Зоната- тема 2

• 25 934
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
# 271
Ето малко снимки, правени при вчерашната разходка:

чудни!  Heart Eyes

# 272
  • София
Бубс, да не се прибирахте към 5 покрай въртялото на 306? Стори ми се, че ме подминахте Grinning
(писала съм ти мейл)

# 273
  • Варна
Днес след работа минах през плод-зеленчука и установих, че търся нещо по-така.  Mr. Green

И аз се навих за испанско.  Flutter

# 274
  • Другата България
Супер, много станахме.
Бела, как е организацията? Sunglasses

# 275
Бубс, да не се прибирахте към 5 покрай въртялото на 306? Стори ми се, че ме подминахте Grinning
(писала съм ти мейл)

да, ние сме били - избягвахме централните квартални задръствания  Grinning
утре ще ти пиша  Hug

# 276
  • HH
Явно и аз съм кифла в застой, само че не ми е ясно кога точно ще изригна  hahaha Едвам намирам време, да не се превърна в миришеща кифла в застой.

А пък снощи обзета от някаква лудост, си купих една кутия с 4 шоколадови яйца, щото на опаковката пишеше, че гарантират поне 2 играчки с миниъте.  Mr. Green  Mr. Green И се сетих, как сестра ми твърди, че не е готова за деца, понеже не може да си представи, как ще купи шоколадово яйце и ще трябва да го даде на друг  Sunglasses

# 277
Мери, има добра оферта за март месец на Луфтханза. Обаче ще търсим нещо за по-натам за да може и Шаги да дойде.

# 278
  • София
Бившите кифли са сухари, извинете мъ!
Ние, като редовни в зоопарка, вече ни дават да храним животните.... голяма радост ни е - хранихме мечтата Мариана с ябълки. Мисля да ги зачисля моитедеца там от сега... да се водят на щат!
Тонио, ти кво за тиквичките и кокшите тръни, а?! И от двете си имаме, ей сега ще ви обясня всичко Mr. Green
Днес фейсбука ми откри съученичка от преди ехеееей 20 години. Много ѝ се зарадвах и май и тя на мен! Ще се видим тези дни

# 279
Аз Фейса съм го признала за Шерлок Холмс.

Онна, защо не ме водиш и мен в зоопарка?  Crossing Arms

# 280
  • София
Белла, не си казала, не сам те завела. Сигурна съм, че след гледачите ние сме най- редовните там. Кога идваш?!

# 281
  • Euskal Herria
Абе фейса може да е Шерлок, ама най-обичам като ми пратят покана, дето и ню-ню идея не ми дава кой, аджеба, я праща. Я няма профилна снимка или накаква абстрактна такава, или като последната: "Семейство Х". И нищо повече - кое е това семейство, кой от семейството ми я праща... Щото на снимката само едно бебе се виждаше. Признавам си, такива директно ги отсвирвам. Ако искат - да се сърдят.

# 282
Бивши кифли, а? Ми то няма такива , как да има и термин за целта ?!  hahaha

И аз събирах опаковки от шоколади, картички, салфетки , Турбо картинки и опаковки от сапуни (понякога и самите сапуни )  bowuu Предпочитам сегашното детство пред нашето  Blush

Ще правя печен сладък картоф на фурна .И съм радостна ,че камината и камъка покрай нея днес може и да се завършат   Praynig

Последна редакция: ср, 26 авг 2015, 23:10 от Анонимен

# 283
  • Euskal Herria
Контеса, и аз предпочитам, когато можем нещо сами да направим. Уморително е, вярно, но усещането е различно. И накрая, когато видиш резултата, разбираш, че всичките труд и нерви са си стрували.

# 284
Контеса,вие май сериозен ремонт правите? Дано скоро го привършите и сте доволни от резултата Peace

Общи условия

Активация на акаунт