Game of thrones - тема 18. "Everywhere in the world, they hurt little girls."

• 58 141
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Това с патицата - Дък си е чиста случайност според мен. Подиграва се с надеждите ни Simple Smile
Не знам Николай (Джайм) чел ли е книгите? Нали повечето актьори не са. Може и камък да ни беше показал и пак да намерим скрит смисъл. Мисля, че точно това се опитва да каже Simple Smile

# 376
Николай е актьор и е казал, каквото са му казали да каже  Peace

# 377
Големият въпрос за 5 сезон беше ще има ли Егон, а Дък е свързан с него. Съгласна съм с Mrs. Swift-Kloss.
Знаел е много добре какво прави, а после в шоуто на Конан се подиграваха колко тъпи са читателите на книгата, и как се връзват на каквото и да им покажеш. Баш стратегия. Много грозно.

# 378
  • Варна

Това без съмнение е реквизит от сериала. Новия накрайник за отрязаната му ръка!!!
Ако бях автора на книгите щях да го уредя, ей така ... от името на читателите си! Twisted Evil

# 379
  • Варна

Това без съмнение е реквизит от сериала. Новия накрайник за отрязаната му ръка!!!
Ако бях автора на книгите щях да го уредя, ей така ... от името на читателите си! Twisted Evil

Само заради един актьор да проваля чудесния образ на Джайм? Stop
Джайм не заслужава да страда заради Николай. Grinning

# 380
ДиД не ги интересува какво пише авторът на книгите и какво мислят читателите Simple Smile Та от там и Николай...

# 381
Може и да са имали предвид Дък и Егон. Но и камък да беше изкарал, щяхме да се сетим за Мия Каменна примерно Simple Smile Ако беше изкарал една буца сол или беше запалил една цигара някой щеше да каже, че Джайм е Азор Ахай...
Подиграват се с изтормозените от чакане читатели Sad

# 382
  • Варна

Бих разделил образа на Джайм на два периода. Преди да му отсекат ръката си беше голяма гад! newsm11

# 383

Бих разделил образа на Джайм на два периода. Преди да му отсекат ръката си беше голяма гад! newsm11

Защо мислиш така?

# 384
  • Варна
Не е перфектен като човек, но като литературен образ е чудесен.
А и като човек не е толкова лош, проблемът му е, че се оставя сестричката му да го манипулира.
А, да и е арогантен.. но то си важи и за Тирион и Церсей.

Тирион е много по-голяма гад от Джайм.

# 385
Кутрето е много по-голяма гад от Джайм.

# 386
  • Варна

Защо мислиш така?

Има разлика м/у ирония и самоирония. И арогантността му намаля драстично...

За Кутрето съм съгласен, за Тирион - неееее! Mr. Green

# 387
  • Варна

За Кутрето съм съгласен, за Тирион - неееее! Mr. Green

" Повечето хора предпочитат да отрекат от истината, вместо да я приемат"
Само защото харесваш Тирион не значи, че не е гад.  Simple Smile

# 388
Тирион е много по-голяма гад от Джайм.

Именно  smile3501

# 389

Общи условия

Активация на акаунт