"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 32

• 41 699
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • Разград

Ovo je navodno slika sa seta Beyaz gece, snimanje prvog fragmanija, obratiti pažnju na djevojku sa tetovažom na lijevoj ruci

Може ли някои да направи точен превод.

# 676
Той се прибра в самотната си квартира. Искаше да  е самостоятелен и на 17 годишна възраст излезе от дома си. Имаше голямо семейство и никога не се е чувствал самотен и пренебрегнат. Беше свикнал и на самостоятност от курсовете за манекен, които посещаваше. Добре му се отразяваше това странично занимание . Със сигурност му изгради доста добро самочувствие. В училище всички го уважаваха.Беше красавец и харизматичен.
Съблече  си тениската и се погледна в огледалото. Все още се чудеше защо тя го отблъсна. Досега не му се бе случвало. Но......тя беше различна, да, така беше. Госпожицата по биология му бе влязла в ума.
Влезе в банята и усърдно започна да се сапунисва. Затвори очи и си представи страстната им целувка на дивана. Накрая пусна ледено студена струя.
Не можа да заспи дълго  време. Взе телефона, остави го. Взе го отново, остави го отново. Обърна се на другата страна и неусетно  се унесе в блажен и похотлив сън със съученичката си Джансу.

# 677
  • Пловдив

Ovo je navodno slika sa seta Beyaz gece, snimanje prvog fragmanija, obratiti pažnju na djevojku sa tetovažom na lijevoj ruci

Може ли някои да направи точен превод.

Цитат
Това е преводът: Това е според сведенията снимки от набор Beyaz gece, записа първата серия, обърнете внимание на момичето с татуировка на лявата си ръка

# 678
Обърнахме внимание , ама какво от това. Тя другата е по интересна. По прическа и зъбатост прилича на Каролина. Wink
Явно и във филма ще  е с косми. Жалко...

Ибрахим хич не лош. Ама с проклетото Джансу как ще се нагаждат... newsm78
Другия ми е сладникъв.

# 679
  • Пловдив
Обърнахме внимание , ама какво от това. Тя другата е по интересна. По прическа и зъбатост прилича на Каролина. Wink
Явно и във филма ще  е с косми. Жалко...

Ибрахим хич не лош. Ама с проклетото Джансу как ще се нагаждат... newsm78
Другия ми е сладникъв.
Другия ми е сладникъв.
Цитат
Соколлу  също е манекен и бивш баскетболистл Не е нисък, а висок и строен. В момента се развежда!

# 680
  • Разград
За мен Ибрахим ми е позьор, защото прекалява със снимките си.

# 681
  • Пловдив
Цитат
Точно такъв и малко е нарцис!
За мен Ибрахим ми е позьор, защото прекалява със снимките си.

# 682
Добро утро, прекрасници!
image url upload
Ето, кой ни поднася кафе Wink

pic upload

Сезонче, браво мила  bouquet Сега те изчетох Rolling Eyes Със Славена може да спретнете един роман в две части-ти пиши за ученикът Алакурт и неговите любовни трепети, а Славенка(да не мисли, че съм забравила и не чакам) за зрелия, пораснал АЛАКУРТ Thinking

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 09:01 от cu4ito

# 683
Добро утро, прекрасници чаровници Hug Heart Eyes и.. чаровник Wink
Красива сряда с много усмивки, ви желая newsm51

Късметлийка си нашата Дженсу!
този път, с цели двама хубавци newsm10 и двамата много ми харесват!
Сезонче, дръж музата здраво и не я пускай, докато не довършиш историята
Славенче, ами твоята муза? не се ли върна от... newsm78 newsm78 Истанбул?

# 684
# 685
Здравейте  wavey, слънчева сряда ви пожелавам   Nature Sunny.

Сезонче, похвално мила  newsm10 , а дано по-често те навестява музата  newsm03.

И на мен ми е направило впечатление, че Ибрахим обича да се фотка насам натам photo.

А този Биркан, дали защото ролята му в "Курт Сеит и Шура" ми беше противна, нещо не съм му много фен на момчето.

Дамата в червено Heart Eyes.

# 686
  • София
ღϠ₡ღ"Бавно, бавно, човече, всяко нещо с времето си.
И сто ведра наведнъж да излее градинарят, плод ще има, когато дойде сезонът!"ღϠ₡ღ

Кабир

Hug Heart Eyes Hug Дружки добродушки  Hug Heart Eyes Hug и  Hug Heart Eyes Hug друшко добродушко  Hug Heart Eyes Hug
Когато е тихо тук, е тихо като в манастир.  Praynig пост,  Praynig пост и пак  Praynig пост.
Стихнели тази смиреност  ooooh! Вай...  ooooh! Страстта няма стихване  yes
Едни пишат, други фантазират, а за трети...  ooooh! Whistling не ми се мисле какви ги вършат без да казват  Embarassed тук  Wink
Ха, добър ви ден и спорна в жегата   bouquet
За похапване, че е едно такова обедно  Wink
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 12:57 от Margarita Червенокоса вещица

# 687
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет на всички момичета   Hug Heart Eyes Hug

Сезонче ЕВАЛА ДУША  Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51

Уникално четиво си ни сътворила  Naughty
За мен е истинско удоволствие изчета  прекрасна история за любовните трепети на ученика Алакурт със красавицата госпоИца Сезонова  newsm68 newsm68 newsm68

А сега хубав и спорен ден ви пожелавам  Hug

# 688
Марги, Диди, кой е душко добродушко? Söylesene artık lütfen!

# 689
  • near Sofia, Bulgaria
Привет и от мен  Hug
Сезонче, аферим, джанъм, ашколсун!  #Crazy То муза ли е, чудо ли?!  Embarassed Продължавай да следваш зова на перото!    bouquet Ние тук ще четем и ще въздишаме замечтано...  Heart Eyes
Нещо за охлаждане на страстите
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт