Отговори
# 60
Момичета, един леко страничен въпрос от цитонамазките имам.
Другата седмица отиваме на море, от месец вече пия пробиотик с цел да не хвана гъбички и още нещо. Друго трябва ли да правя? Ганчева ми каза на 8-ми ден една глобула Залаин вагинално, но нещо не ми се ще да тека по морето  Sick
Идеи?

# 61
  • София
Другата седмица отиваме на море, от месец вече пия пробиотик с цел да не хвана гъбички и още нещо. Друго трябва ли да правя? Ганчева ми каза на 8-ми ден една глобула Залаин вагинално, но нещо не ми се ще да тека по морето  Sick
Идеи?

Не ходи на българското море Wink
Без майтап след почивка в Гърция никога не съм имала подобни проблеми.

# 62
Какъв пробиотик пиете?  Че и аз заминавам на море др седмица и се чудя какво до правя Grinning
Идеи?

# 63
  • София
Аз пък никога не съм имала проблем след морето изобщо. Не съм ползвала и нищо превантивно.

# 64
Не отивам на нашето море. В Анталия отивам  Heart Eyes
Пия Лактофлор опти 6, редувам с пробиен и биобаланс - по 10 дни от вид примерно  Crazy

# 65
  • София
Не отивам на нашето море. В Анталия отивам  Heart Eyes
Пия Лактофлор опти 6, редувам с пробиен и биобаланс - по 10 дни от вид примерно  Crazy

Не влизай в басейни и вярвам, че ще се върнеш без досадни придружители Wink

# 66
  • Buffyworld
Момичета, и аз имам един странен въпрос - при мен излязоха типизациите - слава богу - всичко ми е отрицателно за видовете вируси ЧПВ . Толкова много се бях притеснила. НО ! Все пак цитонамазката ми е втора "С " група . Пише и възпаление .... Та се чудех - само ЧПВ ли предизвиква възпаление на шийката ? И какво да лекувам сега, като всичко пише, че е отрицателно ? Тоест, как се лекува, с какви лекарства ? Чак след една седмица съм при доктора и много ми е притеснено.  Tired

# 67
Не отивам на нашето море. В Анталия отивам  Heart Eyes
Тъкмо щях да пиша да не ходиш на Лозенец  hahaha
За басейните подкрепям, по-далеч от тях за да ти е мирна главата.

# 68
Не съм фенка на басейни по принцип, падам си малко гнуслива  Embarassed

# 69
  • Бургас
Здравейте момичета! Hug
Включвам се отново,но този път по-адекватно.
Вчера ми излязоха резултатите от ЧПВ профилирането.Нямам я тази гадост,нямам и останалите-уреяплазма,микоплазма и хламидии.Сега,като разбрахме,че всичко е чисто,следва колпоскоп в понеделник да видим какво става там.
Можете ли да ме посъветвате,ако дай боже АГ-то не види подозрителни участъци,да поискам ли все пак биопсия?Аз мисля да я направим и да свърша всичко до край!
Побърках се тази седмица!Изчетох всичко де що има по темата и всички стари теми.Вече ви познавам задочно повечето. Hug
Искам да ви благодаря,че толкова човешки откликнахте на въпросите ми! Heart Eyes
Можехте и с пълно право да кажете "абе,чети бе,жена!Всичко е обяснено в началото,няма да повтаряме по сто пъти."
Вярвайте ми четях,а мозъкът ми отказваше да възприема.Буквите се размазваха и сано една паника ме беше стиснала за гърлото,за главата.Пълен блокаж!
В този случай вашата човещина и подадена ръка свършиха чудо!
Благодаря и на момичетата,които ми писаха на ЛС с повече инфо. Hug
В понеделник ще е другия решаващ ден!Дано и там няма изменения,но дори да да има,според прочетеното,мога да очаквам най-много ин ситу,защото ако е по-тежка дисплазията,би трябвало ПАП да е 4 група,а не 3а като при мен.
Откъде ги намериха тези койлоцити,като нямам чпв? newsm78
Четох и за други такива случаи преди мен.Лекарката ми обясни,че е възможно,но в статиите пишат друго.
Хубав ден желая на всички и пак ще пиша!
Късмет и само добри вести в темата,дай Боже! Praynig

# 70
  • Buffyworld
Slavka70  Hug

И при мен е същото - нямам ЧПВ, няма уреаплазми, микоплазми, каквото и да означава това и хламидии. Нищо ! А въпреки това на цитонамзката излезе Втора група " С" , тоест , възпаление.  Откъде ? Аз лично, ако бях на твое място не бих си правила биопсия, ако всичко е наред на колпоскопа. На мен са ми правили, беше абсолютно ненужно , и ужасно болеше. Не бих си направила, ако наистина не трябва.

# 71
Койлоцитите по принцип "изскачат" при ЧПВ. Странно наистина.

# 72
  • София
И моите ЧПВ са отрицателни, а бях с ЦИН 1 и койлоцити

# 73
С група 3Д-4 нямах дори CIN  newsm78
Медицината не е 2+ 2  Peace
Славка, ако колпоскопа е чист, аз не бих правила биопсия. Лично аз.

# 74
  • София
А ако проблемът е в канала тогава как се разбира? В повечето случаи колпоскопът е чист.

Общи условия

Активация на акаунт