,принцесата,, да си намери балък да я дундурка. А повечето освен да се снимат за фб друго не могат...
П.С. ,,Злобея,, от Тенерифе с 27-годишна която иска мъж а не путьо с престилка в кухнята

А за какво й е на нея да ти готви и чисти newsm78 ? Ти какво предлагаш в замяна ?

Едно е да сте на Тенерифе и после всеки по пътя си, друго е да имате общ дом и обща кухня, в която се приготвя храна за двама ви. Или ти искаш само да ядеш, но не и да почистиш след себе си, като малките деца ?

# 1 477
За разнообразие. 5-ти ден кисна с нея тук и почва да ми писва... не тя де.
Хи,хи!
Че като не ти е писнала тя, защо си в женския форум?
И ако не си путьо, защо не си в " строителство и ремонти", например? hahaha Joy

Щото си има бригада за тая работа, технически на обекта, надзор... Не ми е работа на мен, има си хора учили за това

# 1 478
  • Linz
Сега говориш от първо лице, но като се хвана за моя пост, беше принципно.
Явно чудесно можеш да се оправяш и сам (във всеки един смисъл). Бравос!

# 1 479
Сега говориш от първо лице, но като се хвана за моя пост, беше принципно.
Явно чудесно можеш да се оправяш и сам (във всеки един смисъл). Бравос!

Мъжете от моето поколение прекрасно се справяме с пране, гладене, чистене, ядене. За последното предпочитаме кръчмите, вие му викате ресторант, заведение. И като попаднете на мъже от това поколение мислейки за собствения си комфорт разбира се си казвате ето, справя се с домакинството, само по ресторанти ще ходя, няма да пипна нищичко.
Идея нямам кой смисъл влагаш но специално за теб един виц:
Снощи е извършен обир в сексшоп.
Ако се съди по откраднатите вещи, престъпницата е била сама.
Дълги години сама...

# 1 480
  • Linz
Разбрах само, че Тенерифе не е особено добър вариант.

# 1 481

И на мен не ми хареса но не бях идвал тук

# 1 482
защо, то сега е таман краят на ниския сезон и почти всичко е наполовина  Crazy

# 1 483
Абе то хубаво те оставя да си починеш, но по-хубаво би било той да се заеме с тия задължения.

Готвенето ми е хоби.За другото ако не ми се прави, никой не може да ме накара да го направя/ за домакинската работа/

# 1 484
  • тук-там
защо, то сега е таман краят на ниския сезон и почти всичко е наполовина  Crazy

E, то тези като Скуба все на половин цена канят..... Joy
Аман от "мъжкари" ... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт