"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 32

• 41 447
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
2-ри сезон продължава от октомври 2015 по бТВ, ще бъде излъчен и 3-ти сезон веднага след 2-ри. Очаквайте го

# 736
Здравейте. Hug.........Hug
Има ли нова тема?

# 737
Новата тема, приготвена от Свет отдавна!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=868576.new#new

# 738
Дани мерси, не знаех(явно ми е убягнала от погледа, или съм забравила, че има линк за нея) и понеже сме на петдесета страница, и затова попитах.

# 739
Наде, затова сме екип. Беше ми драго и аз да дам някаква информация, по принцип само консумирам. Laughing Wink
Свет постна линка преди доста страници, затова ти е убягнала.

А относно трети сезон на Sila - аз мисля, че оригинални са само два. Но за БТВ няма значение, те си формират сезоните по собствено усмотрение.

# 740
Официално са 3 сезона. Първи май беше до към 38 оригинална серия. Там където Боран застреля Джихан. На следващатяа серия Джансу вече беше с доста тен от лятната си отпуска. Помня я с бялата рокля на свиждането в затвора при Боран - тъмна, черничка.. Laughing
А и с жълтата рокля, в деня на обявяването на Бедирхан за малък Ага също контраста тъмна кожа/ свежа дреха бе на преден план.

Битиви ще пуснат докрай епизодите. Тоест около 40 дни.
Отивам в Новата тема.

# 741
Наде, затова сме екип. Беше ми драго и аз да дам някаква информация, по принцип само консумирам. Laughing Wink
Свет постна линка преди доста страници, затова ти е убягнала.

А относно трети сезон на Sila - аз мисля, че оригинални са само два. Но за БТВ няма значение, те си формират сезоните по собствено усмотрение.

Ако се бъркам ми кажете но мисля че сезоните са три - третия е само четири серии  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 742
Момичета, сигурно сте прави. В IMDb ги дават три сезона, в друг турски сайт, ама сега не мога да го намеря, два.  В Уикипедията ги дават три.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 15:01 от Дданни

# 743
  • Разград
Момичета, сигурно сте прави. В IMDb ги дават три сезона, в друг турски сайт, ама сега не мога да го намеря, два.  В Уикипедията ги дават три.

По излъчване на сериите са три сезона, но сериала е обявен че е 2 сезона. Последните 4 епизода са били заснети още юни месец, но телевизията е взела решение да ги излъчи есента. В едно от своите интервюта МАА казва че дори и на майка си не е казал какъв е финала на сериала.

# 744
  • Разград

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 17:45 от vania_e

Общи условия

Активация на акаунт