"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 32

• 41 452
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Hoş geldin, Вили!

# 706
Здарвейте прекрасници чаровници Heart Eyes Hug Ииииииии.. Г-н. Чаровник  Wink
 Сезони, само ти си за наш Мемет!
 Сега излизам!!
ще ви чета, като се върна!
чаоо Heart Eyes

# 707
Вили Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hugдобре завърнала се newsm03 newsm03 newsm51

Instagram ve Twitter kullanmıyor ben olduğumu düşünüp takip eden arkadaşlar varsa bilgisi olsun

Преди минути на профила във фейса, моля някой да го преведе Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 19:53 от cu4ito

# 708
....не знам какво пише, но усещам, че на човека му писна от спекулации - и ще вземе да излезе много по-свестен, отколкото го мислим!  както беше писала мисля Ваня или Сезони - здраво стъпил на земята и не се занимава с Туитъри и др. под 

# 709
А по този повод - да и на мен най-ми харесва тази от сестрите му дето има 2 -ма сина - някой беше писал по-рано...

# 710
  • София
Instagram ve Twitter kullanmıyor ben olduğumu düşünüp takip eden arkadaşlar varsa bilgisi olsun
Не ползвам Instagram и Twitter, за да получавате информация. Ако имате приятели, които си мислят, че аз ги следвам.

Цвети, En Güzel Türk Aktörler почти веднага го превежда на английски  Wink

# 711
  • Пловдив
Вили Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hugдобре завърнала се newsm03 newsm03 newsm51

Преди минути на профила във фейса, моля някой да го преведе Praynig Praynig Praynig
Цитат
Здравейте, сега отварям и чета от тук . Общо взето казва да знаем и предупредим и приятелите си, че не ползва Инстаграм и Туитър.

# 712
Мерси, Хортензия и Марги  Laughing  chef Не ползва такива заготовки! 

# 713
  • Пловдив
Здравейте хубавици-умници!  newsm51 newsm51 Днес не можах да влеза в темата, но съм приятно изненадана от активността ви. Страхотни стееее newsm68 newsm68 newsm68е!!!!! Развам се да бъда с вас! То са романи, то е разследване на родата Алакурт, то са закуски, обяди и вечери! Браво! Смях се от сърце и ви се радвам най-искрено!!! Много сте добриииии! newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 714
Харесва ми, че най после дава пояснение по профилите си.  Браво Алакурт! 
Масовата социална мрежа Фейсбук му е достатъчна.

... Докато пътуваше с метрото, Селин усещаше че днес няма да има настроение. Женския закон -Ако днес нямам настроение, значи трябва да го разваля на всички я изпълни с всичка сила.
Да, днес ще натрия носа на този млад самохвалко. Казано - сторено!

Алакурт нямаше търпение да види изражението на госпожицата по биология.  Беше се облякъл  в бяла риза и сложил слънчевите очила, наподобяващи бъбречета. Жените го харесваха с тях.

Денят тепърва предстоеше и за двамата.....

# 715
А по този повод - да и на мен най-ми харесва тази от сестрите му дето има 2 -ма сина - някой беше писал по-рано...

Аз, писах Принкс!
Най много си прилича с наш Мехмет

# 716
Марги, Хортензия мерси Hug
Ен гюзел не беше реагирала до 15 минута hahaha

Най-накрая да  отговори направо, сега чакаме актуални снимки bowuu

# 717
Браво, Диди! И аз мисля като тебе -най-си прилича с Мехмет и скромна и така...добричка ми изглежда жената!  И не се развява из социалните мрежи, но пък отгледала 2 сина.  Но, той и Мехмет, ето колко време си кри Каролина. Тоя човек и деца ще направи и отгледа и хич няма да разберем, ми се струва. 

Аз, писах Принкс!
[/quote]

# 718
  • София
И не се развява из социалните мрежи, но пък отгледала 2 сина. 
Скрит текст:
Браво, Диди! И аз мисля като тебе -най-си прилича с Мехмет и скромна и така...добричка ми изглежда жената!  Но, той и Мехмет, ето колко време си кри Каролина. Тоя човек и деца ще направи и отгледа и хич няма да разберем, ми се струва. 

Аз, писах Принкс!
Prinx, много си е активна в соц. мрежата Nurten, но просто е с фамилията на съпруга си. Nurten и Nilgün са хубави. Двете имат прилика с Мехмет. Другите тримца приличат на мама.

# 719
Здравейте хубавици-умници!  newsm51 newsm51 Днес не можах да влеза в темата, но съм приятно изненадана от активността ви. Страхотни стееее newsm68 newsm68 newsm68е!!!!! Развам се да бъда с вас! То са романи, то е разследване на родата Алакурт, то са закуски, обяди и вечери! Браво! Смях се от сърце и ви се радвам най-искрено!!! Много сте добриииии! newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
И аз това казвам.

Общи условия

Активация на акаунт