Отговори
# 300
  • вкъщи
Здравейте! Току що научих, че на майка ми при профилактичен преглед са и открили множество образувания в яйчниците. Според 2 лекарски мнения се налага отстраняване. Туморните маркери са в норма. Още ми е пълен хаос в главата, но на първо време искам да знам възможно ли е да е рак на яйчниците при добри резултати на туморните маркери. В матката видяли малък миомен възел. Майка няма никакви оплаквания, без цикъл е от няколко години, цитонамазката и е 2 група.
Сега търсим наистина добър специалист  от София или Варна за мнение, лечение и операция.
Много ви моля, отговорете ми, че не знам накъде да се насочим. Трябват ни имена и координати на онко гинеколози и хирурзи.
Благодаря предварително!

# 301
лелка на първа страница има координати, но можете да отидете при Дянкова или Ганчева, също при Ковачев от ВМА , където знам за последните изброени че не се чака много за часове както е при Карагьозов , успех! bouquet

# 302
Мога да препоръчам моя лекар в Стара Загора , онколог и хирург , светило в гинекологията.Горещо ви го препоръчвам!
- Стефан Бузалов ето и линк http://dr-buzalov.com/  

Здравейте! Току що научих, че на майка ми при профилактичен преглед са и открили множество образувания в яйчниците. Според 2 лекарски мнения се налага отстраняване. Туморните маркери са в норма. Още ми е пълен хаос в главата, но на първо време искам да знам възможно ли е да е рак на яйчниците при добри резултати на туморните маркери. В матката видяли малък миомен възел. Майка няма никакви оплаквания, без цикъл е от няколко години, цитонамазката и е 2 група.
Сега търсим наистина добър специалист  от София или Варна за мнение, лечение и операция.
Много ви моля, отговорете ми, че не знам накъде да се насочим. Трябват ни имена и координати на онко гинеколози и хирурзи.
Благодаря предварително!

# 303
Момичета, правих отново цитонамазка. Предната беше 2Б и Цин 1, сега излезе пак 2Б - "Левкоцити, еритроцити, паракератотични клетки и отделни ануклеарни сквами" .  Наличие на клетки  от трансформационната зона. Sad
Отрицателни високорисковите ЧПВ.
Моля ви за мнение. 

# 304
  • Wolwedans
Момичета, правих отново цитонамазка. Предната беше 2Б и Цин 1, сега излезе пак 2Б - "Левкоцити, еритроцити, паракератотични клетки и отделни ануклеарни сквами" .  Наличие на клетки  от трансформационната зона. Sad
Моля ви за мнение. 
Не виждам нищо притеснително в тази цитология. Peace

# 305
Моля ви за мнение. 
Не виждам нищо притеснително в тази цитология. Peace

Благодаря ти.  Hug
Да, така каза и АГ-то, вярвам му, но исках да разбера повече за тези клетки, защото е препоръчително след 6 месеца отново. Не, че напоследък не правя през 3 месеца... Не намерих нищо в литературата, обаче..
паракератотични клетки- не са ли притеснителни?

# 306
Nia_Nia_Nia - Мисля че не са притеснителни, някъде прочетох че са в следствие от възпалителен процес  и е добре да се проследяват , щом ЧПВ е отрицателно е  супер  Hug

# 307
  • София
А на колпскоп гледа ли те? Защото аз със същия резултат бях с биопсия ЦИН 1 и ме гориха.

# 308
Дадос  Hug

Не, не ме гледа. Може да направя един колпоскоп... ЦИН 1 и горене? Не се ли прибягва до това от ЦИН 2 нагоре?  Rolling Eyes

# 309
  • София
Доколкото знам ЦИН 2 вече е за конизация.
Станков ми препоръча горенето и аз се съгласих.

# 310
  • София
Моите резултати излязоха Peace В петък ми се обади сестрата на Ганчева,няма нищо при мен  newsm44 newsm44
В понеделник ще вървя да си взема епокризата и да питам Ганчева,лазера отпада ли при това положение...би трябвало де..че имам час за Карагьозов за 19-ти.Знаете ли,дали мога да го предотстъпя на някой въпросния час?!?

# 311
  • София
Момичета излезе и моята течно-базирана цитонамазка.Резултаът е :Левкоцити,реактивни промени,паракератотични клетки.НЕ_НЕОПЛАСТИЧНИ НАХОДКИ.Реактивни промени свързани с възпалиние.ПАП 2б "Обикновената цитонамазка беше ПАП3а.Надявам се Ганчева да ми обясни по-подробно.

# 312
Здравейте момичета,имам час при д-р Горчев в Плевен за 03.11. , който няма да ползвам. Ако някоя от вас желае, мога да и го преотстъпя.

# 313
  • Buffyworld
Момичета излезе и моята течно-базирана цитонамазка.Резултаът е :Левкоцити,реактивни промени,паракератотични клетки.НЕ_НЕОПЛАСТИЧНИ НАХОДКИ.Реактивни промени свързани с възпалиние.ПАП 2б "Обикновената цитонамазка беше ПАП3а.Надявам се Ганчева да ми обясни по-подробно.

HugДоколкото мога да те успокоя , от моя доктор знам, че -  не - неопластични находки / или клетки / , означава , че няма ракови клетки, което е добре. И на моята цитонамазка така пишеше. Но щом ти пише "възпаление ", сигурно ще те лекуват с нещо. На мен ми бяха изписали " Макмирор комплекс " .

# 314
  • София
Момичета,някой запознат ли е с болестите на щитовидната жлеза и по-точно Хашимото-то,все си мисля,че тези възпаления имат връзка Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт