Отговори
# 150
И ние стaвaме в интервaлa 7-8ч. и към 10ч. обикновено сме вече нaвън (a той нaвън не спи  ooooh! дa не изпусне случaйно нещо), тa чaк кaто се приберем и обядвa и го слaгaм, и 3 1/2 - 4ч. не му мърдaт! Той сaм кaто че ли си нaпрaви съня веднъж дневно, но си го взимa двойно  Thinking

# 151
И ние последно спахме цяла нощ като беше на 4-5 месеца  вече загубих надежда за нормален сън близко бъдеще.
Нещо почвам да се плаша по тези детски площадки.Или трябва да пия нещо успокоително за нервите или да не ходя  Mr. Green.Доста пъти вече по-големи деца на 2-3 г. бутат бебето,удрят го,а родителите им се правят,че не забелязват.
Днес една баба няколко пъти нежно помоли внучето си да не удря и бута моето и да не му бърка в очите,но не се и мръдна да го помести от там.Аз още при първо виждане,че детето ми прави нещо неприятно или дразнещо за другите му правя забележка или го прибирам,но явно другите не мислят като мен.

# 152
За онези, които ги интересуват яслите - пуснали са още места за нашия набор. Астинед, има в Младост! Успех с класиранията, при нас надали ще се получи пак.

И като съм на тема ясли - дребния днес се е бушонирал в яслата. До тук добре - ама тия защо не са казали на мм как се е бушонирал! Ние предполагаме как е успял, но все пак да бяха казали.

Редактирам - май не се е бушонирал в яслата, ами сутринта се фрасна с една количка. Но не обърнахме много внимание, защото бързо му мина. И сега - шок Simple Smile

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 19:44 от danny_p

# 153
Хайде да се обадя от коневръза по темата с яслите - късмет и успех на Астинед, знам, че й е важно!!!

# 154
  • София
Привет! Днес по обед бяхме в движение с Миа в колата, количката и т.н. и я изпуснах да заспи. Поспа половин час и после със зор в 16ч. Обикновено заспива за около 5мин. Този път си беше голям зор, въртене, бъркане в очите на мама...  #Cussing out Затова повече не я правя аз тази грешка - приключваме със сутрешния сън, ако ще да слизам от колата и на ръце да я нося!  Crossing Arms

И аз имам някакъв психологически проблем с градинките този път. Дано ми мине, че детето ще стане диво...  Joy Тя като види дечица и пищи от кеф, ходи при тях, гледа ги с ококорени очички и иска да си играят. Засега агресия от децата не съм срещнала, ама много сърдити родители...  ooooh!

Момичета в София, кога започвате държавната ДК? От утре или от 7-ми? Нещо ми се губи при нас какво ми казаха и не знам утре дали да ходя или не.

# 155
На мен за държавната ми казаха да звънна на 01.09. да ми кажат дали сме приети  Shocked и че от първи до трети продават купоните. Така че явно тези дни няма да има папо. Но може би е различно в различните кухни, не знам ...

# 156
Юхууу ще ходим на държавна кухня  Party
То още не знам да се радвам ли де, ще видим дали ще я яде  Thinking
Desimira - казаха, че от 07.09. почват  Peace
Вчерашния режим без сутрешно спане - обядване с полузаспиване на стола, заспиване в 2 и ставане в 5 - май е добре. А сутринта спа до 8,30 (не без будене разбира се  Joy), така че днес може и да не заспи, докато яде  hahaha
Засега съм доволна, да видим докога  Thinking
Хайде честит септември - започва се с мисълта за зима и стоене вкъщи, бляк  Sick

# 157
  • Точно където трябва
И преди бях питала, но никой не ми отговори - какво е по-различна частната кухня от държавната?
Депресирам се само като си помисля за зима. Въпреки, че и цяло лято не излизахме пък заради жегите.

# 158
Аз съм чувала за държавната, че била най-хубава. Не знам дали е така. Но според мен има най-голям контрол. На моя приятелка майката работи в една такава и знам колко усилия й коства да направи меню, и състав, и всичко.

# 159
Освен,че е по-евтина и то значително друга  разлика едва ли има.Взимала съм от Ян Бибиян-основните набухани с брашно,десертите нишестета с нещо си не ме очароваха.Взимах малко и от държавната и тя не беше първа хубост,а и с тия буркани всеки ден е много досадно.
Мисля пак да се пробвам с държавната,че както е злояд поне да не ме е яд като изхвърлям.
Много претенциозни тия лъвове бре..не ще да яде бисквити на парченца в бисквитена торта та трябваше да я пасирам  Rolling Eyes,но иначе всеки боклук от земята е вкусен и изяден на секундата.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2015, 12:12 от AniMM

# 160
Дааа, и аз много се чудя как може камъните да са му вкусни, обаче манджата не!

Днес ми се събуди в 6.30 сутринта и не искаше да спи повече. Сигурно пак няма да спи преди обяд в яслата...луда работа. Ще мине и този период, но докато мине...

# 161
  • Пловдив/София
Аз предпочитам държавна, защото е много по-удобно в бурканче, на частната опаковките ако го отворя навън, после трябва да хвърля, всичко се разлива. А той никога не го изяжда наведнъж. Обаче при нас записването ни е далеч, после това с бурканите и взимането в определен час ме натоварва. И че не може ден за ден, а за цял месец.  Предпочитам си частната, да избирам меню и да решавам ден за ден дали искам. Сега съм взела без десерт че както в началото ядеше само тях, сега не иска и да ги опита

Днес спа 2.20 часа на обяд, за нас това е постижение. Досега максимум 1.40 ми е правил.Приспах го на спалнята и сложих възглавнуца,но като го чух, че е буден докато отида той си беше слязал сам на земята. Скоро май няма да ни трябва кошара Simple Smile) Днес ще е само на едно спане явно.

Аз пък да ви успокоя, че ние чак сега започнахме да виждаме повече сън. До годинката само 2 пъти беше спал цяла нощ. Сега редовно спи от 21.30 до 6. Е тази нощ не де,ама се случва все по-често. Има надежда!

# 162
Ние взимаме от Вълшебник и за сега съм много доволна. Поръчвам му ден за ден по телефона, оставям 5лв под изтривалката и като се събудим храната ни е пред вратата 😀

# 163
Здравейте мами, исках да ви попитам давате ли вече на децата си да се хранят сами с лъжичка, (поне да се опитват да се хранят, де Simple Smile) и докъде сте стигнали с това умение? Успяват ли нещо да сложат в устата си; изобщо знаят ли за какво да използват лъжицата или само си чукат с нея по масата и я използват не по предназначение?

# 164
Това с 5 лв. под изтривалката е много яко  Laughing
Qncheto не знам дали си виждаш лентичката в подписа, но казва, че терминът за раждане е преди 355 дни  Sunglasses
Аз ходя да си я вземам храната, на 5 мин. ми е от вкъщи. Яслата с държавната също ми е на толкова. Дразни ме само факта, че е на обяд точно и нито преди обед да мръднем някъде, нито следобед, че пък да спи  #2gunfire Ама ще го преживея някак си, ще видим точно как.
Сега съм в размисъл как точно да му организирам храненето на морето   newsm78 Ще бъдем на каравани и няма да се стои вътре да готвя по 2 пъти не ден. Засега съм измислила да сваря различни видове месо и да ги замразя на порцийки. Другото още не съм го измислила  hahaha Но пък имам още няколко дни и събирам предложения, ако някой има такива  Peace
За лъжицата - о да, знае какво да прави с нея, мушка си я директно в устата - давам му я винаги като свърши с яденето, бърка в празната купичка и после носи в устата, но винаги лъжицата е наобратно. Затова както бях писала по-нагоре, исках да му купя от онези изкривениет лъжици, ще се опитам да намеря снимка да покажа, но още не съм намерила да я видя на живо...
Нещо такова
http://www.minimod.bg/10365/babyono-%D0%BB%D1%8A%D0%B6%D0%B8%D1% … D1%80%D0%BE%D1%8F

Общи условия

Активация на акаунт