И така всеки ден, докато не разбра, че може да става от него. Тогава започна да реве и го държах над тоалетната - и така вече няколко месеца, с 98% успех
. От 2 седмици пак го слагам на гърнето, не плаче, напротив, заиграва се с каквото има наблизо. Успехът засега е 50 на 50
И нашето гърне е от Икеа, по-големия размер обаче. И му е много интересно да си играе с него, ако го намери през деня 
Снощи го дадох на ММ да го приспи след банята, за да не го кърмя. Половин час му отне, обаче пък не мръдна цяла нощ
От една нощ обаче не мога да си вадя заключения, ще видим занапред как ще е.
ние с баща му сме под голям въпрос, но се надявам да удържим положението.
има някаква артистична нишка в него
Дано пак да го преоткрие...
Ужасно тежко е детето ти да е болно, а пък и ние да не сме пълноценни в грижите... Малката почна да боледува всеки месец почти, ще викам един хомеопат вкъщи да дойде да я погледне..
Бременността върви по-леко отколкото с малката, но няма какво да се заблуждавам -не съм пълноценна майка в момента. Всичко ми коства много усилия. Малко остава в 31 г.с. Прогнозите за бебето вече са добри. Няма Даун и така , нооо докато не се роди да го гушнеш живо и здраво, притесненията си остават до края.Момче ще е , вчера бях на ФМ и ми направиха чудесни снимки, прилича на сестра си.. 
и малко остана вече
Препоръчани теми