Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-популярните забележителности и дейности в Занзибар?
Как мога да стигна до резерватите за животни, докато съм на остров Занзибар?
Какви са цените на екскурзиите в Занзибар?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-популярните забележителности и дейности в Занзибар?
-
Как мога да стигна до резерватите за животни, докато съм на остров Занзибар?
-
Какви са цените на екскурзиите в Занзибар?
-
Какви са отзивите на други гости за хотелите и курортите в Занзибар?
-
Какви са препоръките за ваксини и превенция на комари в Занзибар?

Здравей Pina , преди 2 години бяхме в Занзибар , хотел Neptune Pwani Beach Resort & Spa / Виж си го в гугъл / . На източното крайбреже е и отливите си се виждат . Няколко пъти ходихме до прибоя в далечината , океана се отдръпва и всички туристи тръгвахме с местните "гидове" към прибоя. Водата е до глезените. И веднъж вървейки с 3-ма гидове от местните , гледайки да си изкарат по някой долар видяхме как единият се наведе и взе някакво ракообразно с бодли и каза "Това "Но проблем" . След малко се наведе и в една друга локва взе друго пак такова бодливо и показвайки ни го каза "Това "медицин проблем" , с една дума е алергично. Пак вървяхме и видя нещо с едни дълги бодли и си свали шапката и го загреба от водата и каза " Че ако го пипнеш това - оставаш в Занзибар. Смисъла бе, че е отровно и силно токсично и докато ти се окаже мед. помощ си си отишъл. Така, че благодаря на тогавашните "БГ мами" и изчетох всичко и си носихме аква обувки . Не знаеш на какво може да стъпиш в океана. Не знам как се качват снимки иначе ще ви покажа нагледно всичко това. В Занзибар медицинските услуги са изключително скъпи !!!! Бях чела , че за една интервенция със спринцовка + преглед към 800 долара !! Носете си лекарства !
Това няма проблем да го пипаш, на предната снимка е второто - алергичното . Но по добре да не ги пипате .
Много , много е красиво , но дано е запазен чарът , защото сега всичко е юруш за там и Малдвите . Това момче , със сандали от автомобилна гума ??? ни бе гид няколко пъти до прибоя.