Песен за огън и лед 21 There is a tool for every task, and a task for every tool

• 52 867
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Какво значи Старките не заслужават, пък Ланистърите гадняри?
Глупостта и сляпото следване на принципи, хич не е проблемче мдаааа  Laughing
Майстер Лувин е отговорен за едно 90% от случилото се на Старките, само дето сивата мишка минава някак между капките.

# 511
Под попиляване на Старките имам предвид малките Старк и отнемането на родовия им замък и властта над Севера.
Джайм,Церсей и Тирион са възрастни хора и носят отговорност за действията си или бездействията си.Тивин го уби друг Ланистър.Джофри не го уби Старк.Мирцела и Томен все още са живи - за тях ще ми е много мъчно,ако предсказанието се окаже вярно.Ланиспорт и властта над Запада все още  е на Ланистър.
Колкото до майстерите - те нали всички са еднакви и си играят някаква тяхна игра.

# 512
  • Варна
На мен ми бяха интересни просто паралелите.
Бтв, Роб също не го уби Ланистър. Там Фрей свършиха работата, барабар с Болтън. Ако ще гледаме кой е директния извършител де. При Джофрито баба Олена свърши работата, но също друг даде подтика.
И колко ли още не знаем... айде да излиза 6та, че вече...

# 513
Какво значение има кой кого е убил? За мен е важно, че героят е мъртъв и повече няма да го видим. Единственият, за който съм сигурна, че на никого няма да му е мъчно е Джофри.

# 514
За мен пък трябва някаква справедливост и възмездие  Crossing Arms.Надявам се чичо да удовлетвори някой от исканията на феновете  Thinking
Слагам всички Ланистъри под общ знаменател,защото Тирион не е от тях и според мен ще язди единия дракон.За Старките отдавна съм си казала предпочитанията  Heart Eyes.Вярвам в мантрата че всеки получава това което е заслужил  Peace

# 515
За мен пък трябва някаква справедливост и възмездие  Crossing Arms.Надявам се чичо да удовлетвори някой от исканията на феновете  Thinking

Оооо абсолютно, искам пълно прочистване на Вестерос от хората  Party

# 516
Е ти пък,няма ли да ми оставиш някой Старк/Таргериан на дракон  Joy
Нямах в предвид да умрат,по скоро да израснат и оценят и поправят грешките си(говоря за Джайм).Виж на Рамзито само хубави неща му пожелавам  Twisted Evil

# 517
Къде остави справедливостта и възмездието за Горските чеда и Великаните, питам те аз?
Или всички или нищо не правим

# 518
Джонката ще ги обедини и приобщи(ако/колкото са останали)  Hug

# 519
Именно, като едно главно зомби  hahaha hahaha hahaha

# 520
Джофри е мъртъв, ако и Рамзи умре от човешка ръка (не от бял бродник) ми стига възмездието.
Освен ако Джон не е ББ вече Simple Smile
Ако горските чада победят... побеждава и Бран.
Пак ще има един Старк накрая.

П.П.
Само на мен ли няма да ми е мъчно ако умре Денерис?

# 521
Хибрит/микс от същества,важното е да има нормален край,да не вземе да ни остави с ледников период и 1-2 дракона за цвят....Очаквайте продължение след 100 години,като дойде пролетта  hahaha
Колко беше най дългата зима,едно поколение пишеше в Историята,колко са това 50 години,дали вярно ще доживеят по възрастните пролетта?Май не съм засичала да сте обсъждали вероятността,това да е последната зима,в смисъл ако успеят да победят ББ,да няма повече зима?(е и глобалното затопляне предстои   Joy).
О Дени и аз мога да я прежаля,нали драконите ще останат след нея,тъкмо се освобождава още едно място за ездач  Joy.Ама грам не ми се вярва  Party

# 522
Според мен зима ще има и в бъдеще, независимо от това дали ще победят ББ.  А и последната книга нали е със заглавие "Надежда за пролет" (дано не бъркам нещо), което означава, че все пак на хората им остава някаква надежда.
И Бран не е последния Старк, а Рикон. Сигурна съм, че той ще изиграе някаква роля и ще стане ако не Крал на Севера, то поне Владетел на Зимен хребет. Според мен той ще управлява Севера и ще гарантира сигурността на Вестерос от ББ, които едва ли ще изчезнат завинаги, просто ще се кротнат за някое хилядолетие....
Всичко е кръговрат и трябва да има баланс - добро - зло....

# 523
Еми да хората остават на Есос, между ББ на Вестерос и драконите на Сотирос...
Между чука и наковалнята така да се каже.
И после ще ги изпапкат и там  Twisted Evil

# 524
И Бран не е последния Старк, а Рикон. Сигурна съм, че той ще изиграе някаква роля и ще стане ако не Крал на Севера, то поне Владетел на Зимен хребет.
Аз говорех за сценарий, в който всички хора (включително Рикон) умират и остават чедата... най-вероятно поне Бран ще остане с тях.

Общи условия

Активация на акаунт