И заради кратко сутрешно спане да ми реве после цял ден - не искам да си го причинявам. Идеята ми е да спи мааалко по-дълго следобед и мааалко по-дълго сутрин, да видим дали ще стане нещо 
Но си мисля, че и него го пере този период на 55та седмица, датите съвпадат, а сънят е кошмарен. Само развитието в уменията ми е трудно да установя, но по принцип с всеки ден ме разбира все повече. Като му кажа да идем някъде - отиваме; като му кажа да си събуе обувките ги разкопчава; изобщо доста добре се справя с команди, които дори може и за първи път да чуе; с приказването нямаме особено голям напредък, но той си плещи мам-ам-ба-да-та и подобни. От днес пищи като граблива птица
Оля се накрая, но си пиеше доста добре и имаше няколко глътки, в които и капчица не разляхме. Как порастват децата....
Все пак няма да кърмя да първи клас, мисля след морето да поприключваме вече, трябва обаче да му търся друг начин за приспиване ...
Не е спал сутринта, но му се доспа чак към 11.30. Ако трябваше да го сложа да спи в 11.30 и обяда, и следобедния сън, и закуската, и вечерята, и лягането щяха да отидат на кино. Предпочитам петнадесетина минути да се гушкаме и да танцуваме на радио фемили, отколкото целия ден и режим да са проблемни. И накрая голям успех - заспа си самичък. Аз само се люлях на стола и пях
Но пък спа два часа без да се буди в леглото си, какво повече искам
Препоръчани теми