Отговори
# 135
Дани, напълно права си, и аз така смятам да действам....ама туй шубето си е голям страх  hahaha

# 136
За ваксините аз също не чета конспирации, не искам да се натпварвам психически.
Водихме малкия днес в токуда на спешния център, прегледаха го, пуснаха изследване и казаха, че имал зачервено гърло и сигурно е вирусна инфекция. Изписаха ни само сироп за кашлица.
Но сега му гледам резултатите и виждам, левкоцитите са понижени 4.2 при долна граница 6.0?
Док каза, че било нормално

# 137
  • София
Един тон инфо изчетох за имунизациите и си ме е шубе. Десимира, какво да очакваме от шарките? Защо лоши спомени?
Близнаците до тази ваксина не бяха боледували и след нея единия се разболя за първи път с кашлици, сополи, АБ (първия от двата в живота му...). Затова имам лоши спомени, но тогава ваксините бяха други, сега трябва да са по-леки, нали са умъртвени. Дано! Пък и вече съм попретръпнала на детски болести, тогава не бях.

# 138
Ами не мога да не ви кажа, че да първи път от сигурно половин година, спахме цяла нощ  Party Легна в 10, в 6.45 се събуди и го взех при мен и спа да 8.
О, чудо! Значи можело  Sunglasses

# 139
Петрова, и ние спахме тази нощ без традиционното будене, за да дойде при нас ..... от 9.30 до 7 и малко......newsm78

# 140
Значи е нещо от пълнолунието  Joy
Да не взема да се надявам, че ще се случи пак скоро ...

# 141
Айде сега, точно надеждата ни крепи посреднощ Simple Smile Дано се повтори, че и потрети. ....

# 142
Ах, как ви завиждам. Ние за последните 7 месеца сме спали цяла нощ само веднъж, но това беше преди мноооого време. Нещо и съня през деня намаля и то без да се криви за сън към 7-8. Сега трамбова с колата из целия апартамент и хапва боровинки. Да не обяснявам колко е омазана...
Днес едни приятели се похвалиха, че детето им на година и 10 месеца вече се е отказал от памперсите. Не мога да си представя след 9 месеца и на нас да ни се случи.

# 143
Хубaви покaни нaистинa, aмa сигурно и ценaтa им е много хубaвa Wink

# 144
Good girl, дай ги тия покани да ги видим Simple Smile)))

Имало е нещо сънно тази нощ, дребния при баща ми е спал само с едно събуждане за кратко до 8 сутринта - това не се е случвало от две седмици.... Дано се задържи тенденцията Simple Smile

# 145
Ами, момичета, вашите мъници минаха годинката и дават сигнал , че вече са големи  Party ще се повтори, че и затвърди НЕбуденето Hug айде и нас да ни сполети по някое време  Mr. Green

# 146
Aми не беше ли пуснaл някой линк нa стрaницa с покaни?!? Aмa и aз къде съм гледaлa, кaкво съм гледaлa Grinning, aмa нaли писaх от телефонa, тa ...

# 147
Ами, момичета, вашите мъници минаха годинката и дават сигнал , че вече са големи  Party ще се повтори, че и затвърди НЕбуденето Hug айде и нас да ни сполети по някое време  Mr. Green

Е хайде дано се случи наистина  Praynig
Ние веднъж ставахме тази нощ, ама и не беше ял супичка за вечеря, че много късно яде следобедното и реших да не го тъпча.
Вчера беше ден първи от плана ми да не спи сутрин - стана в 8. Към 12,30 за малко да заспи в колата, добре, че разстояието беше късо. После докато обядваше пак беше забавил реакциите, но към 2,40 се прибрахме и заспа. И след един час - жесток рев, 30 мин. без да можем да го успокоим по никакъв начин  Shocked После спря, ММ го поразходи из къщи, и пак заспа за ас и половина. Беше ял наобед за първи път агнешко в супа от кухнята, и може би не му е подействало добре  newsm78
Днес стана пак към 8, да видим докога ще издържи, така май и през нощта спи по-добре, не се върти толкова като преди, доста спокойно беше снощи  Party

# 148
Петрова, дребния като стане към 8 и не спи сутрешен сън, го слагам да спи най-късно в 1 часа, заспивал ми е и в 12.30. Та 2.30 е доста късно, може да се е преуморил.

И на мен дребния тази нощ ми се буди няколко пъти, като се събуди и писне и му казвам "хайде лягай да спиш" и той ляга, гушва одеалото и заспива. Ама през половин час! Накрая налях малко мляко и заспа окончателно. Май сме в период, 55та седмица в пълна сила. Не иска да стои самичък и да си играе - а преди играеше сам по петнадесетина минути - половин час, нямаше грижи. Иначе вчера се пусна и не се усети, направи три крачки, усети се и се олюля, но приближава прохождането. Не знам да се радвам ли Simple Smile Simple Smile

Good_girl, не съм видяла покани? newsm78 може и аз да съм се отплеснала нещо Simple Smile

# 149
Беба става в интервала 7-8, до 12.30 сигурно ще издържи, но в крайна сметка реших да си спи. Няма защо да го мъча детето. Всичкият сън до сега сама е регулирала, ще стисна зъби сама да мине на един сън дневно....и сама да спре сутрешното мляко. Мн е куц периодът, някакъв преходен, ама и това ще отмине....

Общи условия

Активация на акаунт