Бригада в Англия

• 1 731
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте , интересувам се дали някой е излизал на бригада в Англия с фирма ibc student exchange или с друга коректна фирма за работа в чужбина.Мненията които намирам са доста стари , от преди няколко години , ще се радвам да споделите мнение по темата.
Поздрави.

# 1
  • Бургас
Ако ще береш ягоди те съветвам да си помислиш много добре,преди време ходи бившият ми съпруг,а скоро и много добра приятелка със съпруга си,всички се върнаха предсрочно,няма да забравя как бившият ми съпруг звънеше всеки ден да се оплаче,че калта била до колене,как постоянно ръмяло,как живеели по 4 души във фургон,тоалетната била далеч,банята била постоянно заета,водили ги с автобуси в града да пзарят,едва ли не под строй  и т.н.,когато се върнаха приятелката ми и съпругът и казаха,че били в подобни условия,всъщност те стояха няколко седмици и после приятелката ми дълго пи успокоителни,каза,че са и се разбили нервите там.

# 2
  • Cavan, Ireland
Ако е за 2-3 месеца да се изкара някой лев, ще се преживее спането с други хора и пазаруването един път в седмица...нали все пак отиват да събират не са харчат. Не съм много убедена, че работата е за всеки. Наведен сима ти часове дневно си е чиста агония за мен. По-добре някъде опеър в някое семейство.

# 3
Лошото на бригадите  е, че трябва да изтеглиш заем преди да заминеш,а после не е  сигурно, че ще можеш да възстановиш парите. Като добавим и къртовският труд, които се полага там ...
Просто не си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт