Game of thrones - тема 18. "Everywhere in the world, they hurt little girls."

• 57 607
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна

Ръката ли?
Нямам представа как са го измислили, но ако се придържат към книгите едва ли Кеван ще надживее Мейс.

# 661
То не останаха хора, които да надживеят когото и да било вече. Пък и като гледам как се придържат към книгите, скоро очаквам човекоподобни роботи да се появят. Общо взето няма голям избор за ръка, освен Кеван, Доран, бащата на Сам, или Болтън, освен ако не вкарат нов персонаж...

# 662
  • Варна
То не останаха хора, които да надживеят когото и да било вече. Пък и като гледам как се придържат към книгите, скоро очаквам човекоподобни роботи да се появят. Общо взето няма голям избор за ръка, освен Кеван, Доран, бащата на Сам, или Болтън, освен ако не вкарат нов персонаж...

Може да е върховния врабец или Кибърн. Или пък Планината. Mr. Green
Интересно ми е какво се е случило с Мейс.

# 663
И от туитъра на Лансел:
Скрит текст:

От тази снимка разбрах само, че Лансел би могъл да свири на пияно и с крака Simple Smile

# 664
  • Сидни
Е*ати пръстите!!!

# 665
Имаме си Смолджон Ъмбър:

http://watchersonthewall.com/smalljon-umber-cast/

Де да имахме и дата на издаване... Crossing Arms

# 666
Е не не мога,с глас съм се смяла  hahaha
Скрит текст:

Голямо благодаря на този който спомена за тази група във фейсбука,падам от смях с някой техни постове  Hug

# 667
Дай линк , моля! Grinning

# 668
Пак ще го пусна, само да не излезе, че правя реклама на страницата. Mr. Green
Скрит текст:

# 669
Харесах. Благодаря! bouquet

Хо хо хо , в един от коментарите -
"не се радвайте, постера на НВО с Джон, е най-вероятно некролог "  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 23:58 от SANDS

# 670
  • Варна
Вчера са снимали в замъка Шейн, участвали са Кибърн, Пицел и статисти (сред , които и дете). Потвърдено е е , че са снимали "лабораторията" на Кибърн.
Попаднаха ми интервюта на различните актьори относно 6 сезон, но все имам едно наум, че тролят, затова няма да ги коментирам. Crossing Arms
На мен ми липсва Хрътката, затова ви пускам последната снимка на Рори, която намерих, иначе не е забелязван по снимачните площадки. Confused
Скрит текст:

# 671
  • Варна
Още снимки;
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
hahaha

# 672

Санса изглежда страхотно,много отслабнала ми се струва.Кое е момчето на снимката до Денерис? От сериала ли е?

# 673
  • Варна

Санса изглежда страхотно,много отслабнала ми се струва.Кое е момчето на снимката до Денерис? От сериала ли е?
Според Гугъл  - Кори Майкъл Смит.

# 674
Само на мен ли Софи/ Санса/ не ми харесва особено?
С тия клипчета, които отвреме навреме пускат с Мейси (Аря) са ми такива лигли...

Общи условия

Активация на акаунт