иначе май има фризьори за бебета, някой беше казвал, че са ходили.
аз първо се шокирах, но после одобрих. Вече може да пие, а и след като му е харесало и на всичкото отгоре от чаша го е пил - идеално! Той не пие никакви течности освен ам и понякога вода, така че съм доволна, че го е пробвала и му е харесало.
по наблюдения на съседското дете как от август бухащо си ходи във вашата детска и ншто госпожи ни никой не му прави впечатление не се чуди защо момъка ти е все болен
Колкото и да влизам в положение на хора които не могат да отсъстват- това за мен е безотговорно
колко деца се заразяват...
Става и по 3 пъти вечер, с рев, и няма успокояване. Разнасяме се по стаите, лежи върху нас, уж заспива, и като го оставим в леглото, след 5 мин пак рев
Гледам устата, не виждам зъби, ама сигурно го мъчат, защото мушка ръцете навътре много и плаче 
Вечер го взимам да го приспя, но той само се нацоква и става да си ходи. После баща му го приспива за 5 минути. На мен ми е малко зорно, ама няма как ще се помъча малко, дано скоро се канализира новия режим. Иначе и при него май причината е зъби. Вчера видях лиги, такива имаше и преди да излезе последния зъб. А и веднъж го хванах да рови с пръст в устата. Няма шанс обаче да ми даде да погледна или още повече да напипам с птъст.
Малко надежда обаче - може малкият да е изградил имунна реакция, все пак пръв се тръшна и ти реагира бързо и адекватно, стискам палци да е така!
(( А иначе е свеж и весел през деня, даже белите му започнаха да ми идват в повече. Асти дето един ден ако не чисти е за цяла седмица, при нас и 1 час вкъщи е хаос като за месеци. Днес 2 пъти обърна кошовете за пране насред хола и вече не деля наше от негово пране след 10тото смесване. Научил се е да се катери на стол и оттам да си взима неща от маста. Вчера така даде на кучето цял топъл хляб и той го наяде докато се усетя...Умрях от яд, защото пак бяхме без хляб, а навън валеше. Докато пиша е хванал преносимата печка и я дърпа и чакам да падне върху него и да пропищи...НА столове се катери и се клати с тях и редовно пада по чело. Има всякакви рани като войник вече. Водата на кучето я носи насред хола и полива всичко....И ако не стане неговата (например сега си е наумил да премести печката и мрънка, че не успява) става истерия.
Иначе на нас май 8-мия зъб ни изби ама ми се струва, че не са от него болежките (8-мия ни е стори долу ляво и още вчера го мернах, че се е подал), т.к. хич не изглеждаше надут и десният така изби без да разбера кога точно, но виж горе кътници и други изглеждат потресаващо зле. От скоро ползвам четка за зъби да му мия зъбите, а не напръстника. Ми аз искам да му измия зъбите, а той ми изтръгва четката от ръцете и ръчка с все сила горе най вече в дясно. При всеки случай нещо го е боляло снощи, щом след Нурофена се успокой и спа спокойно. Гелчета не помагат и се отказах, а и толкова навътре не успявам да намажа.
оказа се, че киселото мляко си го харесва чисто и студено много повече от колкото с бисквити и плодове. 
Ще питам и за прясното мляко,нещо много имам желание да давам